Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 73

• 28 666
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Аз миналата седмица правих 6 дена карнивор. За отслабване има ефект, но няма да си го причиня повече. Хем ядох разнообразни меса, яйца, бульони, риба. Просто не е моето нещо. Накрая вече тотално ми се сгади от месо и от всичко 🤢

# 526
От фейсбук Trollface
Скрит текст:

# 527
  • София

Нани, аз също искам баница с хуск, ама в Кинг Адамс нямат. Като ходя, ще видя, че ми се прави.
По аптеките ми идва солено. Видях един пакет от 100 грама за 18 лв, това даже няма и пет лъжици, не знам. А в Адамс май а е 4-5 лв, но като взема ще кажа.
В Кинг Адамс има хуск, поне в този на Графа. Има и в Ремедиум

# 528
Аз също си направих експеримент - 6 дни карнивор. Не е моето, не ми пасна нито на микробиома, нито на движението по магистрала Хемус -:). Това се случи при мен, за тези 6 дни:

Предимства: 1 ядене на ден, нямах никакво подуване на корема, нямаше газове, нищо.
Недостатъци: изход от магистралата - само 2 пъти, от стоенето на загниващото месо в червата, ми излязоха активни пъпки по лицето, които изчезнаха три дни, след минаването на моята си храна; След всяко обедно хранене, нормалната ми виталност и енергия ги нямаше,  целия ми мозък  отиваше да смила количеството протеин, Чувствах се тежка и уморена. И за подарък  +3 кг, които боря в момента.(вода, задръжки, там каквото е, но не ми хареса).
Голяма салата, полята със зехтин и месно ястие със зеленчуци или яйца -  2 пъти дневно ми пасват идеално. Плодове не ям.

# 529
И в Зоя има хуск, наричат го още индийски живовлек.

# 530
  • В центъра на моретата
Купувам насипен  хуск на люспи  от магазин Дрога, физически магазин имам предвид. Имат магазини във Варна и София.

# 531
Подуването на корема в действителност е плюс. Отслабва се,  ама то с нула въглехидрати кво няма да отслабнеш🙄
Аз и не искам в дългосрочен план заради щитовидната. И без това показателите не са ми китка.
Не мислех, че толкова ще ми липсват зеленчуците, честно.

# 532
може би, това е хранене за хора м/у 20 и 30г., без съпътстващи  заболявания, със силна стомашна киселина и активен жив микробиом, Последните написани от мен, с напредване на възраста просто намаляват, трябват си добавки, за тяхното подпомагане.

# 533
Недостатъци: изход от магистралата - само 2 пъти, от стоенето на загниващото месо в червата, ми излязоха активни пъпки по лицето, които изчезнаха три дни, след минаването на моята си храна;
Стоенето на загниващо месо в червата?!
Не знам дали сте чували, че при гниене се отделят газове...

# 534
  • София
Аз пак да попитам - които се храните интервално, 2 или 3 пъти ядете в  8 часовия прозорец?

Galina Georgiev, със зеленчуци трудно се постигат необходимите калории за нормален живот. Все пак идеята на НВВМХ не е да се гладува.

# 535
Cuckoo, най-добре 2 пъти.
Аз от вчера съм на OMAD. Имам да изчистя още 2 кг от разгулното лято и след това. Напоследък нямам апетит. Предполагам, че е заради боледуването. Вчера сутринта КЗ беше 4.8, а днес- 5.7, защото почти не спах заради болка и дискомфорт от алайнерите. Как да стане- и спокойствие, и балансирано хранене, и почивка, но и тренировка, и здрав сън, и т.н. ...?

# 536
Две хранения имам на ден, аз три пъти няма как да огладнея или ако се случи е голямо изключение. В първата половина на деня просто не съм гладна, цял живот съм така а откакто разбрах за ИР и минах на режим пък съвсем. Храната ми е достатъчно засищаща и с толкава хранения ми е добре.

# 537

В Кинг Адамс има хуск, поне в този на Графа. Има и в Ремедиум

От Графа пазарувам и последните два пъти нямаха внос. В ремедиум беше доста скъп.16-18 една зелена кутия видях.
Ще видя пак в петък.

Галина, пъпките според мен са симптом на изчистване. Нормално е. Аз и на зонатата като я почнах страшно обриване имах на челото, пъпка до пъпка, но се оправи. Токсини.

# 538
  • София
От Графа пазарувам и последните два пъти нямаха внос. В ремедиум беше доста скъп.16-18 една зелена кутия видях.
https://remedium.bg/search?q=%D1%85%D1%83%D1%81%D0%BA&sort=price-asc&#
Видях въпросната зелена кутия, но аз взимах в пликчетата преди време. 5-6 лв. за 100 г бива. В сайта имат и проверка за наличност по различните обекти, дано инфото е актуално.

# 539
Би трябвало. Явно като съм видяла тази кутия и съм се уплашила Joy
Но нищо, в петък ще търся, че ми се яде тази баница пак.

Общи условия

Активация на акаунт