💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 721
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Другата България
Под дондуркани имах предвид влизането на Мудев, което си беше типичната благотворителна акция, той преди онзи съвет, на който се самопредложи да влезе беше все едно е излязъл от инфекциозна болница, само дето не влачеше стойката със системата на нея зад себе си. Като призрак беше, дори последните дни преди съвета не го излъчваха, явно е бил в лазарета. И вместо да се откаже, за реванш - хайде при любимата, че зрителите това искат, да се съберат двамата млади, да има тръпка, да има любоФФ, да има още мъже в това женско племе. Така де, ама то нито мъж влезе, нито тръпка имаше - напротив, Мудев започна да се държи с Мудева като дерибей, е, поне секс е имало, но и за това не са били първи, и тук втори! Joy ВечнияТ втори, горканчо той.....

# 1 606
Неделчо трудно ще се опази от спойлери с тези задушевни партита, които организира...

# 1 607
Здравейте, за пръв път гледам формата, дали ще го гледам до край това е друг въпрос. 😆 Аз го приемам повече като филм, в който участниците са актьори и всичко е режисирано. Но прави ми много лошо впечатление, че физическата подготовка на участниците, не отговаря на игрите които им поставят, все едно тези от кастинга и тези, които мислят игрите нямат нищо общо. То като виждаш, че играчите не могат да си справят с тези трудни трасете, та трябва да променят правилата в движение иначе ще стоят там до утре, то не е интерресно, става скучно, всичко почти винаги е предизвестено, няма обрати. Наблягат повече на социална игра, но зрителите не искат това, а искат да видят борещи се и побеждаващи хора, не Биг брадър. Половината играчи напуснаха контузени, точно защото не са физически добре подготвени. Тези, които стават за нещо ги гонят без игра (Цецо). Имам чувството, че някой нарочно иска да съсипе всичко. Продукцията, в лицето на водещите говори за честност, достойнсто  и пример за младите хора 😆,а пратиха Мартин при Изгубените, за каква честност говорим? Иначе и аз симпатизирам на Момчил, той е моят победител независимо дали ще спечели. Рядко срещано възпитано, интелигентно, сдържано момче. Има си принципи. От жените съм за Теди. Гатьо за някой може да е забавен, за мен е фурнаджийска лопата: амазонките побеждават- "от утре съм с жълт клин" , амазонките падат - "аз няма да играя с вас". Детска градина Калина Малина, сам си го каза😆. Освен това сякаш няма цедка между мозъка и устата, каквото му дойде на акъла си го изцепва без да помисли. Вили не я харесвам - силна е физически, спор няма и пипето ѝ сече, но този изказ на каруцар от ТКЗС, направо не може да се понася. Мнението ми за Радо, не е много правилно да се изказвам без да познавам наистина човека, но така като го наблюдавам, мисля, че неговото не е само чист непукизъм. Това момче като че има държание което малко ми напомня на аутист. Аз въпреки всичко го харесвам, както и Рълев и Мишо. От жените донякъде харесвам Дени, Оряшкова. Май харесвам доста повече участици, отколкото недолюбвам. 😆🙄

# 1 608

Теодора сменила цвета на косата си.

Гледам в Инстаграм на Гуспата синът му Ивайло голям приятел с Гладиаторите ,има го на клипчета с тях .

# 1 609
  • София
Румен Радев е свалил 18 кг. на Чистилището. 🤐😠
Това е опасно за здравето на тези хора!
Някои неща могат да останат и за цял живот...

Ралица (сезон 4) казва много неща с този си пост, но глас в пустиня...

# 1 610
  • Другата България
Крум е от екипа на “Максимал“.

# 1 611
Румката с много "мъжествена" физиономия, на снимката.

# 1 612
Е както е модерно сега ,с полуотворена уста Joy

# 1 613
Гледам ги и продължавам да се изумявам какво прави тази мадама с този дечко. Пък и с претенции...

# 1 614
  • София
Малко по рано е било. Много хора са повдигнали въпроси за изцяло женското племе, и ненужно тежките и неравностойни първи битки
А защо въобще е замислено по този начин? С това изцяло женско племе и тежкотоварните битки, които трябва да води? Както някой каза, не е нужно да гледам Игри на волята, за да разбера, че трябва да си извикам мъж, когато пренасям чували с цимент. Не е ли било ясно изначално колко е тъпа тази идея?
Идеята за женското племе е била съвсем различна и разбира се крайна цел винаги е бил един: победител Жена!
Само да вметна, идея, която аз напълно подкрепям. Обаче когато си се провалил още на кастинга, после не си очаквал че 90% от този каст ще отидат при едни и същи учители и ще дойдат със стратегии, различаващ се от официалните такива, и накрая завършиш със откритата още от ден едно контрабанда и нещата още тогава е трябвало да се променят на терен: планове, правила и прочие. Било е голям хаос първите седмици. Резултата вече го видяхме: манджа с грозде...

dido2k, друг състав на амазонките значи, че не са влезли някои жени, а на тяхно място са били други или че Вили и Дени е трябвало да са амазонки, а Мудеви - старейшини? Василеви какво отношение имат към едното или другото? РР е смятал, че би победил Момчил по лесно от Васил ли?
За Вили и Дени: да (това ми е информацията от моите източници). Мудеви обаче са си били предвидени за жълти от ден едно: няма как, трябва да влизат мъже и при тях (плюс планирани кражби). Но идеята е била да се изпълни идеята от предния сезон: да има силна женска коалиция, която да използва и после изплюва мъжете, а на тяхно място да идват други. Защо мислите са ги кръстили така? Само какъв ефект щеше да има в реакциите ако се беше осъщестило това
А това последното, какво точно си е мислел Румен, само той може да ти отговори. Факт е обаче, че е имало някакво видимо напрежение от негова страна

Ралица (сезон 4) казва много неща с този си пост, но глас в пустиня...
Ралица, май по скоро я е яд , че нейният е бил отхвърлен. Аз не знам кой точно от мъжете е бил по-зле. А за рейтинга: да си кажем: ще гледаме 1-2-3 такива тежки "мъжки" битки, и после ще омръзне на всички.
рейтинг се прави от такива като Мани 1, Гатьо (жалко че и той го отнася покрай другите драми), Вили, Марто и даже Туньо (ако беше останал щеше да е още по-гледаем формата)

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 16:56 от dido2k

# 1 615
Румен единствено мога да го съжаля за свалените килограми, това се отразява на здравето, на силата, преценката, всичко, и е нечовешко. И все пак факта,  че е подготвил това с Орешкова от преди формата...той си е такъв. Просто не мога да го харесам.

# 1 616
  • София
Георгиос (сезон 1) на гости на Фифо

# 1 617
Толкова ми е неприятен Румен, а отначалото го харесвах. Мудева обаче е сладурана. Дано не тегли много с него.

# 1 618
  • София
Рълев хвали тримата гладиатори снощи / Крум хвали Мастагарков снайпериста

# 1 619
  • Bayern
Покрай всички ретроспекции и съпоставки с  миналите сезони , много ми се ще да си пусна пак сезон 1.Знаете ли къде мога да го гледам?

В този сайт намерих сезон 1 ,не знам дали са всички епизоди ...https://www.nu6i-bg-net.com/search.php?keywords=%D0%98%D0%B3%D1% … 1%82%D0%B0&page=2

Общи условия

Активация на акаунт