Февруарчета 2024 - Тема 6

• 37 679
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
и моите лидлски се свличат .
Иначе и аз усещам пулса това заради много кръв която имаме

# 136
Аз от сега сменям по 2 тениски на ден, защото от коластрата ми се мокрят на бая петна, особено от едната гърда ми тече повече, най вече в къщи като съм без сутиен. Като съм със сутиен на вън явно от стягането не тече толкова много и ще си взема от онези подложки дето се слагат в сутиена.
Видях че тази седмица е имало в Лидъл пак клинове за бременни, някой случайно да е видял дали са хубави и дали са по - дебели от предните, че сега са на 15лв?

# 137
Аз нощници имам  от първата бременност, май бяха от сгушени и съм многоооо доволна, дори си бях взела и тениска  за кърмене с панталон смисъл пак пижама и много си ги носих и след това. За килограмите не намирсм за нужно да се суетя, ям си и тесто даже не знам какво бих яла ако не тесто в поне едно хранене. Пици, дюнери, палачинки, маднжа с хляб задължително хахаха плодове също, млечни също, абе всичко си ям по-малко и често качила съм 6 кг, но в началото започнах да ям нон стип, защото ако останех за секунда гладна и се стигаше до повръщане. Та не ги мисля особено, с първото до 6тия месец на детето бях даже под кг, които забременях, та все някак ще се оправим. Странно ми е да се суета въх колко схм дебела, олеее 2 кг съм отгоре какво ще правя, малее тази лъжичка торта сега как да не ми се лепне , папкам и за корема и за душата, но не като невиждала 😁

# 138
Тези лидълските от предния път са ли голямо разочарование.  Стават единствено за вкъщи и пак се свличат. Не съм доволна, но и за 10лв нямах големи очаквания. Но определено вече ми трябват адекватни клинове, с които да изкарам зимата. Клин с туника/ блуза и тн са ми плановете за облекло. И някоя друга рокля.

# 139
Аз лидълските клинове за вкъщи ги нося, а на работа и навън съм само с  рокли за сега

# 140
Здравейте! От вчера насам доста често усещам напрежение в белега от епизиотомията от предното ми раждане. Не знам дали е нормално или притеснително. Децата ще бъдат с две години разлика и заради малката разлика между бременостите си мисля че може да е нормално, но малко се притесних честно казано.

# 141
това е от притока на кръв към слабините ти. Питай после и АГ ама мисля че е от това . Моите слабини така че се напълват переодично че направо имам чувството че ще експлодират

# 142
Аз също имам пулсиране и напрежение в слабините у сън с епизиотомия,но преди 7 години. Просто притокът на кръв е голям вече и за това става така. Съдя к по инжекциите, които бия в корема,откакто порастна тумбичката ми съм по-склонна към кръвотечение при все нормални кръвни показатели.

# 143
  • София
Момичета, усещали ли сте вибрации в корема? Не са ритници, нито хълцане ( тях ги различавам). Сякаш някой прави ремонт вътре. Само от едната страна е и да си призная си е доста стряскащо. Поне аз си вкарах голям филм. Утре ще звънна на АГ, но до тогава може и да откача от притеснение. Цял ден е така, като започва и спира....не знам какво става.

# 144
  • София
Криси, това поне ми е непознато... Да не е някоя мускулна крампа?

Аз ще минавам на хепарин, консултирах се с д-р Иванова, която прпеоръчахте тук Heart и ще пробвам да направя и втора консултация ноемрви месец, но дотогава слушам специалиста и ще се уча да бия инжекции. Дозата ще е 0,4 мг или 0,6, ако няма по-малкото. Трябва ли да знам нещо специфично, момичета с тромбофилия? Примерно да купувам ли повече дози, свършва ли някой от двата хепарина по аптеките (май Kлексана правеше сигурна алергия, та си мисля директно на Фракси)? Дават ли го без рецепта? Абе, ако някой има да сподели нещо полезно тук или на лични - благодарна ще съм Simple Smile
Иначе си купих отще 3 чифта бикини от аутлета на Триумф - не знам как са ги правили, ама са най-удобните, които някога съм носила (вкл. от техните). Взех още едни от сегашни ями размер и два чифта да си имам за по-нататък по-големи.

# 145
Тони, аз съм на фракси 0,4. Не се научих да си ги бия сама, ММ ми ги бие. Тръгнах надъхана, но като дойде момента ръката ми отказа.  Не е нищо страшно или сложно. Предполагам ако нямах друг избор щях и сама. Аз се запасих с малко инжекции, защото ми казаха, че зимата понякога намаляват резервите, заради ковид болни и други, но подпитай дали има смисъл, защото ако купиш 100 инжекции, а се наложи смяна към другото или коригиране на дозата няма смисъл. Винаги си имай с инжекциите достатъчно памук, спирт и риванол, по някоя и друга лепенка също не е излишна. Моите ги бием сутрин, а вечер съм на аспирин протект - така съм сигурна, че аспирина няма да се пие на гладно. Сутрин понякога не ям и не пия нищо друго освен еутирокса едно определено време и така ми е по-лесно.

# 146
  • София
Аз смятам първо ММ да бие няколко и после да научи мен Simple Smile
Много, много благодаря и на теб, и на LaFilleDeLaMer, която ми писа на лични! Не знам как ще се сдобия с рецепта през приложениеот, но ще питам като се чуя с д-р Иванова след малко (дано се обади, де; и дано си видя обаждането, че тя днес пробва два пъти, ама моя телефон не показа никаква нотификация... сега дебна телефона  като дете за Дядо Коледа).

# 147
  • София
Хм, Тони, не мисля, че в крампа...нещо в корема се случва. Като пулсация е сякаш и е само от едната страна. Сега се налях с много вода и спря. Утре ще звънна на АГ, че съм на преглед чак в началото на другия месец и няма как да чакам до тогава.

# 148
Тони обратното е , фракси прави алекрии повече от клексана.
Не свършва и към момента има  налични. Аз се заредих с оксапар от турция Simple Smile

# 149
  • София
Ей сега ММ взе Фракси (и докторката каза, че прави по-често алергии, ама да сме пробвли първо него). След малко бием първата нжекция, след 10 дни на изследвания контролно и така Simple Smile Аспиринът засега остава в картинката, нямало значение дали и двете вечер - той НМХ е активен цяло денонощие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт