Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 73

• 28 684
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Имайте предвид, че случайно го видях и имаше в началото 10ина клипа, малко последователи. Сега гледам, че качва интензивно и дори 1.7 млн последователи, което означава, че са ефективни упражненията.
Елора, талия и крака моделира упражнението. Най- вече талията.
Долче, дано ти допаднат и на теб. 😜

# 511
  • на острова на мечтите
Ам нЪл ви казах,че съм любопитна. Валерия в блога пише за слънчогледово брашно и аз да ням ада остана по-назад... Ама като не знам дали ще ми хареса, а и все купувам разни работи от Амазон, които после престояват по шкафчета и рафтове, реших да си направя от слънчогледови семки. Имали някаква омега 9  , които намаляват лошият холестерол, та реших да пробвам. Много шик това зелено. ММ се притесни да не е отровно, че хич не му е изгодно да се тръшна ей тъй на ...
Витамин С има в.мнофо храни. Не купувам. Стигат ми засега хапчетата дето гълтам. Едното лЮкарство е за подобряване на мозъчните клетки. После ще стана една умна. Засега още не съм.
Има бамбукови листчета и в Лидл. През китайската седмицата .
Айде лека нощ 🌃

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 00:33 от danilu

# 512
Данилу, точно на бамбуковите лентички в Лидъл все се чудя, като дойде Азиатската седмица...И все има и отзиви колко били миризливи (водата, в която са) и все не се решавам да ги пробвам. Тези от Кауфланд са тънки пръчици, много симпатични.
Нани, обичам разнообразието.🙂 Колко време ще си с алайнери?

# 513
Danilu верно в Лидл през Китайската седмица има доста пръчки от бамбук. Досега даже с поглед не ги отразяват. Този път ще им хвърля обстойно око😂

Аз пък не разбрах за кое упражнения иде реч те ми се отвориха няколко такива
nani

Долче кротко бебИ❤ обаче батковците ревнуват. Мама, ти обича беби? повече ей такива въпроси получавам .А иди му обясни на човечето, че в сърцето на мама има място за всеки ❤😃
А скоро и правим 2 годинки.  Умувам над тортата . Не искам да е със захар и подобни та ще я мисля 😃

# 514
  • на острова на мечтите
И на мен ми бяха гадни отначало. После прочетох на етикета, че трябва да се отцедят и пуснат през огън в тигана например. Може и паметта да ме.лъже точно каква обработка им се прави, че отдавна не съм купувала, но след като открих, че има упътване за хора без опит с бамбука, открих че да доста приятни.

# 515
Дара, трудна работа да обясниш на батковците!😃 А и са двама и се подкрепят.😁 Ще свикнат.
Данилу, нали осъзнаваш, че няма как от квадратче шоколад да качиш 1 кг мазнини?🙃 Задържала си някаква вода, която ще източиш.
Благодаря за бамбука- явно трябва да се пробват. Тези, които имам, нямат почти никаква миризма и само ги отцеждам без да плакна- аз и натюр ги опитах преди да метна в тигана😆- бяха една идея по-твърди от буркана, след това станаха идеални.💛

# 516
Дара, липсва ми ароматът на бебе! А колко е хубаво, че ще растат заедно и ще са си близки! ☺ Виж снимката в спойлера, там е упражнението. Не се получава с линка от Инстаграм.
Долче, до пролетта ми каза зъболекарят, въпреки че изкривяването не е сериозно. Изградиха ми нещо като малки щифтчета на кривите зъби, за които алайнерите се захващат. Много е странно, като бодли се усещат докато съм без тях и се храня.

# 517
така?
https://www.instagram.com/reel/CxIGZb-B7IL/

като го гледам канала, май ще си дойдем на физ- зарядката от трети клас Simple Smile
100 в посока или 100 общо?

# 518
Общо... То за повече на този етап при мен е невъзможно Grinning

# 519
добpо утро Coffee
https://www.facebook.com/reel/289345923979337?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 10:12 от Herzen

# 520
Добро да е! Някой е в палаво настроение! 😜

# 521
Ой, като дете го въртях, ама като голяма съм опитвала и нещо не мога.
А го въртях с часове.
Ама не в тази поза Joy

# 522
Ехее, hump day още от вторник сутрин, искам и аз такава работна седмица. Обръча ясно, ами шапката как не му пада на тоз момък? Joy

За витамин Ц като стана дума, по принцип на ниски въглехидрати и нуждата от него се води че е по-малка. Молекулата му е толкова подобна на глюкозата че се конкурират и при хапване на повече въглехидрати има съответно и повече конкуренция да пречи да си върши работата.

# 523
Нати, благодаря ти за хубавите съвети вчера и не само! 🫶

# 524
[biDara[/b], давам ти един линк за детска торта без захар. Нея не съм правила, но всичко друго от този блог е много сполучливо (не за нас в момента де) Joy
https://www.cakeandpancake.com/24562/

Общи условия

Активация на акаунт