Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 1)

• 56 563
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Това постоянно изтъкване е доста смешно,  за себе си също е казвала, че е надраснала връстниците си (като бебе Дани) и винаги е излизала с хора 10-15г по-големи. Смешно е и че смята хората, които не я харесват за завистници, толкова ли е трудно да приеме, че има такива, които наистина не я харесват.

# 91
Просто има нещо ужасно негативно около нея, не разбирам и не мога да кажа какво е. А на мен много рядко някой ми е антипатичен.

# 92
Хейта е заради това, което се е случило в началото на връзката им. А и самата тя се държи много надменно и това дразни. Постоянно изтъква разни неща.
Доста негативни коментари има наистина. 🙈

Странно ми  е,че за Даниел има по-малко негативни коментари.  Като цяло см забелязала,че плю,т жените винаги.Grinning

# 93
Нейното поведение е в пъти по-арогантно според мен, затова.

# 94
Бачорски има много фенове, хората го харесват.

# 95
Аз си го забелязвам като тенденция , не само за този случай. Thinking Даниел е имал жена до него , негова си е вината.

# 96
Нейното поведение е в пъти по-арогантно според мен, затова.
И накрая хейта ще го представят като завист. Тя има невероятното умение да покаже всичко толкова бляскаво и съвършено, че дори образованието си на козметик, получено в колеж го прави да изглежда като завършила университет от Бръшляновата лига.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 11:12 от St21

# 97
Факт е, че Даниел е по-виновен и единствено липсата на арогантност го спасява от по-големия хейт. Просто Наска е супер показна и самоизтъкваща се нон-стоп, а реално е една златотърсачка без морал.
Често жените са по-обвинявани, но кажете коя от вас ще търси контакти с мъж с жена, чакащи бебе? И след това ще повтаря в инстаграмата само "аз, аз, аз за 25 години покорих бизнес света". М?

# 98
Нека си вярва момчето , аз предпочитам такива хора пред мрънкащи. Ако човек не си вярва и харесва сам няма кой.Grinning  Писнало ми е да гледам инфлуенсъри изморени ,изтормозени и оплакващи се. Всъщност мисля,че това е единственото,което мога да кажа ,че ми допада в тях.
Началото на връзката им е било преди години , Емилия си  е продължила напред (имам спомен ,че беше казвала ,че нещата не са им били ок тогава) ,но хората това дъвчат.Grinning

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 10:41 от Candy_girl

# 99
Абсолютно еднакво виновни са. Единият не си седял при новороденото, а другата сама му се бутала. Не бих оправдала никого като по-малко виновен. Нормално е да се дъвче, защото цялата история показва всякаква липса на морал и въобще на елементарни човешки ценности. И другото, което е - нека бъдем честни, коя от вас смята, че Атанаска щеше да бъде толкова известна на 25, ако не беше жена на Даниел? Не говорим до симпатии, а опираме до качества, дори с интервенции не бих я нарекла красива.

# 100
Нямаше да е известна , ако не беше жената до Бачорски, който нямаше да е известен ,ако не си качваше всички простотии . Много хора с бизнес не се показввт и не изпитват нужда да са клоуни.  Не знам за какви качествата става дума , за мен не критерий известността в инстаграм .
То , че е красавица никой не твърди , нормално момиче е , интервенции чак не бих казала да има .

# 101
МИХАЕЛА МАНАСИЕВА

Зодия Скорпион. Бизнес партньор на Даниел👩🏻💻 и неразделна част от семейството.🤝 Майка на две тийнейджърки и много сериозна жена. 👭 Обича барабанчета и салфетки.🥁

АНДРЕА БАЧОРСКА

Зодия Стрелец. Дъщеря на Антон и Рени 💅🏼, сестра на Филип и Борис. 👩👦👦За сега иска да стане стюардеса. ✈Срамежлива. Крие го умело. 😏

РЕНИ БАЧОРСКА

Зодия Скорпион. Законна съпруга на Антон 👰♀, майка на Андреа, Филип и Борис. 🦸♀Блондинка и сериозна жена. 💁♀Човекът, който тихо и неумолимо кара влака в своето семейство. 🚂💪

АТАНАСИЯ АНГЕЛОВА

Зодия Дева. Жена на Даниел. 👩❤👨 Фатална брюнетка. 🤷🏻♀Интересува се най-общо казано от естетика във всичките ѝ направления, майка на Даниел Младши. 👶🏼Първата жена от Смолян, летяла в открития космос на българското инфлуенсърство. 🚀Не обича циркове. ❌

# 102
Много сериозна жена, която обича барабанчета и салфетки. 😅🤣🤣🤣

# 103
Даниел е известен много преди инстаграм, просто сега вече е много повече от преди. Разви му се бизнеса още повече. Държи се много земно и това му печели точки.
Да не се повтаряме за Атанаска, но на мен също ми е антипатична. Ако за някои е добре да гледат само лъскавата страна на живота - добре, но това не е реално, това е фалш. Това показва въпросната Атанаска. Дори и Даниел й е правил забележки в някои клипове с изрази от сорта " не така, не", защото тя попрекалява. Каквото иска това да прави, но е факт, че не може да приема критика и хейт, иска само аплаузи, но няма как да стане. Щом толкова много хора не я харесват, има защо, включително и роднините Бачорски.
Михаела е голяма купонджийка, като я гледам по клипове. Душа човек.
Емилия беше споделяла, че участва за кратко в реалитито и се надява да не я цензурират и изрежат, обещали й. Ще бъде интересно.

# 104
ЦВЕТЕЛИНА КАРАДЖОВА
Зодия Телец. Жена, която заявява, че изреченията на другите хора нямат НИКАКВО значение за нея. 🤐 Може да крещи 24 часа 🗣, без да ѝ мигне окото. 👀 Блондинка с неизчерпаем енергиен ресурс и невротичка от национално значение. 🤸♀😤Изпълнителен продуцент, пъдар, режисьор, редактор на терен, официален глас и човекът оркестър на „Златната ябълка”. 🎬🎤🎪🎥

ЙОРДАН БАЧОРСКИ (Генерала)

Зодия Скорпион. Бивш спортист - гребец 🚣🏻♀, автомонтьор 🚗⚒ и супер разбирач. 😎Обича поезия. 📝 Притежател на един от първите мобифони 📱в демократична
България. Баща на Даниел, Антон, Розалия и Атанас. 👬👫

КАКА МИМИ (Марѝ)

Зодия Козирог. Любимият ѝ цвят е розово. Интересува се от астрология 🪐, кулинария 🍳, православно християнство, одит и счетоводство. Не може да бъде видяна без пайети.💄Втората жена на Йордан, майка на Георги.

ОЛГА ДЕСПОТОВА

Зодия Дева. Има непоносимост кьм хаоса.❌🎪 Бивша спортистка - колоездачка 🚴🏻♂, шампионка 🥇 и рекордьорка. 🏆 В младостта си често е спала без гащи. ❌🩲 Затова има много деца. 👬👬 Първата жена на Йордан, майка на Даниел, Антон, Розалия и Атанас. 🦸♀

Общи условия

Активация на акаунт