Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 73

• 28 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Кечър, не ми е позната марката но за такава доза правилно си се насочила към удълженото освобождаване. Повече от 4-500 на един прием не бива иначе, само си създаваш повече работа на бъбреците ако не  е с удължено.
Аз най-често на Now Foods вземам такъв, за себе си не мога да кажа някакъв Уау ефект чак, но баща ми ги взема заради кървящи венци и казва че разликата е осезаема. В iHerb са по-изгодни де, у нас бурканът с 250 броя е 60 и няколко лева а там е под 50, в момента даже намален на 39,70.
За разтворимите също си права да ги избягваш, там освен че няма как да е с удължено, има гадни подсладители и още куп излишни неща.

# 496
Попаднах на един интересен профил в Инстаграм. Започнах да правя едно упражнение всеки ден и да си призная- има ефект! Правя и други упражнения, намалих храната, но това мнооого натоварва и изморява.
https://instagram.com/taichi.aretues?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Скрит текст:

# 497
  • София
Заради венци и аз ще ги взимам. И затова избягвам подсладените. Ще сменям и спрейчето с Д и К2. Още една опаковка, ако е хубаво усвояемо, после ще проверя дали се е вдигнал и ще мина на някакви капсули.
Мерси! И аз съм ползвала други добавки на Now Foods и са с добро съотношение цена- качество.

Ще пробвам тези от 100 таблетки 3 месеца и ще видим как ще ми се отразят:

https://biomall.bg/vitamin-c-1000-shipka-tabletki-s-udaljeno-osvobojdavane-now-foods-cena

# 498
Същите са, ама егати цената идва... 33лв за 100, а в iHerb са 250 за 39лв в момента. Срещу 65 в този магазин от линка. Чак аз се замислям да взема на татко да си има.

# 499
от вит С огладнявам зверски, 1000 мг пия при много зла настинка/грип
на 21 сенчъри съм пила Е и Д, доволна

# 500
Шарпи, Тайс да сте много щастливи момичета ❤💐🥂
Изписали сте цели 10 страници 😂
Залавям се да чета🌞
Нашето бебче го изписаха в събота и вече са си в къщи  в моята къща 😂
Майка му я било страх да не остане сама, нямала какво да му прави , щяла без да иска да го счупи 😂
Та тадам... учим се  И скоро всеки в неговата си къща. А толкова е хубаво да ми пише на беби❤
Но всичко ми идва твърде вече.  Направо из-дъх-ва-м😃

# 501
Страхотни са Долче, особено първото.
Това нещо бамбука откъде го взимаш?

Одеве се сетих, че мастикса е за пилорито.
Миналия  път като хруснах ми полепна по зъбите.
Позачетох се във фрамар.
Не било хубаво да се гълтат цели. Нямало да има ефект, а може и да причини  проблеми. Стрити на прах или се дъвче. Разбрах, че се дъвче околко 10-15 минути и дъвката не се гълтала.
Та си почвам да дъвча всяка вечер ей така за кеф.

Нани, супер страничка. От сърце ти благодаря.
Но това от снимката ли е? Ох, притесняват ме колената.
Иначе запазвам и ще разуча и останалите. Веднага си харесах едно.
И още едно, и още едно. Ох мале, отслабвам като ги гледам. Днес нищо не правих, само тибетци. Прибрах се късно и ядох само.
Утре ще вкарам поне две между силовите. Но ще гледам мое темпо, че съм кекава леко.

Кетч, и аз с удължено имам. Една от 500 и една от 1000. На Джеймисън и Натюрале факторс.
На промоцийки търся и по известни фирми, проучвам, няма начин.

# 502
Правя това от снимката- местиш се в тази поза наляво-надясно и така 100 пъти. Първите 3 пъти направо издъхвах, вече е по-добре, но се събрах днес в отеснели дънки.
Скрит текст:
Така ми стягат тези алайнери, че не знам как ще се спи тази нощ. Ясно беше, че спирам и да ям, че всяко сваляне и слагане ми е мъка, но ми бъркат в мозъка... Sad

# 503
нани, чупи се първия линк от инста
профила от втория ли е?

# 504
Eлора, обожавам бамбукови лентички/пръчици!❤ От Кауфланд ги купувам, имат един азиатски щанд с кори нори, кокосово мляко и други подобни и там стоят и пръчиците бамбук (за да не обикаляш, най-добре питай служител къде се намира). В буркан са, около 2,50 лв е цената /180 грама отцедено тегло/.🙂 Аз първия път купих бурканче на промоция и малко със страх, че в Лидъл пускат бамбук и има доста отзиви, че е миризлив (а този от Кауфланд не мирише неприятно изобщо).
Нани, дано те отпуснат малко, за да можеш да спиш!🤗
Дара, как е бебето?🥰

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 00:37 от dolce miele

# 505
ох, утре отивам за бамбука
много вкусна изглежда паничката ти с яйчицата Simple Smile

# 506
Херци, Taichi Aretues се казва въпросният монах в Инстаграм.

# 507
Някой май мен ме питаше за лука. Просто го пека на скарата, обикновена с реотани. Много е вкусен. Лук много обичам всякакъв, често само това ми е гарнитурата.
Да питам нещо за добавките. В12 има ли значение по кое време на деня ще се пие, преди/след хранене? За Вит Д знам че е след хранене

# 508
ох, утре отивам за бамбука
много вкусна изглежда паничката ти с яйчицата Simple Smile
Благодаря! Бамбукът от Кауфланд много ми харесва и определено си струва- препоръчвам го с две ръце!🥰
Нани, и аз ще разучавам и другите упражнения.🙂
Звездичка, Б 12 не се пие вечер, че възбужда нервната система. Иначе аз обикновено го приемам след хранене, но и на гладно се е случвало (но нямам чувствителен стомах).

# 509
Нани, а на коремчето влияе ли?
Видях и други за корем. Ще опитам, тамън търсех нещо друго да вкарам, че ми доскучават понякога моите.

Иначе открих го упражнението. Много трудно ми се вижда, ама ще опитам.

Аз питах zwezdi4ka14.
Обикновено го пека с рибката на фурна. Ще опитам и на скарата.

Всичко от В се взима най-добре сутрин или към обед, че възбужда нервната система и ще се видиш в чудо.

Като казах В витамини, вчера гугълнах какво съдържа кафето. Ми има си и то витамини, че и от В комплекс моля ти се Grinning

Общи условия

Активация на акаунт