💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 740
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 590
Аз не съм убедена, че успяват с очернянето.
Както на Цецо, така и на Момчи. Вярно, във фб не чета, там по подразбиране пишат и доста елементарни частици, та там може, но на мен не ми е капацитетно някак.
Както не успяват да възвишат Румен Мудев, така не успяват да очернят Цветелин и Момчил, които са чудесни млади мъже с качества. Ми сори, ама то им е изписано на челото просто, та усилията им са някак напразни.
А, Дунев....
За Дунев -мълчание. Толкова заслужава. Т.е., толкова е безличен, че не си струва усилието да го коментирам.

# 1 591
Да се включа и аз не много по темата но…
Чета ви даже едвам успявам да наваксам ,мнението ми се препокрива с това на мнозинството,така че няма да пиша по темата.Имам обаче въпрос.Покрай всички ретроспекции и съпоставки с  миналите сезони , много ми се ще да си пусна пак сезон 1.Знаете ли къде мога да го гледам?

# 1 592
Щом РР е правил секс в игрите, може би това е единственото нещо в което е първи. Може би, обаче.
И там не е пръв за жалост. Ама, кот такоа. Късмет...😀
Въх, кой го изпревари. Да не е Момчил Joy

Мирелка и Гроздев със сигурност (по инфо от Лефтеров)

# 1 593
  • Другата България
Тъкмо идвах да пиша, че Момчил е бил ....хайде, не Цецо №2, но не си е мълчал относно условия и безопасност.
Не знам дали има общо с падането на Васко, но след него е започнало.
И аз подпитах, само за него, не исках да питам повече. И не, не е имало никакъв конфликт между него и Мудев, то и други участници си го казаха - мисля, Мартин на един лайф. Пишман моделчето просто не е очаквало схемата, която са подготвили с Теди и Оряшкова /тя няма общо, просто двамата влюбени един вид са искали да им е “бушон“, или по-скоро ракета носител/ да се провали с влизането на Момчил при Старейшини. И после при Амазонки, където зае полагащото му се място /според него самия/. Виждал се е като Алекса, само че, нали.....
По-нагоре виждам, че друг потребител е казал същото.
Тъй че чернилката по Момчил тепърва предстои, както и той сам си го каза в сторито, което бях постнала тук вчера.
Не съм казал, че е имало конфликт, по скоро е било едностранна неприязън или завист от страна на Румен, който както иска може да си го интерпретира това. Момчи е бил много над тези неща, но за жалост продукцията вече го е била включила в черния списък: и да има отношение с отпадането на Васко, но не само.
А и Цецо не е бил чак толкова черен, колкото го изкараха
Аз казвам същото като теб, някой по-нагоре беше написал, че е имало конфликт между двамата - не помня никове, четох над 100 нови отговора. Извинявам се. На мен ми казаха точно това, което написа и ти - на Момчил му е било през....знамето за Мудев, което още повече е подразнило въпросния, и да, завист, черна завист. Да, и за Васко написах същото. След като Васко се контузи /а не е било само това, което видяхме - това падане/, тогава е започнало.

# 1 594
  • София
След като Васко се контузи /а не е било само това, което видяхме - това падане/, тогава е започнало.
Малко по рано е било. Много хора са повдигнали въпроси за изцяло женското племе, и ненужно тежките и неравностойни първи битки

# 1 595
  • Другата България
След като Васко се контузи /а не е било само това, което видяхме - това падане/, тогава е започнало.
Малко по рано е било. Много хора са повдигнали въпроси за изцяло женското племе, и ненужно тежките и неравностойни първи битки
Това е ново за мен. Благодаря.
Аз разбрах, че и за обиталището и тоталното изтощение на играчите там е имало хър-мър.
И какво излиза, че който си позволи да се обади или да се опълчи за нещо, което е в интерес на всички участници, бива изкаран най-големия злодей на света и образът му се срива, или поне се опитват да го изравнят със земята? Не, че това е ново за мен и за нас, но е ....безумно. А мижитурки като Мудев, който си признава доброволно, че УМИШЛЕНО са крили с Теодора факта, че с Оряшкова се познават от години /още на кастингите май са го скрили/, са толерирани и дондуркани...защо? Заради романтичната нишка? Бляк!

