💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 768
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
И защо е бил голям проблем Момчил в старейшините, за кого? Надали случайно се е паднал там?
При битката между роднините на втория ден е имало две размени (по младият от двойките да отиде при дъртите): едната на Момчи и Васко (ясно заради кубчето на рубик), но има и една друга където при изгубеняците е отишъл по-старият от двамата (РР е на 26, а жена му е на 22). Още от тук е дошла тази неприязън на Румен към Момчи.

# 1 561
  • тук и там
Моята щерка каза ,че Момчил си е счупил крака. Но не е ясно дали преди или след ИВ се е случило, не знаела. На някаква  съученичка, та приятелка на майка и работела в болницата и го гипсирали. На мен Момчи ми е фаворит, та силно се надявам да не е станало по време на ИВ.(ако въобще има такова нещо де, и не е фалшива информация).

# 1 562
  • София
Румен Радев е правил секс в резиденцията.
Явно в специалния младоженски апартамент, настанени там от хостеса Гатьо...
Писах на майтап тогава, че може да се пръкне едно царевско бебе и бъдещ победител в ИВ. 😉

Румен Радев в На кафе, но не в студиото + кратък обзор от водещите

Румен Радев от „Игри на волята“: Заложих на принципите си и бих постъпил по същия начин

# 1 563
Все пак той завърши втори (след Васил) на първата битка на Загубените (по Никол, която се определи като "последната загубена" 😁), на която също имаше компонент "точност" (целеха някакви цилиндри).
А там не завърши ли трети? След Мишо?

# 1 564
Завърши четвърти след Дени.😁 Амааа много се замота на пъзела затова иначе можеше и да е трети.😁

# 1 565
  • София
😂

# 1 566
Щом РР е правил секс в игрите, може би това е единственото нещо в което е първи. Може би, обаче.

# 1 567
Оф, все повече се радвам, че Румен отпадна. Става ми неприятно дори като чета за него.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 15:40 от Блу

# 1 568
  • Дубай
Екшън!

Само не разбрах, що  се хвали Руменчо със секса... Няма лошо, млади хора са ама нас игрите, не секса ни интересува.

# 1 569
  • софия
Щом РР е правил секс в игрите, може би това е единственото нещо в което е първи. Може би, обаче.
И там не е пръв за жалост. Ама, кот такоа. Късмет...😀

# 1 570
  • София
Дяволо, вади ми очите последния въпрос в анкетата. Излиза , че Радо ще бъде изпратен, а не че той ще изпрати някого. Кого ще изпрати Радо? Ще се редактирам, ако го оправиш.

Оф, все повече се радвам, че Румен отпадна. Става ми неприятно дори като чета за него.

Да и аз го видях, грешка в бързината, но 100 пъти съм казвал, че не мога да редактирам след като са минали 24 ч. от първия пост. Мислех да изтрия цялата анкета, но вече имаше над 50 гласа (кога пък толкова бързо баси за няколко минутки) и реших да я оставя.

# 1 571
И защо е бил голям проблем Момчил в старейшините, за кого? Надали случайно се е паднал там?
При битката между роднините на втория ден е имало две размени (по младият от двойките да отиде при дъртите): едната на Момчи и Васко (ясно заради кубчето на рубик), но има и една друга където при изгубеняците е отишъл по-старият от двамата (РР е на 26, а жена му е на 22). Още от тук е дошла тази неприязън на Румен към Момчи.

Бях питала в предни теми, защото това съм го изпуснала. Защо имаме участници при изгубеняците, които са по-големите и следва да са разпределени в старейшините? Някой би ли ме открехнал?

# 1 572
Въх, кой го изпревари. Да не е Момчил Joy

# 1 573
  • Дубай
В тоя сезон е пръв сигурно... Нека да отбележим победата му...

# 1 574
  • София
Абе честно, аз не знам как им се е ... в тези жалки условия. За успокоение на всички, поне е било на резиденцията, а не на стопанството между две лехи с домати.JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт