Февруарчета 2024 - Тема 6

• 40 842
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
ей хора как се наших пак с тая сода ви казвам , знам си аз , майка ми пак сода сода , не мога вече да говоря , всеки път едно и също нещо . Гърлото ме боли повече от содени гаргарт

# 631
Подкрепям напълно казаното от Бочинка относто метода на Щарк. Много бързо и лесно възстановяване.

# 632
Тони сега виждам какво е казал твоя АГ , това нее вярно и това оьичайно го казват лекарите които не практикуват метода Simple Smile всъщност матката е толкова доближена до червата че при всякакво секцио има рискове да се срастне я с черва я с самата матка да има сраствания , всичко е супер относително. Реално шанса след секцио да имаш сраствания е супер голям , при Щарк тъканите се лепят само матката се шие.
Иначе сраствания стават и при нормално раждане даже понякога по зле и от сециото Simple Smile ще го обесня така като човек имал секцио и две хистероскопия едната от които в турция. Матката е тъкан която при порязването зараства като рана. Понякога раната може да зарасне по един начин понякога по друг.Но общо взето предвид самата и форма тя може да се срастне стена с стена , да се образуват при възстановяването и сраствания защото се сраства помежду си. Да се слепи с червата и всякви факани истории които дали си секцио дали не все тая 😀аз съм секцио по Щарк нямах нито едно срастване в матката ама нито едно( правих цветна снимка след това )
АГ тата дори не ми виждат белега на ултразвук който все се вижда по пфаненщил и си седи тва срастване от предно секцио цял живот. И вечно ме питат къде е тоя белег.Само Вецев си го вижда който ме е оперирал реално. Сега даже ще ме шие по още по модерен начин Фишбон , другото ще го лепи Simple Smile Туй то

# 633
  • София
Аз второ не планирам в тоя живот, така че да режат там както режат и да се свършва... Честно, то пък направо лекари по всичко трябва да ставаме, ай сик*ир Sad Мерси, Бочи, ще гледам да попрочета още, ама засега мисля да си живея щастливо и след НГ да почвам с подготовките за човека (раждането включително).

# 634
ма много ясно че ще си живееш щастливо Simple Smile как иначе 🥰Пък аз се бях запътила че 2 ми стигат амв нещо май оьмислям 3 то 🤣макар че това ще тря да е нова стимулация и бла бла бла

# 635
  • София
Ама мъжа ти пита ли? Joy

# 636
питах бе как 🤣то заради него беше всичко че нали момче иска, ма той каза «Абсурд , и да ми се падне 3 то момиче , направо се застрелям че съм нескупосан » но в дубай казват пола 🤣така че има вариант ама да не мислим да тогава

Я кажете фотосесии ще правите ли бе ? Ние сега сме на Коледна ама после искам и бременна да направя , Новородена ще правим също , предния път виках в нас Литъл фит Гери Simple Smile Дойде в нас с целите атрибути и снима 4 часа малката Simple Smile Сега мисля да отидем пак при Милена Гигова(  моята приятелка при която и коледната ще правим ) Предния път бременна виках Ганка ама сега искам друг стил да имам

# 637
  • София
Аз искам по Коледа ММ да ми направи малко хубави снимки. Не мисля да плащам за декорацията на някого, а по-хубави снимки от ММ досега никой не ми е правил Simple Smile

# 638
  • София
Моя мъж е фотограф и от сега преговарям за фотосесия, че покрай Коледа и Нова година е адски зает. Казал ми е да си мисля концепция с корема, че искам нещо по-нестандартно и мисля края на месеца да се задействаме, че после ще стана още по-голяма бухта 🫣

# 639
аз искам много в вана амааааа никой няма подходяща вана 🥲или не се наема 😃кой е мъжа ти

# 640
  • София
Той е по-скоро продуктов фотограф, но ще му се наложи да снима бременна 😁

# 641
На коледна фотосесия ще ходим, чудя се вече всяка година как да се обличаме 🙄
А за бременна искам да е нещо сред природата и то в свяг, та имам една приятелка, която е любител фотограф та като завали веднага палим колата, ако завали изобщо до февруари 😂 И аз се занимавам с фотография, но няма как да се самоснимам 😂

# 642
то ииаз съм любител фотограф 🤣но няма как да се самоснимам и аз . Сняг искам и аз но дали ще имааа

# 643
Аз обожавам да се снимам или по-скоро да ме снимат и ММ едвам преживяваше ужаса за него по 2-3 часа + фотосесии за разни поводи и ме предума да си вземем професионален фотоапарат и статив и сега ходим да се снимаме сами. По му било спокойно и не му се налагало да позира пред непознати. Има резон в думите му като се замислиш. Най-големият плюс е, че след като снимам винаги гледам снимката и коригираме позата, ъгъла и т.н., а когато ни снима фотограф не ни показва всяка снимка, а накрая праща 30-40 снимки и познайте на колко от тях се харесвам 🤣

# 644
При нас Коледната фотосесия стана нещо като традиция, ще правим и тази година като ще комбиниране с "бременната" , че и ММ не е голям фен на процедурата Joy
При Милена ходим няколко години и тази реших да разнообразя малко, дано не съжалявам, че тя е мега пич.

Общи условия

Активация на акаунт