# 1 596
Както ни подхвърлиха промото за играта довечера някак излиза, че виновните са двама .... едната ( Ива ) е знаела за телефона, а някой друг е звънял на мистичният номер. Поне аз така го разбрах.
          При сценария за "великата " любовна история на РР и Мудева, явно са предвиждали той доста по-рано да влезе ( първи например вместо Васко ) и да е спасителят на амазонките. Но РР оплесква всичко и проваля сценария и трябва наистина да спасяват амазонките, че щяха да загинат на реката. Вадят Момчил е сюжетна линия Виолета -  и ала Фифо/Жени и го мятат да спасява племето на жените. Ромео най-накрая е избутан от чистилището, но ореола вече е зает... Дай тогава да пуснем всички грозни - злоба, завист, "фалшиво", прикрито и да видим какво ще стане. Готово нов сценарий.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 18:49 от Kitikett

# 1 597
А защо въобще е замислено по този начин? С това изцяло женско племе и тежкотоварните битки, които трябва да води? Както някой каза, не е нужно да гледам Игри на волята, за да разбера, че трябва да си извикам мъж, когато пренасям чували с цимент. Не е ли било ясно изначално колко е тъпа тази идея?

# 1 598
Няма начин да е предвиден вместо Васко. Първо заради играта, а второ и заради израза " горките жени" . Трябваше поне седмица две да страдат преди да дойде спасителя на бял кон. За мен играта с която трябваше уж да влезе беше втората  тази на която Дени се спаси. Амааа пусто не можа да нареди пъзела забатачи се и изгърмя. От там се обърка и играта.😉😁

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 16:35 от Joy 05

# 1 599
Румен излезе, и продължава само за него да се пише, нищо друго или  никой друг ли не е интересен в това шоо Rolling Eyes

Нека си получи своя ден "слава".
Утре за друг ще се пише. Предполагам за Ива и посочения от Радо изгнаник.

# 1 600
  • София
Това е ново за мен. Благодаря.
Аз разбрах, че и за обиталището и тоталното изтощение на играчите там е имало хър-мър.
И какво излиза, че който си позволи да се обади или да се опълчи за нещо, което е в интерес на всички участници, бива изкаран най-големия злодей на света и образът му се срива, или поне се опитват да го изравнят със земята? Не, че това е ново за мен и за нас, но е ....безумно. А мижитурки като Мудев, който си признава доброволно, че УМИШЛЕНО са крили с Теодора факта, че с Оряшкова се познават от години /още на кастингите май са го скрили/, са толерирани и дондуркани...защо? Заради романтичната нишка? Бляк!
Чак пък дондуркани, не са. Ако бяха, вчера битката нямаше да е такава и Руменчо още да ни радва със истории за дядо си....
А за обиталището, там се разбира (в главната игра) за условията доста по-късно, май чак когато Дени влиза. Инак самите младежи са си мрънкали, ама никой не ги е слушал: те все пак са само "резервни части".
Инак много вярно разсъждение за опълчилите се: продукцията изначално третира участниците си като роби (даже и по-зле) и ако някой се провини, следва наказание. Досега обаче е било в много по-малки мащаби (и по-изолирани случаи), и респективно не е било нужно от чак толкова много показност. Сега обаче с тази грандоманска идея да вкарат 32 човека (според мен като тест за следващ сезон да опитат с 4 племена), просто нещата са ескалирали прекалено със много повече хора от нормално и затова наказателната акция от страна на продукцията е по-голяма

# 1 601
Явно е както казвате, имали са идеи за женското племе, но нещата са се объркали и зарязаха някои сюжети и почнаха нови.
Пълна некадърност.
И Дуневи за разкош.

# 1 602

Outcast BG адмирации Simple Smile

# 1 603
  • София
Неделчо и Ния-Косара са били с Дени (тя снима), Рълев и Ива.

Из творчеството на Жоро Блажев 😀

# 1 604
dido2k, друг състав на амазонките значи, че не са влезли някои жени, а на тяхно място са били други или че Вили и Дени е трябвало да са амазонки, а Мудеви - старейшини? Василеви какво отношение имат към едното или другото? РР е смятал, че би победил Момчил по лесно от Васил ли?

Общи условия

Активация на акаунт