💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 717
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Ралица пък и тя какви ги писала, хората искали такива битки - ми не, особено с 30 кила верига на врата. Трябваше и да поплуват с нея!! Че и хвалебствия за РР... Да не се е подготвял при нея?

# 1 636
Благодарско за инфото dido2k. 🍺
Особено интересна и в същото време обезкуражаваща информация. Плана на продукцията от нечия много "мъдра" глава ще е излезнал. Женско племе със свръхсилови игри, четвърто племе " резервни части" за да тествали за следващ сезон и разкрита ,ама неизвзета контрабанда.  " Блестящо" просто, да се чудеш да се смееш ли ,да плачеш ли... Мен другите набедени войни са ми ясни, ама на Радо какво му имаше ,че и той да е низвергнат ??? На мен ми е любим и нито претенции, нито предварителни стратегии ,нито бунт при него виждам.?

# 1 637
  • София
Мудеви веднага са се развихрили в инфлуенсърството, кафенца-мафенца...това е целта на всички явно..
На мен ми харесват като двойка, ако тя си беше хванала някой батка или по-възрастен чичко паричко, пак щеше да има коментари...така, че няма угодия..

# 1 638
  • Другата България
Скучен е. Убива ги с мълчание и премереност. Няма емоция в него. Никаква, нито +, нито -. Наистина като робот, както казаха Жорката и Чакала - той е над телевизията. А телевизията не обича някой да е над нея.

# 1 639
Радо е киборг, не предизвиква масови възторзи.

# 1 640
И с какво по-конкретно Радо си е спечелил "стратегическия ход да премахне някой от ИВ"? С това, че посъветва брат си да изпратят Цвети, въпреки че Рълев им напомни, че тя бързичко може да се върне?
То връщането на Цвети покрай грошовете беше ясно, но никой не очакваше да се сменят правилата за кой ли път и тя да има право да изгони някой от племето в случая Радо.

Освен Цвети НИКОЙ, който се върна от Чистилището без победа в битка не изпрати човек на острова.

Вики, която си откупи връщането не прати никой. РР, който се върна след гласуване също.
Останалите, които изпратиха човек на острова бяха върналите се след победа. Васко изправи Веселин, Дени изпрати Вики, Мартин -Вили, Мишо - Цвети.
Тази смяна на правилата в движение пречи да се изгради стратегия и обърква плановете точно на мислещите играчи.
Ама то вече е ясно правила няма, а какво ще се случи зависи с кое нагоре е станал продуцента.

# 1 641
  • София
Аз винаги съм казвала, че монтажът може да направи чудеса с образа на даден човек за пред зрителите. Разбира се, трябва и въпросния човек да го има в себе си, поне малко, или повече - зависи. Но има участници, при които просто си личи, личи монтажа, личи прекаляването с краските - не става само с бяло или черно, истината е в нюансите, и то на сивото....но вече явно изобщо не им пука, толкова са го подкарали през просото, че явни несъответствия като снощните плочки на Виолета, двата диска на Оряшкова, сгрешения пъзел на Старейшините....такива “дреболии“ изобщо не ги впечатляват, ние искаме да показват участниците в реална светлина! Че много искаме!
Няма как Момчил да не е най-подготвения стратегически, защото няма по-умен от него в сезона. Само че не е предвидил именно продуцентите, за които това да спечели най-подготвения никога не е било на преден план. Такива като него ги държат до финала, и накрая “случайно“ стават втори. С това момче ще стане същото. А Крум няма и да стигне тройката, защото имаме две М-та /Марто и Мастагара/, че и биг Дунев, които са далеч напред в списъка на продукцията за някакви финалисти. Дали и в петицата ще влезе....
Не го подценявай Момчи, сигурен съм че е предвидил ако не всичко, то почти всичко за продукцията и продуцентите. Просто предимството не е на негова страна, защото той е един, а продуценти бол, които си имат и впечатляващ War Room, където имат всичко разписано със вариант А, Б, че чак и до Я и нататък.
А за монтажите: единствено от некадърност е, няма умисъл тук, не им трябва това, защото няма игра която да се дава без преди да се знае как точно ще завърши.
Удобните и интересни хора (тези които правят рейтинга) се държат докато са нужни (че само блъскане по пясъка с вериги на врата ще омръзне на втория ден), но най-много до финална седмица.

