Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 73

• 28 841
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честито, Таис! Kissing Heart

# 361
Още много по 19 ви пожелаваме, Тайс! Бъдете здрави, щастливи и сплотени! Heartpulse
Много хубава маса! Heart Eyes Насладете се на този специален празник и на вкусотиите!
Сервизът е един от любимите ми! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 362
Еййй, тъкмо и аз идвах да споделя, че с половинът вчера имахме  5 години небрак обаче  Trollface .
Честито, Тайс! Да сте здрави и сплотени още поне 3х19 Flowers Hibiscus Purple Heart И винаги един до друг!

Ние вчера ходихме в гората, беше много яко да прекараме време само аз и той далеч от сивия град и навалиците от хора.

На прибиране минахме през сладкарничката, на която бях хвърлила око от месеци назад, но чак сега я посетихме физически. Леле, очите ми се събраха. Наградих се с кето шоколадов чийзкейк. Ами... божествена беше, няма кво друго да кажа.
Скрит текст:

# 363
Честито на Тайс и Шарпи - бъдете здрави, обичани и обичащи Heart

# 364
Тайс, честита годишнина!🤗

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 05:08 от dolce miele

# 365
Честито, Шарпи! Покорявайте безброй върхове и горски пътеки заедно и споделените моменти да са ви винаги сладки! Revolving Hearts

# 366
Честито, Шарпи! Честито, Тайс! Много щастливи години заедно с половинките ви желая!
Аз днес 15ина км направих ходене, пържоли и дроб ядох основно. Поръчах от iherb магнезий цитрат, докато дойде ще се мажа с едно старо магнезиево олио, което съм забравила кога е купувано. Щипе, така че може би не е изветряло.

# 367
Честита ви годишнина Таис Hug

# 368
Честита годишнина Таис!

# 369
  • на острова на мечтите
Честита годишнина от на двете! Още много години заедно да празнувате!

# 370
Честит празник, момичета! Дълъг и мирен съвместен живот и занапред! 🌼

При мен днес го пиша както казва Шарпи - дъждовен 🤭

От утре - бек 2 риалити 🤪

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 19:23 от fotokod

# 371
Чаках съботата на 4 очи да си направя чийт ден с плодове. Е, направих си. Първи и последен ще ми е.
Стомахът ми е горе-долу наред, в смисъл не прекарах целия ден на трона, но къркори, наболява ме, тежко ми е и съм подута като балон. Имам и кофти вкус в устата. Сега докато се отводня и спадна, ще минат два три дена. Г*з глава затрива, че и моята работа така.

Поздравления за Таис и Шарпи! Още много години да сте с половинките си и все да гледате в една посока.

# 372
Е, поне чийт ден с плодове.
Моите ще станат няколко дъждовни. Вчера едното дете имаше рожден ден, утре баща му. Днес продължава вчерашния РД и се слива с утрешния. 
Трима рожденика сме за един месец, прекалих 😀.
Няма да казвам и показвам какво се яде 🤪

# 373
Аз тази вечер правих свинско със зеленчуци в гювеча. От седмица някъде съм ограничила въглехидратите, по около 40 грама дневно са ми и ме радва, че набухналите обиколки от последния месец се смаляват. Яко набивам мръвки и зеленчуци и тва е. Просто съм спряла плодовете. Захарта се държи прилично - до 4.00 е падала. А, и кьопоолу направих 1 кило. От него мога да ям с лъжицата до припадък.
Скрит текст:

# 374
Шарпи, Тайс, да сте щастливи с половинките си и те много да ви слушат! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт