Египет /Тема 15/

• 58 055
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Всеки някога е бил регистриран за първи път и с първи пост, нали? Реагираш веднага.
Но не всеки може да си развива бизнеса във форума безброй теми наред, нали?
Всички тези, които споменават фирмата ти и други неща не го правят случайно точно тук, нали?

Да, не се притеснявай за бутона. Просто е добре да се знае публично кой може да си прави реклама във форума, и кой не може. И какви са причините.

Галактик, чудесно е че се възползвахте от факта, че забравих да ви цитирам мнението и го променихте. Wink В първоначалният вариант набедихте въпросния потребител, че е току що регистриран и с първи пост рекламира. Добре е да се знае на какво аз отговарям.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 23:33 от Fancy

# 406
  • Sofia
С извинението, че се намесвам, но не разбрах.. Когато си доволен от нещо или някой, трябва да си замълчиш, за да не го възприеме някой друг, като реклама ли? Целта на форума не е ли за взаимопомощ, свързана с почивките в Египет? Къде другаде, ако не на подобни места да споделяме, от какво сме, или не сме останали доволни?

# 407
С извинението, че се намесвам, но не разбрах.. Когато си доволен от нещо или някой, трябва да си замълчиш, за да не го възприеме някой друг, като реклама ли? Целта на форума не е ли за взаимопомощ, свързана с почивките в Египет? Къде другаде, ако не на подобни места да споделяме, от какво сме, или не сме останали доволни?

Извинете, но наистина е излишно да се продължава с този разговор. Мисля, че е кристално ясна ситуацията и с новия потребител, и с масираната реклама на Алиса тур.
Но ако искате да го продължите, е хубаво аршинът да е еднакъв за всички. Иначе няма лошо от споделянето, стига да не е с комерсиална цел. В противен случай е против правилата на форума.

# 408
  • Sofia
Приключвам, защото е безсмислено. Посочих реална ситуация, аргументирах се, ако за Вас това е комерсиално, така да бъде! Simple Smile

# 409
Приключвам, защото е безсмислено. Посочих реална ситуация, аргументирах се, ако за Вас това е комерсиално, така да бъде! Simple Smile

Разбирам. И никъде не съм го твърдяла за вашите примери. А сега ми отговорете защо да не може по същият начин да се дават отзиви за други. Вкл. и от нови потребители? Щом може по принцип. И после ми кажете защо представител на едната рекламирана фирма не позволява да се дават отзиви за друга? Иначе нямам абсолютно никакви проблеми всеки да си говорим и хвали неща от личния опит. Но все пак, нали, да не е само за едни позволено. Пък за други забранено.

# 410
  • Beyond the Frontiers
Явно някои потребители не са наясно, как функционира един форум: забрани могат да налагат модератори, администратори.

Всеки друг е просто потребител. И може да си изкаже мнението. Аз съм го направила и съм се аргументирала, защо написаното ми е подозрително.

П.П. и благодаря за рекламата. Вече наистина е "масирана", особено от страна на Fancy.

# 411
Мисля, че е кристално ясна ситуацията и с новия потребител, и с масираната реклама на Алиса тур.

Чета я отдавна темата и благодарение на вас, чак сега разбрах коя е агенцията на Galactic Voyager. Или не чета внимателно или "масираната реклама" е доста некадърна:smiley:

# 412
  • София-Лагера
Барчело в Шарм никога,никога.
Не се лъжете по снимките.за този хотел и 5 лв не бих дала.
Гнусен,мръсен,обслужване 0.Преспахме една нощ там,и група от 20 човека ни преместиха в Мирабел парк.

# 413
Бяха попитали за фирма и аз казах също име на фирма, с което съм пътувала вече два пъти  и съм доволна. Не знаех, че рекламите са забранени, уж интернет е все още свободно пространство за споделяне.ч

# 414
  • Beyond the Frontiers
Барчело в Шарм никога,никога.
Не се лъжете по снимките.за този хотел и 5 лв не бих дала.
Гнусен,мръсен,обслужване 0.Преспахме една нощ там,и група от 20 човека ни преместиха в Мирабел парк.

