Сто и трета плетаческа тема

• 35 352
  • 781
  •   1
Отговори
# 165

Ето това сътворих с ваша помощ. Не е идеално, но като за първи опит на реглан ръкав, аз съм доволна от резултата.

# 166
Кати, много добре е станало, направо си е идеално! И джобчето с мечето е много оригинална идея.

nas_nina, благодаря за снимките. Дупенцето и крачетата все едно са на истинско бебе, толкова добре изглеждат.

# 167

Ето това сътворих с ваша помощ. Не е идеално, но като за първи опит на реглан ръкав, аз съм доволна от резултата.

Мноооого сладко!!! Как го намуши това меченце там - страхотно изглежда.

# 168
https://www.instagram.com/reel/C08aM9wIlwc/?igshid=MjM0N2Q2NDBjYg==
Кратко видео как се блокира плетиво.

# 169
Ех, ден по-рано ми беше необходим този клип. Simple Smile
Изплетох шал от тънка бобинна прежда, по линка на higher-up - https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=7307&cid=19 и трябваше да го блокирам. Купих фибран и на него блокирх с мнооого карфички, защото страните на модела са прави, с жакардова плетка. Предполагам, щеше да е по-лесно с напъхана тел.
Благодаря за идеята!
ПС Дъщеря ми го хареса, ще видим на каква връхна дреха ще го носи. Май ще й трябва балтон за копчето, пардон, палто за шала. Laughing

# 170
Здравейте момичета! Някоя има ли схема как се получават този тип бримки, прикачвам снимка.

# 171
  • Балчик
Здравейте момичета! Някоя има ли схема как се получават този тип бримки, прикачвам снимка.
Аз мога да помогна с линк от ютуб https://www.youtube.com/results?search_query=%D1%81%D0%BF%D1%83% … D0%B0%D0%BC%D0%B8

# 172
  • там където има винаги вятър
На фона на вашите изящни плетки, нещо простичко от мен за бебка - на 9 месеца
- останала прежда от плетките за каките.

# 173
Христина Денева 752216, правиш няколко наддавки с наметка и плетеш допълнителни бримки. След няколко реда изпускаш тези бримки и те се разплитат до там, където си наддала. Колкото повече бримки, толкова по-широко ще стане. Ако искаш, може първо да направиш само 1 наддавка, в следващите редове в ляво и дясно от нея нови наддавки, изпускаш ги по обратния ред, ще стане с по-остри връхчета, като при широките разплитания на снимката. Или само от едната страна на първата наддавка, ще има лека асиметрия на разплетеното.

# 174
# 175
Много ви благодаря, момичета! Супер сте 🙌🏼

# 176
И от мен за един мноооого сладък бебок

# 177

Мноооого сладко!!! Как го намуши това меченце там - страхотно изглежда.

Лесно, с мерак

# 178

Момичета, не мога да се сплавя с модела! Може ли някой да ми го обясни. Единичка плетеница докарва , но когато трябва да я направя двойна не мога да се справя с допълнителните плетенички.
Моля , някой ако има идея, ще съм благодарна.
Весели празници!

# 179

Общи условия

Активация на акаунт