Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 73

• 28 758
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
ММ пие пробиотиците на ЕлБи, били с живи бактерии, не с умрели като в хапчета
има ги в магазините им, по около 18 лв са

ей това са
https://lbbulgaricum.bg/%d0%bc%d0%bb%d0%b5%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d0 … 0%b8%d1%86%d0%b8/

това пие
https://lbbulgaricum.bg/lb-lact/

# 466
Елора, ти нали пиеше магнезий? Той действа ли ти по някакъв 00 начин?

# 467
Здравейте момичета. Дъщеря ми е на 25. Близо 100 кг за ръст 1.69

След днешно посещение при ендокринолог с изписана Саксенда. Не ми харесва идеята и се опитвам да я разубедя, че това за тези три месеца не решава проблема. Приемам всякакви съвети, за да и покажа правилния път и да я подкрепя да тръгне по него.
Заради нея бих тръгнала на фитнес, но тя няма никаква енергия,никаква....

# 468
Мила, има случаи, в които лекарството е начинът, дори и само първачален тласък. Ако тя самата няма желание, нищо не може да се получи.

# 469

Galina Georgiev, този лучец на парти грил скара дали би станал хубав? Ти на каква скара го

Нее, Елора, това не е моя порция, на друго момиче е, но много сухичка и аз нещо и препоръчвам, да се хлъзга храната, "по магистрала Хемус". 

Ето две мои, обедни от служебния стол.

# 470
Както са казали хората, “апетитът идва с яденето”, т.е. нека пробва да започне да се храни правилно, спортува и когато започне да се чувства по-добре, тя самата ще осъзнае кое е правилно. Трябва не само подбутване обаче от Ваша страна, Мила, а следене и дисциплина! Децата са понякога доста вироглави, но след време осъзнават грешките си и се поправят! Сега е времето и няма отказване! 🌸

# 471
Не съм ги ползвала тези, Елорка, но ей сега отстрелях 4 кутии. И до Канада доставят. 60 милиарда ми се видяха много добре. Ще дам отзиви като изпия първата опаковка.

Ауу, ти пък веднага на опашката.
В Канада ли си?
То и тук ги има в Сила бг. Ще взема да отскоча.
Ей сега видях на едно място, че ги намалили на 14 лв, ама е в друг град, та с доставката няма смисъл да порчвам.
Ще помисля де. То наистина може две кутийки да взема да си имам.

Херзи, ама за колко време му стига кутийката. И не са ли само един вид бактерии.
Но наистина сигурно са читави.
Тези ги открих като четях за пилорито. Търсих и алтернативни добавки от любопитство.
И попаднах на една на Хербамедика, ама гугълна самото име на пробиотика, който бил уж за борба с тази бактерия и ми излезе този продукт.

Мануна, хич не действа по-този начин на мен.
Цитрата на Хая ми подейства за 00 само на първите два дни и после йог. Ама нищо де, аз си го пия за други работи.

Мила, моля ти се, само не и саксенда. Каква е тази мода, не проумявам. По-добре глюкофаж.
При тези стойности може би наистина е хубаво начален старт глюкофаж+ задължителен режим.
Да сяда да чете първия пост и да не пипа саксенда точно. Лично мнение.
Иначе изследванията не ми харесват. По-зле и от моите като бях 115. Инсулина ми беше до небето, ама кз поне не такава. На диабет ми бие.
Да сяда да чете. Пращай и първия пост и да почва да чете и да си оправя постепенно храненето. Че и ти де, то лошо няма. Направо и  купувай двете книги на Фънг и да почва. Пък после и другото от темата.
Как се храни? То какво ли питам, ясна е работата.

# 472
  • София
И аз се присъединявам към питането за алкалните храни и ще черпя идеи.
Също заради зъбите.

Нали си взех листчета, та измерих де що имам като pH. Общо взето, освен едно смути със спанак всичко беше кисело. Изненада ме и един чай, който обичам, с 3.5 pH, колкото на зарязаното и недопито вино, което беше станало на джибри.

# 473
Всичко яде, постоянно. Глюкофажани е изписан паралелно със саксенда, също и л-тирокс и неофолик мета за три месецаТя е отделно от мен в друг град, за три години е този ужас. Идея нямам как се получи. Книгите ги търся за теглене, но май ще ида до книжарницата
В общи линии нито знае какво трябва да яде, нито какво не. Аз съм съвсем боса по темата и май ще ходя да чета първа страница.

# 474
И Шарпи почти всеки ден сваля и качва по кило и половина, че устата и не я слуша.
Ама мълча си.
Аз бях качила 2 кила, заради увеличаването на въглехидратите. Независимо, че бяха от "добрите", при по-голямо количество се отразиха на теглото ми, което не ме и учудва. Допреди това вхг ми бяха около 60-70 грама дневно, последните 2-3 седмици ги бях вдигнала двойно, но започнах да качвам. Точно затова ги намалих както си бяха и съм си вече почти на моите кила, остават ми 800 грама. Да, не ми влияят на КЗ и инсулин, но не желая да качвам кила, щото си влязох в един коловоз, в който съчетах оптимални медицински показатели + отлична физическа кондиция.
Сега да попитам като един индианец Nerd
Купих си кокосов орех и не знам как да го срежа. Гледах един клип, в който първо го дупчат с тирбушон, после го удрят с чук и става на 2 половини. Това ли е начинът? Никога не съм рязала кокосов орех.

# 475
Тук в групата има ли, момичета от Варна? Софийската група е ясна, Пловдивската и тя. Щото от 29.10 до 06.11. ще съм си там  и ако има кандидатки, за кафе или крачки из града, нека да пише, да организираме нещо. Ще копирам и в другата тема, в която съм по-активна .

# 476
Шарпи,  сложи го в един плик, излез в коридора, пусни го отвисоко, това е Blush
Мила, с тези резултати наистина не пренебрегвайте лекарствата. Слушайте Елора и другии ветерани.
Galina, друга група за инсулинова ли има?Anguished

# 477
  • София
Така се отваря по принцип, да.
Да изтече сока, пък после ако не стане по "цивилизования" начин, ще го мислиш. Един орех веднъж така го мятах по цялата къща. Не ще и не ще. Викни мъжа си, да го отвори, трябва си сила.

# 478
Шарпи,  сложи го в един плик, излез в коридора, пусни го отвисоко, това е Blush
Мила, с тези резултати наистина не пренебрегвайте лекарствата. Слушайте Елора и другии ветерани.
Galina, друга група за инсулинова ли има?Anguished
Нее, в пременопаузата пиша също по-често.

# 479
Мила, за съжаление книгите на Фънг ги няма онлайн.
Но са добра инвестиция.
И ти отивай там и щерката ти.
Направо ги поръчвай Код диабет и код затлъстяване и да ги почва. После другите в първия пост.
Има едно клипче в началото, много хубаво. Много хубаво синтезирано за болестта.

Все още съм на мнение, че само на глюкофаж и стриктен режим ще оправи нещата. Ама без тая саксенда.
Но разберете, че човек е това, което яде. И тя трябва да го разбере.
И под стриктен режим тук няма глад. Тук сме най-ситите и щастливи хора. Grinning

Не знам как се отваря кокос.
Купих веднъж. И казах на брат ми да се оправя. Оправи се, ама не съм го гледал. Май и бормашина ползваше Joy

Общи условия

Активация на акаунт