АНДАЛУСИЯ

• 42 230
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Лайк, като ще имате 1-2 нощувки в Севия, защо оттам не продължите към Кордоба, 140 км са, от Малага до Кордоба ти идват 160.

Това е официалният сайт на Аламбра Гранада.
https://tickets.alhambra-patronato.es/
Много благодаря за официалния сайт! Не съм погледнала на първа страница, извинявам се.
За Малага и Севиля трябва ли да купувам предварително билети за забележителности? Средата на март ще пътувам.

# 541
  • Mediterraneo
То на първа страница няма нищо. Аз ще се заема да оформя следващата тема, ще събера линкове, тъкмо вече ще имам и реален поглед Simple Smile и преживяване.
Аз стигнах до там, че дори резервирах за вечеря в един японски ресторант. Ползвам The Fork, излизат хубави оферти с големи намаления. Не е много удачно да ходиш на японски ресторант, когато си на туризъм в Испания, знам, но ние все пак живеем тук и не държим да ядем паея Simple Smile Имам пълна програма за първия ден и за втория до обяд, оказва се, че апартаментът ни е на 20-30 минути от всичко, което искам да видим. В Триана е.

# 542
  • София
Здравейте, планирам през началото на юли пътуване до Малага за една седмица. Ще ползваме обществен превоз. Бихте ли посочили близко до централната гара в Малага хостел или по-бюджетен апартамент. Благодаря предварително.

# 543
Ние отседнахме в хотел Zeus, близо е до гарата, стаята беше много чиста, базово като обурудване, но ново, идеален е за 1 нощувка.
Здравейте, планирам през началото на юли пътуване до Малага за една седмица. Ще ползваме обществен превоз. Бихте ли посочили близко до централната гара в Малага хостел или по-бюджетен апартамент. Благодаря предварително.

# 544
Ние бяхме в хотел Hotel Don Paco, много удобен и бюджетен вариант.

А ако ходите лятото на почивка в Коста дел Сол, препоръчвам Беналмадена.

# 545
  • София
И ние бяхме в Hotel Don Paco. До гарата, удобно и приятно хотелче.

# 546
Още веднъж благодаря за хубавата идея, която ми дадохте тук. В Севия ще останем 3 нощи, а след това ще отидем сутринта обратно в Кордоба и ще отанем целия ден там, а вечерта ще се преместим в Малага.
Букнахме местата за спане, остава да купим някои билети за вход и сме готови.

Основното ми чудене остава придвижването до Севия. До колкото разбрах вариантите са два. Единият е влак от Мария Забрано, до която трябва да се придвжим с влакчето от ленището. И правим смяна в Кордоба.
Вторият е директен автобус с Алса. Разбрах, че автобусите имат спирка и на самото летище, което спестява прехвърлянето до автогарата до Мария Забрано и това в Кордоба.

Клоня към автобус. Горе-долу колко време по-рано мога да си купя билети? Ако няма закъснение на полета, кацаме около 15 часа следобед.

# 547
  • София
Цитат на: Like_Smokelink=topic=1594290.msg49143938#msg49143938 date=1736750678
..... Горе-долу колко време по-рано мога да си купя билети? Ако няма закъснение на полета, кацаме около 15 часа следобед.
С Алса - до 6 месеца предварително.

# 548
  • София
Билетите за автобуса сякаш имаха възможност за смяна.
До Гранада няма ли да ходите?

# 549
Била съм два пъти в Аламбра и Гранада, но мъжът ми не е и заради него ще отлежа хеттрик Simple Smile Но вероятно ще взема директно някакъв прайвит тур, който да включва билети и транспорт.

# 550
  • София
Била съм два пъти в Аламбра и Гранада, но мъжът ми не е и заради него ще отлежа хеттрик Simple Smile
И аз така направих, ми всеки път си ми харесва. Последният даже разгледах едни части, през които не бях минавала.

# 551
Здравейте, съвсем спонтанно решихме да посетим Андалусия - края на февруари, началото на март - 7 нощувки.

Надявам се да е приятно за разходка. Гледах статистики на температурите, но все пак - ако някой е ходил в такъв период - да сподели!

Купихме билети и платихме 3 нощувки в Севиля. Идеята е кацаме в Малага и директно Севиля, но после? Какво мислите за 1 нощувка в Кордоба и 3 в Малага?

Смятаме да ползваме рент а кар. За втори път ще ни е, предишния бяхме и с други хора и не помня почти нищо. Имаше ли значение кредитната карта какво покритие има?

Освен Гранада, Кордоба, Севиля, Ронда, Още някое бяло село, Малага, Гибралтар какво ще ми препоръчате?

# 552
  • София
3 нощувки в Малага зимата са много според мен.

# 553
3 нощувки в Малага зимата са много според мен.
Идеята е от там да ходим до Ронда и Белите села, Гибралтар и т.н. Друго интересно място за нощувка тогава?

# 554
  • София
Ние бяхме в Андалусия 22-25.02.2022 г. и времето беше чудесно - през деня се събличахме по къс ръкав. Успяхме да видим само Малага и Гранада. Ако отида пак, бих посетила Кадиз.

Общи условия

Активация на акаунт