💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 743
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Sunshine state
Моята щерка каза ,че Момчил си е счупил крака. Но не е ясно дали преди или след ИВ се е случило, не знаела. На някаква  съученичка, та приятелка на майка и работела в болницата и го гипсирали. На мен Момчи ми е фаворит, та силно се надявам да не е станало по време на ИВ.(ако въобще има такова нещо де, и не е фалшива информация).
Еее, това ако го събера със сторито му отпреди няколко дни как трудното за него тепърва предстояло, никак не ми харесва. 😵🙄🙄

# 1 576
И защо е бил голям проблем Момчил в старейшините, за кого? Надали случайно се е паднал там?
При битката между роднините на втория ден е имало две размени (по младият от двойките да отиде при дъртите): едната на Момчи и Васко (ясно заради кубчето на рубик), но има и една друга където при изгубеняците е отишъл по-старият от двамата (РР е на 26, а жена му е на 22). Още от тук е дошла тази неприязън на Румен към Момчи.

Бях питала в предни теми, защото това съм го изпуснала. Защо имаме участници при изгубеняците, които са по-големите и следва да са разпределени в старейшините? Някой би ли ме открехнал?
Защото е трябвало младите да са на плажа, а възрастните и випове - в играта. Тва Дунев, Марто и т.н. За да е гарантирано на сто процента са дали в играта за разпределение кубче на рубик, което още от предварителните разговори са знаели, че единствено Момчил е можел да нареди. Така са се презастраховали. Момчил е по-млад, но са го сложили при големите. Ако брат му можеше да реди рубик, щяха него да оставят.

# 1 577
  • софия
Щом РР е правил секс в игрите, може би това е единственото нещо в което е първи. Може би, обаче.
И там не е пръв за жалост. Ама, кот такоа. Късмет...😀
Въх, кой го изпревари. Да не е Момчил Joy
А, ньееее. Говоря общо за всички сезони.
 Ама, разбирам го момчето. То само с това остана да се похвали. След всички спечелени битки и волята, която показа. 😀
dido2k, благодарско за включването. Така вече съвсем логично се наместват нещата. Има и тема за спойлери в същия раздел на форума. Там можеш да напишеш съвсем спокойно и за останалите неща.

# 1 578
И защо е бил голям проблем Момчил в старейшините, за кого? Надали случайно се е паднал там?
При битката между роднините на втория ден е имало две размени (по младият от двойките да отиде при дъртите): едната на Момчи и Васко (ясно заради кубчето на рубик), но има и една друга където при изгубеняците е отишъл по-старият от двамата (РР е на 26, а жена му е на 22). Още от тук е дошла тази неприязън на Румен към Момчи.

Бях питала в предни теми, защото това съм го изпуснала. Защо имаме участници при изгубеняците, които са по-големите и следва да са разпределени в старейшините? Някой би ли ме открехнал?
Защото е трябвало младите да са на плажа, а възрастните и випове - в играта. Тва Дунев, Марто и т.н. За да е гарантирано на сто процента са дали в играта за разпределение кубче на рубик, което още от предварителните разговори са знаели, че единствено Момчил е можел да нареди. Така са се презастраховали. Момчил е по-млад, но са го сложили при големите. Ако брат му можеше да реди рубик, щяха него да оставят.

а не е ли имало въпроси, защо възрастните отиват в другата група, а по-младите в старейшините, като е очеизвадно разминаването?

# 1 579
  • Дубай
Не бе лош играч Румен, на доста компоненти си беше добър и не може да му се отрече това...

# 1 580

а не е ли имало въпроси, защо възрастните отиват в другата група, а по-младите в старейшините, като е очеизвадно разминаването?
Няколко поста нагоре един, очевидно запознат с тайните на играта, човек, пише, че е имало такива въпроси.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1594719.msg47054167#msg47054167

# 1 581
  • София
Не ми харесва Румен, ужасно се комплексира от всички загуби. Това за секс обаче не го приемам за хвалене, не си измисля са въпросите, питали са го в интервю, отговаря си. Все пак го е направил с половинката си, не е да изложи някое момиче, което не е искало да се знае.

