Египет /Тема 15/

• 57 968
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моите са всякакви и само малка част са от "фабрика за папируси". имаме светли, почти бели, имаме жълти и даже кафеникави. на някои се виждат тънките жилки, други са по-еднородни...
никой не се е разпаднал за тези почти осем години откато имаме първия.

малко картинки Simple Smile
https://sonofthepharaoh.com/collections/papyrus?page=2

# 256
  • Sofia
Защо Марса Алам вече не е налична, като дестинация, в сайта на Abax?

# 257
  • Beyond the Frontiers
Защо Марса Алам вече не е налична, като дестинация, в сайта на Abax?

Програмите се качват поетапно. Просто не е готова още. За датите може да гледате тези по програмата им за Хургада със 7 нощувки.
Тез тур също имат хотели в Марса - мисля, че там са налични цените.

# 258
  • София
Записвам се да следя , вчера спонтанно направих резервация за jaz makadina за началото на май месец , Кайро и Хургада.

# 259
Здравейте,днес се върнахме от Египет и пиша тук,ако някой пътува следващите дни. Имаме две карти с интернет - в едната са останали 15гб , в другата около 58/59 гб . Мога да ги предам лично в Пловдив или София Blush . Активирани са на 11 ноември .

# 260
  • Варна
Здравейте, момичета
Имам една чуденка и питанка. В момента съм в Хургада и замисляме с компанията утре да отидем до Райския остров. За "късмет" и по закона на Мърфи тая сутрин ми дойде цикъла и в тая връзка се чудя дали ще е удачно да съм цял ден на лодка. По-скоро чуденето ми е дали ще има къде тоалетна да ползвам. 😒
Благодаря ви предварително за съдействието

# 261
Има тоалетна на лодките, с Аладин бяхме ние. На острова също има.

# 262
Здравейте, момичета
Имам една чуденка и питанка. В момента съм в Хургада и замисляме с компанията утре да отидем до Райския остров. За "късмет" и по закона на Мърфи тая сутрин ми дойде цикъла и в тая връзка се чудя дали ще е удачно да съм цял ден на лодка. По-скоро чуденето ми е дали ще има къде тоалетна да ползвам. 😒
Благодаря ви предварително за съдействието

В петък бяхме там . На всяка лодка има по две тоалетни и то доста прилични Blush

# 263
  • На топло в неговото сърце.
Благородно ви завиждам!Но догодина ще го посетим отново този слънчев Египет!

# 264
  • Стара Загора
Здравейте, включвам се в темата да разучавам. Плануваме Египет края на януари, но се чудя самостоятелно ли да се организираме или да ползваме агенция.

# 265
  • Варна
Ползвайте агенция. Освен ако от летището не отидете директно в хотела и после по обратния маршрут пак на летището.

# 266
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, включвам се в темата да разучавам. Плануваме Египет края на януари, но се чудя самостоятелно ли да се организираме или да ползваме агенция.
То програма има само една за края на януари - на Абакс.
Иначе си е въпрос на предпочитание, как да пътувате.
Януари е супер за екскурзии, за плаж и море по нашите стандарти е хладно.

# 267
То програма има само една за края на януари - на Абакс.
Иначе си е въпрос на предпочитание, как да пътувате.
Януари е супер за екскурзии, за плаж и море по нашите стандарти е хладно.

Ние пътувахме преди месец с абакс и горещо ги препоръчвам. Страхотна програма и страхотни хора като цяло .

# 268
  • Стара Загора
Много благодаря, улеснихте ми избора!

# 269
Записвам се да ви следя за опции през пролетната ваканция. Ще разучавам дали има комбинирани опции Кайро, круиз по Нил и забележителности + малко дни за почивка в някой хотел от по-висока класа. Или нещо подобно с пътуване от хотел.
Египет ще ни е за първи път и тийна иска да види пирамиди, храмове и т.н., но и след Малдивите ще иска да практикува малко дайвинг.

Общи условия

Активация на акаунт