Февруарчета 2024 - Тема 6

• 37 696
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Аз също имам понякога прорязвания, леки болки и тежест, казаха ми, че е нормално и да си пия магнезия.
Днес се свързах с моята гинеколожка относно обилното воднисто течение, каза че според нея съм се сдобила с гъбички и започваме лечение. Явно и мен не ме подминаха Grinning

# 121
  • София
Исках само да споделя днешните обяд и вечеря - не знам как изядох всичко това, но ей сега след вечеря си хапнах и една круша... Добре че не всеки ден имам възможност да обядвам като днес, иначе щях да съм кръгла сигурно Simple Smile Вие успявате ли хем да работите, хем да ядете всеки ден изцяло здравословно? Аз съм хоум офис и пак не успявам.
Скрит текст:

# 122
Еее, добре са си порциите и красиви😉...иии балансирани. Аз също ходя на работа, старая се основните да са ми колкото се може по- здравословни, но "съгрешавам"  между храненията. Започнах да качвам вече, което е напълно нормално, като се има предвид ,че за предходните 4 месеца качих само 1 кг. А от сега нататък ще качваме много повече, аз най-много се притеснявам зимните месеци как ще я карам🤔 с хапването, пу пу, имам си апетит

# 123
  • София
Не знам, ама аз пак съм гладна в момента и в главата ми е само "ЯБЪЛКА". Бях 51,1 кг сумати време и сега не знам какво ми става, ама съм все гладна вечер, а днес сутринта се претеглих 52 кг. Не знам какво ще правим по Коледа - аз тогава обикновено се оливам с тесто и сарми.

# 124
Аз съм качила вече 3кг. На мен ми се виждат много, но колкото толкова, после ще отслабваме. Хапвам си добре, че напоследък и доста сладичко… Майка ми днес пак ме набеди, че съм била слаба и нищо не съм качила, тормозела съм ѝ внучето и ако се родяло под 3кг, не знам какво щяло да стане, че спрях да я слушам в тоя момент 🤣 не е много здравословно моето хранене, но гледам да е разнообразно и с домашни продукти, до където е възможно и да си го приготвям аз. Но си позволявам примерно и филийка хляб понякога, макар да я намирам за вредна. Както и други вредности де 😅 И мен ме притеснява, че ще се заобля рязко зимата. Ако е вярна тая работа, че накрая се качва най-много и сега ще качваме по повече, аз обмислям просто да спра да се тегля 😅 вижда ми се сравнително добро решение на проблема, предвид липсата на кой знае какви алтернативи.

# 125
  • София
Аз пък нещо загубих апетит последната седмица. Не знам какво се случи. Хапвам, но сякаш насила и по принцип без хляб не сядам на масата, а сега не съм вкусвала от миналия четвъртък. Между храненията обаче си похапвам ядки и то доста.

# 126
Тониии, да точно като мускулни разтягания и лека тежест усещам и аз на моменти. Иначе да, много ниско слагат ехографа, явно е възможно бебечетп да стига чак толкова надолу и съответно колкото по голямо става ние да усещания и тежест и натиск и болка чат пат.
Ох за яденето уж гледам да я от всичко, млечни, месо, зеленчуци, плодове, готвя в къщи манджи, супи, каквото се сетя, като цяло всичко ми се хапва обаче и аз съграшавам, онзи ден хапнах от на детето чипса, който не доизяде, прибрахме го и днес докато си го дояждаше и аз пак си щипнах 🤣 сладко не ми се яде много много , като изключим преди около седмица, две вечери под ред хапнах течен шоколад, знам ужасно ама....какво да се прави 🙄

# 127
Ох, момичета аз съм с ковид… много съм притеснена. Ок ли е да пия авирон рапид?

Няма страшно. Вторник ми изтече карантината. Тоя ковид го изкарах с 5 хапчета парацетамол, лукчета, кармолиси и някакви капки за нос за бременни.
Личната ми изписа биозин, така и не го пих. Но, както и предните 4 пъти, ме изхака в гърба (обостря ми невралгията и плексита) Confounded

# 128
Bochinka, може ли линк към нощниците. Не намирам намаление, а отдавна искам да си купя.

# 129
# 130
Бочи, ти кой модел си поръча? То май ще е за дълъг ръкав работата като гледам.

# 131
  • София
Аз смятам да спя с клин и някаква блуза зимата. Как пък да не им дам 80 лв за нощница! Или ще си намеря някъде по-евтина от 80 лв. Сега, ако успея да кърмя и ми трябва специално, тогава да. Ама от сега още не се навивам.

Имам въпрос, момичета: на някой случва ли му се да си усети сърцето как бие все едно ще изскочи, а в това време пулс и кръвно да са нормални? Нещо нетипично става при мен от 2-3 дни и не мога да разбера с ядене/движение/запушен нос ли е свързано, или си внушавам, или пък нещо ми има. Снищи беше като се наведа, днес сутринта като се разшавах да стана до тоалетна. Още търся някаква закономерност.

# 132
Аз понякога го усещам как "прескача"за няколко секунди това ми е най- точното обяснение,иначе - не си го усещам,не мога да го обясня
И да кажа, че вече си нося клиновете за бременни от лидъл, още ми е широк, но ми е много удобен, останалите клинове и панталони ги прибрах за догодина

# 133
ма те не са 80 лв а са 56 😀 с намалението. Аз си купих с предната бременност 6 ношници и тези които бяха по 25 лв излезнаха най скапаните и грам не съжалявам за пари дадени за ношница. Освен тва тия са микс, и дори и да не кърмиш пак може да си я ползваш като обикновена ношница. Аз взех две , едната е с повдигане около гърдата на самия плат , другата с тик так копчета.
С клин няма да спя , аз и сега за дома ще си ги нося като домашни рокли. Супер неудобно ми е с клинове и панталони , сърби ме корем повече от тях и ми стяга . Като почне са тва бебе да бонтува за какво ми е екстра стягане Simple Smile А като кърмех сменях по 2 нощници на ден заради братно потичане на гърдите че понякога и 3 , така че аз лично си взех още двечки новияки свежички и 56 лв за хубава нощничка качествена ми е ок цена

# 134
Олее, аз съм супер зле. Да, код sweet23 се въвежда и излизат намаленията. Две нощници преди си бях купила от някъде ужасно качество, изхвърлих ги. И отдавна искам от астратекс. Bochi, благодаря много, ще се възползвам от намалението и аз. Даже и няколко клина набелязах, а знам че качеството им е топ. Не знам само при мен ли, тия лидълските ми се свличат, ужасни са.
Аз доста често си усещам сърцето но при мен и пулса е по-висок, кръвното за сега нормално.

Общи условия

Активация на акаунт