Египет /Тема 15/

• 58 290
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря Ви, а по тази логика началото на ноември как е времето там?

# 571
Да, но водата в морето не е чак толкова много топла.

При нас беше "чай" – в по-топла вода не съм се къпала през живота си. Сега погледнах в един сайт и видях, че е била 28 градуса по време на престоя ни.
Вие в кой хотел бяхте?

# 572
  • Sofia
Jaz Fanara.

# 573
  • На топло в неговото сърце.
Там е безветрено и водата е много топла.
Ние бяхме през Септември..  12 мисля - температурата на въздуха беше 43,6 /това показваше термометъра на плажа.  А водата сигурно 33. Знам само, че басейните бяха топли и дори там не можеш да се разхладиш.
Аз обаче нямам проблем с жегата. За мен беше рай.

# 574
  • Sofia
Е, да, де. Wink То, кой иска ветрове и потенциално бурно море?!

# 575
  • Варна
Аз пак да си питам, за шнорхелинг си носите от тук оборудване някакво или там дават?

# 576
  • Beyond the Frontiers
Аз пак да си питам, за шнорхелинг си носите от тук оборудване някакво или там дават?
Дават. Ама аз си нося.

# 577
Излязоха ли оферти за шарм за септември с тръгване от София?

# 578
  • Beyond the Frontiers
Излязоха ли оферти за шарм за септември с тръгване от София?
Само на Абакс ги няма. Всички други си пуснаха датите за есента.

# 579
Началото на септември много ли е топло , търпи ли се ?

# 580
  • София
миналата година от 9 септември в Хургада беше около 36-39 градуса на въздуха и 31-33 на водата. За нас беше перфектно. Постоянният вятър компенсира високата температура. Тази година пак планираме да ходим от 7 септември.

# 581
миналата година от 9 септември в Хургада беше около 36-39 градуса на въздуха и 31-33 на водата. За нас беше перфектно. Постоянният вятър компенсира високата температура. Тази година пак планираме да ходим от 7 септември.

А за началото на ноември? Плаж може ли да се прави? Simple Smile

# 582

Падам се по жегата , така че ще е ок . Принципно исках да е сега за априлската ваканция , но ММ хич не иска да ходим в Египет , та се надявам до септември да го убедя . Иначе съм се насочила към Шарм.

# 583
  • София-Лагера
В момента сме в Шарм пътувахме с Емералд .
Сега им гледам офертите ,доста добри цени са пуснали .
Водата в морето е студена ,поне за мен ☀
Иначе Т е като за мен 25/27 градуса .

# 584
Здравейте мами!Искаме да посетим Египет,но имаме възможност единствено в началото на юни.Интересното е че Абакс са спрели " All Inclusive почивка в Хургада" ,но същите дати през юни са в продажба по програма "Хургада между пустинята и морето с All Inclusive Почивка" и "Опознай Египет - All Inclusive Почивка и посещение на Кайро и Луксор"
Та въпросите ми са:
1.Провеждат ли се програмите през юни или да очаквам и те да бъдат спряни?
2.Ако букнем една от двете предлагани почивки има ли опция една от двете включени екскурзий да бъде заменена с друга(Пример: вместо сафари в пустинята да посетим Ел Гуна или гмуркане в Хургада) ?

п.с. Били сме в Египет и сме правили и четирите екскурзий от двете програми,за това бихме се радвали ако може да се замени една екскурзия с друга.
п.с.2 да,знаем колко е жега през юни...живяли сме три години в Кипър и две в Израел,в България живеем в чуден южен град в който пика на лятото е 45-48 градуса Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 23:39 от Ivanushka:)

Общи условия

Активация на акаунт