Предполагам за Нова година? Барчелото има хубав плаж. Пясъчен, както ние харесваме и това е.
Между другото доста лоши отзиви получих и от Хилтън Шарм. В момент го ремонтират (което е супер), ама си е строителна площадка. И не става за НГ празнуване.

Evcheto1, има правила, кое е допустимо и кое не. Вие споделяте мнение. Не се допуска споделяне на реклами, линкове и т.н. https://m.bg-mamma.com/?topic=23714

# 415
  • В полите на Витоша :)
Досега само четох, но мисля, че сега е моментът да споделя нашето разочарование от първата ни (и последна) резервация чрез фирмата на Елена Кумчева (или Galactic Voyager).

Направихме резервация за хотел Steigenberger Aqua Magic в Хургада на 30.06.2023 и платихме 30% капаро.
На 11.07.2023 получавам имейл, че резервацията е отказана от хотела поради препълване. Веднага отворих Букинг и каква изненада - мога да направя резервация за същия хотел, същия период и същия вид стая. Замълчах... Като алтернатива ни бяха предложени 2 други хотела, всеки от тях неотговарящи на изискванията с едно или друго (Xanadu Makadi Bay и Jaz Aquamarine - и двата в нищото, докато желаният от нас се намира в центъра на Хургада, излизаш и спокойно се разхождаш по оживена пешеходна зона). Едно от основните ни изисквания беше да няма голям отлив пред хотела, за да можем да плуваме. Въпросната госпожа ме убеди, че може да се ползва залива пред съседния на Jaz Aquamarine хотел, където няма отлив, дори ми прати скрийншот с оградено мястото. Избрахме него, въпреки че местоположението му не е добро. Е, оказа се, че между всеки 2 хотела има жива охрана, и не ни допуснаха до залива пред съседния хотел. С дете плувец, което тренира водна топка, басейните пълни с хора не са достатъчни, затова почивката ни не беше пълноценна. Подведохме се по добрите отзиви тук, вместо да си запазим с Ара Тур, както друг път.

Jaz Aquamarine е страхотел хотел, нямаме забалежки нито към базата, нито към обслужване и храна, но големият отлив е голям минус. Нямат кей, съпругът ми вървя 1.5 км. и не стигна до водата.

А колкото до това, че Абакс не отговарят на крайни клиенти (което г-жа Кумчева няколко пъти натърти в имейлите си, тъй като във всеки от тях копирах Абакс) - ами, не е вярно. Отговаряха ми и точно от тях разбрах, че Steigenberger е спрял да работи с български туроператори за 2023г, а не, че резервацията е отказана поради препълване на хотела.

Това е от мен. Няма да влизам в спор с Елена Кумчева, споделих нашия опит с нейната агенция.

# 416
През 2021 г.бяхме в подобна ситуация със същият хотел, но резервацията ни беше чрез  друга агенция , която ни предложи 2 алтернативни хотела или връщане на парите.Явно въпросният хотел има такава практика да отказва резервации на българи , незнайно защо .

# 417
  • В полите на Витоша :)
Много неприятно. Обикновено връщане на парите не е опция за клиентите, тъй като са планирали отпуски и в повечето случаи склоняват да запазят в някой от предложените им алтернативни хотели, дори и да не покриват изискванията им. Щом това е практика на хотела, не би трябвало туроператорите да продължават да го предлагат.

# 418
Да и аз се чудя  защо все още работят с този хотел .Единия  от предложените ни хотели, който ние избрахюе тогава беше от веригата Jaz и не съжалявхме за избора си . Всичко беше топ!

# 419
Green_Eyed,
Бихте ли споделили кои добри хотели в Хургада са в центъра и  имат добър плаж/нямат голям отлив/?

Общи условия

Активация на акаунт