🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 936
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 990
  • Някъде там
По назад коментирахме опаковъчна хартия - в Пепко шарените са по един лев, само лъскавите тип фолио са по 2,50лв, размера отново е 200 на 70. Рискувах и взех, нямах никакви проблеми с опаковането, не се е късала, много съм доволна. Като се има в предвид, че ще се ползва точно един път се радвам, че спестих някой лев. Има и всякакви панделки, ленти, лепенки, имаше даже и готови комплекти за опаковане, вътре четири броя хартия, няколко панделки и ленти, всичко на съвсем символични цени.

Супер ми дойде този пост.
Днес мисля да отида да закупя опаковачна хартия от Пепко и в събота и неделя запрятам ръкави.Аз съм с две леви ръце и трябва да гледам клипчета как се опаковат подаръци.

# 991
Моля за помощ за коледен подарък на мъж, 40 г, пушач, рибар, ловец, любител на бира.
Благодаря

Мъжът ми получи за рождения си ден от приятел този нож. Всички мъже около него  "въздишат" колко бил хубав... Simple Smile
https://www.emag.bg/gotvarski-nozh-sarbesc-mad-bull-vyglerodna-s … ?ref=fav_pd-title

# 992
Някъде назад се коментираха рецептурниците. Може ли да кажете какво поръчахте.

# 993
  • В полите на Витоша :)
Здравейте Simple Smile
Обмислям фитнес гривна като подарък за 10-годишно момче, което тренира водна топка и кара колело.
Предвид възрастта ми се иска да е бюджетен вариант до 100 лв., който да отчита плуването.
Бихте ли препоръчали нещо подходящо? Тепърва ще се запознавам с морето от марки и модели.

# 994
Здравейте, аз търся фенерче с приказки за 3 годишни момичинца. Преди време беше споделено подобно в темата, хоресва ми, но е над бюджета, понеже ми трябват 2 броя, пък и е добре да не са съвсем еднакви. Ако имате препоръки за нещо подобно за до 30 лв, ще съм благодарна.

# 995
Имам познат който продава подправки и всякакви такива неща. Всяка година си поръчвам от него в големи количества кажи речи да ми стигнат за една година. Та, вчера си взех поръчката и толкова много се радвах на всичко да прегледам и да си наредя в кухнята, че си помислих, че това става за подарък за някоя домакиня или домакин. Ако се накупят различни подправки и се сложат в красива купа, кошница, буркан мисля, че ще е хубав подарък.

Вчера цяла вечер опаковах подаръците и вече съм спокойна, подредила съм ги под елхата.

# 996
Реа страхотна идея за подправките.Как може да се поръча? Ако има страница бихте ли споделили? Благодаря!

# 997
Не зная дали предлагат такива услуги, те си ги пускат във Варна по магазините, но всеки може да иде в някой магазин и да си избере от щанда за подправки. Споделих за моят познат за да разкажа от къде ми дойде идеята.

# 998
Реа страхотна идея за подправките.Как може да се поръча? Ако има страница бихте ли споделили? Благодаря!
Rosalinda77, мисля, че назад в темата някой беше писал, че е поръчвал/а от тук:
Скрит текст:
и
Скрит текст:

# 999
milcky , Благодаря!

# 1 000
  • София

Аз поръчах от Щипка сол. Имат комплекти, които са хубаво опаковани.

# 1 001
Ето едно много хубаво клипче с идеи, аз успях да комбинирам две. Щом хартията издържа на толкова прегъване значи е достатъчно качествена 😂

По назад коментирахме опаковъчна хартия - в Пепко шарените са по един лев, само лъскавите тип фолио са по 2,50лв, размера отново е 200 на 70. Рискувах и взех, нямах никакви проблеми с опаковането, не се е късала, много съм доволна. Като се има в предвид, че ще се ползва точно един път се радвам, че спестих някой лев. Има и всякакви панделки, ленти, лепенки, имаше даже и готови комплекти за опаковане, вътре четири броя хартия, няколко панделки и ленти, всичко на съвсем символични цени.

Супер ми дойде този пост.
Днес мисля да отида да закупя опаковачна хартия от Пепко и в събота и неделя запрятам ръкави.Аз съм с две леви ръце и трябва да гледам клипчета как се опаковат подаръци.

# 1 002
И аз днес успях да взема хартия Hug Черната със звездите е за човек с любим цвят черно, да не мислите, че ей така съм я избрала Grinning С подаръците обаче не съм готова. Дано успея този уикенд, че вече и аз започвам да се стресирам, а уж съм все "дзен".

Скрит текст:

# 1 003
  • Sofia
Момичета, къде мога да погледна хубави, качествени куфари (среден размер) за млада госпожица. Не е нужно да са с рисунки от Дисни, повече държа на удобството и практичността. Тези, които виждам по магазините около нас, не ми харесват, а не ми се ходи безцелно. В Парадайз не намерих също продукт, който да ми допадне.
Благодаря предварително.
Случайно ми попаднаха и се сетих,че някой тук търсеше….но са онлайн
Скрит текст:

Има много и в Ремикс,цветни и нови.

# 1 004
  • До сърцето...
Благодаря, Doli Flowers Bouquet
Тези Ремикс не се класират по моят вкус, на куфарите с тролчетата са много сладки.

Общи условия

Активация на акаунт