🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 891
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 1 035
Момичета искам да подаря хубав чадър - автоматичен за предпочитане, сгъваем, по-добре от тези, които стават много малки, нещо леко и удобно за чанта. Моля ви за препоръки.
Аз си взех точно такъв малък и лек преди време по спешност /както винаги/ от едно магазинче за чанти на Княз Борис І, на което не мога да дам точен адрес, но е в посока от метростанция Сердика с изход на Княз Борис І, покрай кантората на ЧСИ Ренета Милчева към спирката на трамвай 5 до СГС /ама как го обясних, с моя си маршрут Simple Smile, но друго не виждам забележително по пътя/ .

# 1 036
Момичета искам да подаря хубав чадър - автоматичен за предпочитане, сгъваем, по-добре от тези, които стават много малки, нещо леко и удобно за чанта. Моля ви за препоръки.
Samsonite. 160 грама,лекичък и малък.2 години за сега е здрав.

# 1 037
Като говорите за чадъри, да ви предупредя, че тези, които уж са устойчиви на вятър и обърнати наопаки, са тежки. Нашият е в колата Grinning

Скрит текст:
От този тип е

# 1 038
  • Някъде там
С това слагам край на всички подаръци за тази година Simple Smile
.

За голямата ми дъщеря са Simple Smile

# 1 039
Супер Искрице, сега се сетих, че имаше комплекти и за след Коледа. Ще потърся и аз идея Hug

# 1 040
За София - на ул. Оборище 52 има магазин за вино - Cellar 52, в който правят и дегустации. Много интересни са, средата е интернационална, страшен купон става. Продават гифт карти, с които по желание може да се участва в събитие и/или да се купи вино (богат избор, страхотна селекция).
Мисля, че е подходящ подарък като преживяване, особено за любителите на виното. Blush

# 1 041
Искам да подготвя плато с мезенца като подарък. Накъде да се насоча за по-интересни и нестандартни неща? Лидл може би, Делукс серията или Метро? Други предложения Hug Трябва ми за 24.12

# 1 042
  • София
Препоръчвам "Дар от боговете". Открих ги точно за Коледа преди няколко години и от тогава вземам от тях разни неща. Все са хубави.

# 1 043
  • софия
В италианския супермаркет при Баухаус има готови кутии с италиански стоки с различни ценови категории. Кеф ти сладка, кеф ти солена.

# 1 044
Дар от боговете са овърпрайс. Има много добри предложения по италианските магазини. А в СБА има дъски за сирена за 20 лв.

# 1 045
търся малки хавлиени кърпи за лице, които имат възможност да се закачат на закачалка. Прерових всички сайтове, но не виждам кърпи с връзка за закачване Sad Отворена съм за предложения Simple Smile

# 1 046
  • Замък сред облаците
От English home съм взимала такива, но ги избрах на място. малки са, с окачалка и малка дантела в единия край.

# 1 047
В началото на темата бях ви казала каква идея имам за подаръци на три семейства. Исках да е нещо лично направено от мен. Септември месец ших мотивите, купих идеални кутии за коледните топки и днес ги сглобих и подредих в кутиите. Ще има и по една картичка с пожелание от мен.

Скрит текст:

# 1 048
търся малки хавлиени кърпи за лице, които имат възможност да се закачат на закачалка. Прерових всички сайтове, но не виждам кърпи с връзка за закачване Sad Отворена съм за предложения Simple Smile

За Икея и Юск се сещам.

# 1 049
Искам да подготвя плато с мезенца като подарък. Накъде да се насоча за по-интересни и нестандартни неща? Лидл може би, Делукс серията или Метро? Други предложения Hug Трябва ми за 24.12
Препоръчвам Ciccione, могат да се поръчат онлайн, но трябва да се вземат от място, мисля, че нямат доставка. Ако изборът е между Лидъл или Метро, бих предпочела Метро.

Общи условия

Активация на акаунт