Февруарчета 2024 - Тема 6

• 37 681
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
да , аз бия сутрин обаче защото по добре се усвоявал сутрин ама то всеки с мнението си Simple Smile

# 151
  • София
Така, след първата никакво парене/щипане/сърбеж/бодеж/болка... точка кръв и засега това е. Хич не мога да си представя, че и 10 броя ще сложим, камо ли месеци наред всеки ден. Ама сигурно се свиква, щом казвате - просто съм назад с материала.
Доктор Иванова е топ, между другото - много добре обясни всичко, за което я попитах. Говорихме си като все едно се познаваме от сума време; за мен всичко, което каза беше разбираемо и логично.

# 152
свиква се с инцекциите Simple Smile не са кой знае кво . Прогестерона повече ме дразнеше

# 153
  • София
Той човекът е адаптивно животно, Бочи Wink
Belle25, как си днес?

# 154
Тони, сърбежът идва малко по-късно за съжаление, но дано теб те подмине. Просто не се притеснявай ако забележиш. От честото боцкане на мен кожата ми стана в синини и плюски. Не остана здраво място там където бодем, но се търпи и се свиква. Не остана. Важно и да е добре бебчето! Аз започнах седмица след като разбрах, че съм бременна. Шокът беше огромен, още не можех да свикна с останалото, камо ли с идеята да се бода всеки ден - бях ги изброила, над 250 инжекции със след родилния период. Е, преполовихме ги. Ще издържиш!

# 155
Момичета, вие често ли усещате вашите бебчета? Вече съм 22 седмица, а много скромно включване получавам от бебка. Понякога съвсееееем леко само веднъж на ден. А ми се иска вече да се обажда по-честичко..да отбележа, първа бременност ми е, знам че има значение и уж малко по-късно, ама пустото му любопитство...

# 156
Аз усещам всеки ден движения, някои дни по-активно, други не толкова. Зависи и дали през деня имам някакви ангажименти. Забелязвам, че предимно вечер е по-голяма активността.
Искам да попитам вие вече усещате ли болки в таза и как се справяте с тях? Аз понякога имам остри прорязвяния отзад и напрежение все едно съм със запек, както и прорязвания в срамната кост. Появяват се за няколко дни и отминават, но е много дискомфортно.

# 157
Zimone, предполагам е индивидуално, ще я усещаш по- често. Аз съм 21+2 и я усещам всеки ден, много често.  Даже до преди седмица само като съм в легнало положение, а сега и докато съм права и седнала, но пак казвам зависи от много неща, а ти с какво положение на плацентата си?
Lii955, аз усещам като прорязвания ниско в корема от време на време или кръста, но за кратко, мисля , че е нормално, разтягаме се и няма как, а и бебоците растат🥰

# 158
С предна, ниска плацента съм (която вече се качва между другото)...
Zimone, предполагам е индивидуално, ще я усещаш по- често. Аз съм 21+2 и я усещам всеки ден, много често.  Даже до преди седмица само като съм в легнало положение, а сега и докато съм права и седнала, но пак казвам зависи от много неща, а ти с какво положение на плацентата си?
Lii955, аз усещам като прорязвания ниско в корема от време на време или кръста, но за кратко, мисля , че е нормално, разтягаме се и няма как, а и бебоците растат🥰

# 159
Zimone с първата бременност бях с ниска предна плацента и късно почнах да усещам ритници, основно вечер по малко. Чак в по-кусноте с емоции се почна с каратето 😁

liii955 усещам си порязвания и стягания в таза.

# 160
  • София
Ммичета, покрай тоя хепарин днеска, забравих да ви кажа, че сухите ми ръце се оправиха почти напълно с едно намазване с крем Здраве (онзи, най-обикновеният в тъмно синята кутийка). Ей сега намазах пак и мисля да не пипам повече докато не станат пак сухи.
При мен засега юнакът рита всяка вечер, а през деня лекичко от време на време. Обаче вечер става все по-осезаем, допреди малко дивееше доста.

# 161
Аз да кажа че две вечери като си мажа корема с Палмърс лосиона си намазвам обилно и напуканите, сухи ръци и ефекта е невероятен, може да опитате, стават меки и раните ми от нацепването се затвориха. Иначе при мен крем здраве не ми помага и него съм пробвала, ама при всеки е различно.

# 162
Няма и как да се оправят.. той изсушава 😐

# 163
  • София
Не съм съгласна Здраве-то да изсушава. Да подсушава (примерно разранени места) - да, но да изсушава кожата, поне по моя опит - не. И все пак, наистина при всеки си е различно, то иначе и еднакви бременности щяхме да караме Simple Smile
Иначе и аз пробвах това дето ползвам срещу стрии на А-дерма да го мажа по ръцете - цъ, никакъв ефект. Само Пантенола помагаше малко и сега Здраве-то. Ще видим до кога Grinning

# 164
по принцип здравето изсушава , но на кой помага зависи от специфичноста на проблема. Здравето има цинк който изсушава и се ползва за такива неща които имат нужла от подсушаване как то и всички кремове за подсечени дупета са с цинк на принципа на здравето Wink

Общи условия

Активация на акаунт