Египет /Тема 15/

• 57 958
  • 737
  •   2
Отговори
# 270
Има доста такива опции.
След Малдивите, подводният свят ще ви се стори беден.

# 271
Здравейте, включвам се в темата да разучавам. Плануваме Египет края на януари, но се чудя самостоятелно ли да се организираме или да ползваме агенция.

Мисля, че няма да съжалявате ако е организирано. Прегледайте програмите на Абакс. Ако искате и Кайро в техните програми хотела в който настаняват туристи е хубав.На скоро една жена се оплака от Онекс и от хотела в Кайро. Като организация Абакс също бяха на ниво. Ако пък толкова не може да пътувате с хора в група , просто поискайте вип оферта .Самостоятелно не е по евтино.
И на последния отговор искам да отговоря, че подводния свят в Египет е също много красив, просто Малдиви са си Малдиви ,Египет си е Египет .Със сигурност ще откриете доста неща които там няма да ги има. Simple Smile

# 272
  • В полите на Витоша :)
В кой хотел в Кайро сте били с Абакс (въпросът е общо към всички Simple Smile )?
В офертите им пише Movenpick или подобен, но от всички 5 групи приятели, които ходихме по различно време, никой не беше в този хотел.
Ние бяхме в Tolip Golden Plaza и изобщо не останахме доволни. Стара, неподдържана база, почистването е под всякаква критика. Храната не само, че не беше разнообразна, но и не зареждаха, след като нещо свърши още в първите 30-40 минути.

# 273
В кой хотел в Кайро сте били с Абакс (въпросът е общо към всички Simple Smile )?
В офертите им пише Movenpick или подобен, но от всички 5 групи приятели, които ходихме по различно време, никой не беше в този хотел.
Ние бяхме в Tolip Golden Plaza и изобщо не останахме доволни. Стара, неподдържана база, почистването е под всякаква критика. Храната не само, че не беше разнообразна, но и не зареждаха, след като нещо свърши още в първите 30-40 минути.
В същият хотел бяхме, но всичко беше на ниво. Стаята също беше много чиста. Ние сме доволни.И не знам  кое наричате стара база? Не знам вероятно не сте попаднали в хубава стая, но при нас хората бяха доволни и други познати пътуваха и останаха доволни от хотела.Храната не беше лоша, какво по точно като разнообразие търсите за една нощ не знам.Може би сте имали други очаквания.

# 274
  • На топло в неговото сърце.
Аз съм била и в Мувенпик и в  Тюлип плаза!Двата са доста различни.И двата ни харесаха.В Тюлип бяхме този Септември и всичко беше ок с изключение на дограмата, която не затваряше плътно.Но голям плюс е, че ходихме до молла на 5 мин пешеходно разстояние.Храната беше абсолютно достатъчна и на вечеря, и на закуска.Напитките обаче се заплащат.
 В Мувенпик бяхме миналата Коледа.Храната беше добре,като за Египет.Нямаше как да ползваме басейните защото беше студено.
Общо взето и двете ми ходения до Кайро бяха на връщане към БГ и сме били в хотелите само за нощувка.Смазани от пътуването и тичането по забележителности , едвам чакахме да пристигнем в хотела за душ,да си легнем заради ранното тръгване от Хургада и да поспим.Сутринта закусваме и отиваме на летището!

# 275
Стара база за мен са очуканите мебели, протъркан мокет, откачени (и мръсни) завеси, които те е гнус да пипнеш, трудно затварящ се прозорец с увиснало уплътнение, в банята мухлясали или липсващи фуги...
Дори и за една нощ да сме, очаквам да има повече от 1 супа и 4-5 салати, основните бяха 3-4 местни ястия, които не допадат на всеки, а останалите тави бяха празни (от печени меса, картофи и зеленчуци, очевидно предпочитани от повечето гости). И това се случва 40 минути след началото на вечерята, не 10 минути преди приключването.

# 276
  • Sofia
Ние също бяхме този септември в Голдън Тюлип. Чистотата беше на безупречно ниво, общите части също светеха. Стаята, банята, спалното бельо и кърпите бяха толкова безупречни, че нашите си останаха в куфарите. Останах приятно изненадана. Да, храната не беше особено разнообразна и напитките се заплащаха, но за една вечер беше повече от добре. Нито сме останали гладни, нито жадни. Близостта му до мола и добрия квартал, в който се намира също е +.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 08:04 от Crystal_Noir

# 277
Стара база за мен са очуканите мебели, протъркан мокет, откачени (и мръсни) завеси, които те е гнус да пипнеш, трудно затварящ се прозорец с увиснало уплътнение, в банята мухлясали или липсващи фуги...
Дори и за една нощ да сме, очаквам да има повече от 1 супа и 4-5 салати, основните бяха 3-4 местни ястия, които не допадат на всеки, а останалите тави бяха празни (от печени меса, картофи и зеленчуци, очевидно предпочитани от повечето гости). И това се случва 40 минути след началото на вечерята, не 10 минути преди приключването.

Извинете, но това което описвате, ние не го видяхме.

# 278
Няма за какво да се извинявате. Ние още на място се оплакахме и то 4 пъти, но стаята ни така и не беше почистена. Имаме и снимки и неприятен спомен от последния ден на това пътуване.

# 279
Няма за какво да се извинявате. Ние още на място се оплакахме и то 4 пъти, но стаята ни така и не беше почистена. Имаме и снимки и неприятен спомен от последния ден на това пътуване.
След като имате снимки, споделете ги. Съжалявам ако е допуснато това .
Не знам как може да има такава разлика в обслужването на едни и  други .

# 280
  • Sofia
Да, споделете снимките, на мен също ще ми е интересно. Знам къде съм била и какво съм видяла. Момичето, което ни чистеше стаята беше много мило и изключително старателно. Знам, защото се засякохме при настаняването.

# 281
Заповядайте:
Скрит текст:

# 282
Заповядайте:
Скрит текст:

Честно казано не мога да преценя, че това е същия хотел, но такова нещо не съм видяла. Наши близки също бяха в него и бяха много доволни.

# 283
  • Sofia
При нас нямаше такова нещо! Явно сме извадили късмет, даже коментирахме, че хотелът е изключително чист и бяхме приятно изненадани. Семейството, с което бяхме също бяха много доволни от техните стаи.

# 284
Продължавам да твърдя, че хотела беше много добър във всяко отношение и чист.

Общи условия

Активация на акаунт