# 1 582
  • София
Да, то беше нелепо това разпределение от самото начало, примерно Момчил и Моника - старейшини. Rolling Eyes Чудих се кой е повдигал въпроса.

В миналия сезон, доколкото се подразбра, Валери и Мирелка са се забавлявали, за неудоволствие на Лефтеров. За трети сезон само някакви спекулации имаше, Красима уж нещо беше шпионирала... Но по-скоро надали.

# 1 583
  • SF
Ами беше интересен, да. Преди да излезе, пак беше главен герой в темата. Такива персонажи като него се търсят за предаването.

# 1 584
Пак не ми се изясни механизЪма на размяна на млад/стар по групите. Явно ще трябва да ровя да търся назад и да изгледам как е било..

# 1 585
  • София
Мартин никога не е бил в двойка, така че за него няма какво да се наглася.
Но е вярно, че младите е трябвало да бъдат на плажа (не е имало вариант изобщо за знаме "Младейшини" или подобно). Няма как да пратиш старите хора там, друго е сега татко да си чака щерката да влезе.
П.С. Той е още там в Царево и си чака

# 1 586
  • Другата България
Тъкмо идвах да пиша, че Момчил е бил ....хайде, не Цецо №2, но не си е мълчал относно условия и безопасност.
Не знам дали има общо с падането на Васко, но след него е започнало.
И аз подпитах, само за него, не исках да питам повече. И не, не е имало никакъв конфликт между него и Мудев, то и други участници си го казаха - мисля, Мартин на един лайф. Пишман моделчето просто не е очаквало схемата, която са подготвили с Теди и Оряшкова /тя няма общо, просто двамата влюбени един вид са искали да им е “бушон“, или по-скоро ракета носител/ да се провали с влизането на Момчил при Старейшини. И после при Амазонки, където зае полагащото му се място /според него самия/. Виждал се е като Алекса, само че, нали.....
По-нагоре виждам, че друг потребител е казал същото.
Тъй че чернилката по Момчил тепърва предстои, както и той сам си го каза в сторито, което бях постнала тук вчера.

# 1 587
За мен той не е интересен. Пропилян шанс. Имаше потенциал. Не го реализира добре. Къде и шанс, да попадне на Чистилището, но главно са си неговите качества.
На мен Момчил ми е фаворит и не ми харесва как го очернят и плюят! Но победата не винаги е който е сложила продукцията или пари, победата има много компоненти и лица! Желая му истинска победа! Нея никой не може да му вземе или даде, а той е способен да я извоюва!

# 1 588
  • Sunshine state
То толкова да си личи как го ненавиждат, че просто не е истина.. При всеки удобен и несъществуващ дори момент го захапват публично водещите. Много грозно. Дунев го носят на носилка до финала с извинението, че чака некадърната си щерка и никой за нищо не го търси, а Момчил жив ще го изгорят на клада, ако могат.

# 1 589
  • София
Тъкмо идвах да пиша, че Момчил е бил ....хайде, не Цецо №2, но не си е мълчал относно условия и безопасност.
Не знам дали има общо с падането на Васко, но след него е започнало.
И аз подпитах, само за него, не исках да питам повече. И не, не е имало никакъв конфликт между него и Мудев, то и други участници си го казаха - мисля, Мартин на един лайф. Пишман моделчето просто не е очаквало схемата, която са подготвили с Теди и Оряшкова /тя няма общо, просто двамата влюбени един вид са искали да им е “бушон“, или по-скоро ракета носител/ да се провали с влизането на Момчил при Старейшини. И после при Амазонки, където зае полагащото му се място /според него самия/. Виждал се е като Алекса, само че, нали.....
По-нагоре виждам, че друг потребител е казал същото.
Тъй че чернилката по Момчил тепърва предстои, както и той сам си го каза в сторито, което бях постнала тук вчера.
Не съм казал, че е имало конфликт, по скоро е било едностранна неприязън или завист от страна на Румен, който както иска може да си го интерпретира това. Момчи е бил много над тези неща, но за жалост продукцията вече го е била включила в черния списък: и да има отношение с отпадането на Васко, но не само.
А и Цецо не е бил чак толкова черен, колкото го изкараха

Общи условия

Активация на акаунт