Благодарско за инфото dido2k. 🍺
Особено интересна и в същото време обезкуражаваща информация. Плана на продукцията от нечия много "мъдра" глава ще е излезнал. Женско племе със свръхсилови игри, четвърто племе " резервни части" за да тествали за следващ сезон и разкрита ,ама неизвзета контрабанда.  " Блестящо" просто, да се чудеш да се смееш ли ,да плачеш ли... Мен другите набедени войни са ми ясни, ама на Радо какво му имаше ,че и той да е низвергнат ??? На мен ми е любим и нито претенции, нито предварителни стратегии ,нито бунт при него виждам.?
Само да кажа, оригиналният план за Амазонките не е трябвало да бъде точно този, просто още от самото начало е трябвало да се променят много неща: еми всички виждаме че не е било много успешно.
А за Радо, който мен много ме кефи как е над телевизията дори, наистина и аз не знам защо така се  получава. Може би защото Рълев обира положителния едит в момента, а (това не е спойлер а предположение) очаквам Рълев да го предаде нататък в играта

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 18:14 от dido2k

# 1 642
  • София
Гладиатори в атака, ау ау ау 💪

# 1 643
Аз пък понеже си го следя и за емоцията показва, ама не е крещяща. Освен ,че се разплака когато го обиждаха ПичУите и на съвета заради Дани се насълзи. А и синхроните му за Мишо още отначалото бяха затрогващи. А после изведнъж се вкамени и спря да показва емоции изобщо. Наистина е над нещата и над телевизията.😉😁 Леденият крал.😃

# 1 644
Радо е железен просто.
Вили се опита да го разклати, но грам не й се получи, а с мнозина нещата й се случиха. Много е добра в това да изкара другите извън релси.
Личеше й много, че се изненада от олимпийското му спокойствие, от безразличието и непукизма, с които посрещаше всяка нейна атака.
Радо не зае отбранителна позиция, нито пък директна атака, а пълно безразличие и демонстрация, че е над нещата и въобще не е впечатлен от напъните й да го изнерви.
Беше, като партия шах, в която малкият бързо я постави в цайтнот . Satisfied
Много стабилен и устойчив е. Просто е еманация на непукизма! Nerd
Кефи!

# 1 645
  • Другата България
Скрит текст:
Аз винаги съм казвала, че монтажът може да направи чудеса с образа на даден човек за пред зрителите. Разбира се, трябва и въпросния човек да го има в себе си, поне малко, или повече - зависи. Но има участници, при които просто си личи, личи монтажа, личи прекаляването с краските - не става само с бяло или черно, истината е в нюансите, и то на сивото....но вече явно изобщо не им пука, толкова са го подкарали през просото, че явни несъответствия като снощните плочки на Виолета, двата диска на Оряшкова, сгрешения пъзел на Старейшините....такива “дреболии“ изобщо не ги впечатляват, ние искаме да показват участниците в реална светлина! Че много искаме!
Няма как Момчил да не е най-подготвения стратегически, защото няма по-умен от него в сезона. Само че не е предвидил именно продуцентите, за които това да спечели най-подготвения никога не е било на преден план. Такива като него ги държат до финала, и накрая “случайно“ стават втори. С това момче ще стане същото. А Крум няма и да стигне тройката, защото имаме две М-та /Марто и Мастагара/, че и биг Дунев, които са далеч напред в списъка на продукцията за някакви финалисти. Дали и в петицата ще влезе....
Не го подценявай Момчи, сигурен съм че е предвидил ако не всичко, то почти всичко за продукцията и продуцентите. Просто предимството не е на негова страна, защото той е един, а продуценти бол, които си имат и впечатляващ War Room, където имат всичко разписано със вариант А, Б, че чак и до Я и нататък.
А за монтажите: единствено от некадърност е, няма умисъл тук, не им трябва това, защото няма игра която да се дава без преди да се знае как точно ще завърши.
Удобните и интересни хора (тези които правят рейтинга) се държат докато са нужни (че само блъскане по пясъка с вериги на врата ще омръзне на втория ден), но най-много до финална седмица.
Хе-хе, с няколко поста потвърди моите разсъждения и предположения от два сезона насам! Благодаря ти за включванията, прави го по-често.
И много се надявам наистина Момчи да им натрие носовете на продуцентите, тоест, не се надявам, ама го искам!

# 1 646
Не мога да разбера, какъв е този напън Мани да присъства във всеки втори пост. Не е забавна, анкетата го доказа - над 65% не искат да я гледат. Правела рейтинг- напротив, заради нея спрях да гледам. Миналата година, хората си върнаха интереса ,заради силния каст и тази година, пак манджа с грозде.

# 1 647
  • София
Не мога да разбера, какъв е този напън Мани да присъства във всеки втори пост. Не е забавна, анкетата го доказа - над 65% не искат да я гледат. Правела рейтинг- напротив, заради нея спрях да гледам. Миналата година, хората си върнаха интереса ,заради силния каст и тази година, пак манджа с грозде.

Аз точно за това попитах с анкетата, да проверим какви са настроенията.
Честно казано очаквах много по-голям процент, които да не я искат и бях изненадан неприятно.
Аз лично не я желая наглата и некадърна мигла.

# 1 648
  • Euskal Herria
Скоро съфорумка беше попаднала на нея (на работното й място), беше възмутена от държанието й. Даже не е знаела коя е тази персона, по-късно й обяснили каква "звИзда" я е обслужила.

# 1 649
  • София
Уф, в Надкаста(в момента го слушам) , Неделчо може ли толкова да не е в час, или просто се прави на неразбрал, за да не пуска спойлери. Е не му се получава този път. Защо го няма Туджаров да му поправя грешките? Боби се опитва, ама не може и той да огрее навсякъде. Много слаб каст този път

Общи условия

Активация на акаунт