Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 73

• 28 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
И аз мисля,.че с четене и воля ще се получат нещата. Благодаря Ви!

Кокосов орех се реже с ножовка, ама аз лично го пилих около час. Иначе с отверка и чук в дупчиците. Изсипвате сока и после през дупките и с доста блъскане, пак се чупи

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 22:21 от Мила

# 481
При мен се получи. Не отричам, че и преди да почна режима съм чела. Много, ама глупости. За веганстване, вегетарианстване ,плодови дни,  което ми е навредило много.
В един момент човек с търсене си намира точното инфо, което е за неговия проблем.
Разбери, че няма човек, който да е пил тия хапове и да яде въглехидратни храни и да се е оправил. Няма такова животно.
Като има човек знание, теория се почва и практика.

# 482
Утре тогава ще взимам чука и тирбушона и ще се пробвам. Половинът ме заряза тази седмица, че отидоха с ортака му на морето да оправят някаква къща след други майстори. Та ще разчитам на себе си. Аз съм си силна в ръцете, но да знам как е начинът. Иначе като го друсам, не чувам вътре да бълбука. Ще го избълбукам утре.

# 483
Херзи, ама за колко време му стига кутийката. И не са ли само един вид бактерии.

не знам, Елора, той пие различни, но тия като му свършат и изпада в лека истерия, защото ЕлБи решиха да не работят в събота
знам само, че е много доволен и са му новите любими Simple Smile

sharpy, първо дупчиш и точиш, после бой с чука
виж в ютубето, преди да стартираш  Sweat SmileStuck Out Tongue

# 484
Е, през седмицата не може ли да отиде?
Но те са държавна фирма, нормално.
А за  какви проблеми ги взима?

# 485
  • на острова на мечтите
Че кой говори за криене или срамуване от нещо?

Аз си направих същия номер отново... Доста късна вечеря, че късно се прибрах. Съответно сравнително близо до времето когато си легнах. И се събдих гладна. Аман.
Аз дори и късно да ям, понеже за събуждане се събуждам, ама истинското събуждане става към обяд,охладнявам по обяд.
Много съм изпуснала... Отивам да ви изчета.
П. С. почти кило след шоколада. Не е моят елемент и сега съм хем Идосана, хем пак на стартова линия... Всичко отначало. Научаване нямам...

# 486
В Канада съм, Елорка. Ама бяха намалени 50% и не се въздържах. Аз вечно съм на лов за пробиотици.
Нали живях в събота, плодове ядох и шоколад въпреки, че не обичам, още съм като плондер в корема. Не мога да се оправя втори ден и чудно, но и енергията ми е спаднала. Вчера със зор се насилих да тренирам.
Уж един чийт ден, обаче оказва негативно влияние.

# 487
А за  какви проблеми ги взима?

не знам... за всичко, той си има проблемен стомах + пиленето от свеки колко са полезни + имунитет
може през седмицата, ЕлБи имат магазини почти на всички пазари, но допреди няколко месеца работеха и в събота и сега сме семейно възмутени Laughing

# 488
Опитай. Кога ги очакваш.
Аз имам от старите,  ще видя кога ще купя.

Виж сега, нормална реакция на тялото. Толкова дни на карнивоар и му хакваш това.
Не става така. Според мен това е грешка. Храните се вкарват плавно.
Все едно месеци да съм на стриктно кето или нв и един ден да ям пица, торта, сладолед и цял ден да правя мизерии. Почва се с малко. Примерно съм хапвала кафеена лъжица сладолед. И  толкоз. След седмица ще чопна нещо друго дребно. Ако ще добавям грах слагам лъжица грах, не да ям купа грах. Дозата, дозата прави отровата.
Тоест си мисля сега ако си стриктна един месец да вкараш 1/4 ябълка и да проследиш. Ама в един ден. Само това.

Херзи,пазарувам там. Ще ги видя какво има, ще полафя с продавачката. Взимам овчето им сирене, обожавам го.
Нататък ще ги опитам и тях.

# 489
лаком гъз, в събота ометох пакет пуканки, още не мога да върна нормалното усещане глад- ситост
не се прави така..

# 490
  • на острова на мечтите
Аз имам хуск и тъкмо на място ми идва идеята за баница с хуск. Шарпи, твоята е с желатин. И нея ще я направя. Само да спрат да ни гонят н разни мероприятия на работното място. Аман...
Случи ми се нещо с хуск и брашно от слънчоглед. Не купено а домашно направено. Вече не поръчвам на поразия от нета, че после ги забравям в долапа и отиват в кофата. Не бива! Та ето какво се случи. Слагам яйце, слънчогледово брашно, малко зехтин и чаена лъжичка хуск. Зареждам във форми за мъфини и изпичам. Много хубави, но вътре невероятно петролно зелени.

Случва ми се за първи път сус смес с хуск вътре, но една съфорумка в темата НВ-ВМХ беше писала за подобен ефект.

# 491
Много странно. Слънчото и зехтина може би имат общо.

# 492
Често стават така режимните със слънчогледово, не мисля че им има нещо освен стряскащия цвят. Май и още някакви цветни печива бях виждала в група за такива рецепти във ФБ ама само слънчогледа и зеления цвят съм запомнила със сигурност.
Мазнината в слънчогледовите семки и без това не е особено полезна, другия път си смели нещо друго вместо тях и няма да имаш такива дертове.

# 493
  • София
Извинявам се, ако е коментирано, отсъствах от темата за известно време, но как разбирате, че сте доволни от една добавка, в случая витамин С?
За витамин Д и Б12- ясно.

Загледала съм тези, но не знам дали са окей. С бавно освобождаване са. Не искам разтворим по мои си съображения.

# 494
Данилу, от слънчогледа е!🙂 Нищо му няма на вкуса, само на вид е стряскащо.😄
Catcher, от вит. С спират да ми кървят венците. Това се случва рядко по принцип. Иначе не забелязвам други ефекти аз...🤔
Минавам да се отчета с храната вчера и днес.
Вчера- измислено люто китайско с бъркани яйца, зеленчуци, бамбук и...кебапче😆 на късчета:
Скрит текст:
Странна комбинация на пръв поглед, но беше много вкусно!💘

Днес- "дърпано" пиле с гъби, зелен лук, праз и сметана:
Скрит текст:

Кафетата и дългите разходки не ги снимам.🙃

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 00:38 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт