💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 717
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 650
О, само не и Мани! Сега може и да гледам някои моменти с нея със смях, но тогава едвам понасях това същество! Колкото и да се бъзикаме, такива индивиди не трябва да получават излишна слава. Като поведение и Ана Мария и Никол са класи нагоре.
Иначе аз съм фен на Рълев. Топ фаворит ми е. Ще съм искрено учудена ако така остане до финала и той вземе да спечели! Ще ми е за първи път! Joy

# 1 651
  • Стара Загора
В момента изгледах /слушах Outcast-а и съм доволна, че аз виждам нещата по същия начин. Но не това е съществено - а мистерията с плочките на Виолета. Имаше поне 7- 8 кадъра в края на битката, когато си тръгва Радо, даже когато Димо обявява края пред тримата играчи и ..., където се виждат плочките на Виолета, като първите няколко са изправени.
 Ха, ха, ха.  Много ми е обидно , не че манипулират игрите, а от факта , че или подценявят зрителите или хич "не ги е грижа" за нас.

# 1 652
  • София
В момента изгледах /слушах Outcast-а и съм доволна, че аз виждам нещата по същия начин. Но не това е съществено - а мистерията с плочките на Виолета. Имаше поне 7- 8 кадъра в края на битката, когато си тръгва Радо, даже когато Димо обявява края пред тримата играчи и ..., където се виждат плочките на Виолета, като първите няколко са изправени.
 Ха, ха, ха.  Много ми е обидно , не че манипулират игрите, а от факта , че или подценявят зрителите или хич "не ги е грижа" за нас.
Писахме вече по-рано в темата. Радо просто ги е бил с много и за да могат да докарат монтажа поне до рекламите са пуснали после и още един уж да реди пъзел. Само че както обикновено някой не е събразил всички околни предмети и разположение, а накрая вече е било късно да се връщат и на монтажа вече не може да поправи всичко.

# 1 653
  • София
Румен Радев е свалил 18 кг. на Чистилището. 🤐😠
Това е опасно за здравето на тези хора!
Някои неща могат да останат и за цял живот...
Ами това е престъпно... Том Хенкс се разболя от диабет, когато свали драстично огромно количество килограми (25 кг.) за ролята си в "Castaway".

# 1 654
  • София
Румен Радев е свалил 18 кг. на Чистилището. 🤐😠
Това е опасно за здравето на тези хора!
Някои неща могат да останат и за цял живот...
Ами това е престъпно... Том Хенкс се разболя от диабет, когато свали драстично огромно количество килограми (25 кг.) за ролята си в "Castaway".
Така е, престъпно е, че и отгоре.
Според правилата на "Naked and Afraid" (от Discovery са го проверявали точно този плаж), максималният "survive" период да тази  конкретна локация е 14 дни за хора със специализиран "Survivorist Training", а за такива без необходимия опит е много по-малък

# 1 655
  • София
Извадете телефона и гласувайте за Епизод 33 от понеделник, 'Големият скандал'

Ето и Анкетата за качество на епизод 33       (от 9-ти октомври).    Кликнете картинката.

Вадете носните кърпички или грабвайте лед и гласувайте за Епизод 34 от вторник, 'ПОБЕДА'

Ето и Анкетата за качество на епизод 34       (от 10-ти октомври).    Кликнете картинката.

# 1 656
Все пак трябва да сме благодарни, че само са гонели съспенс и затова леля Вили е изпратена да се преструва, че реди пъзел. Са, това че някой от екипа не е догледал – ами такъв е материала. Явно трудно се намират читави служители. Все пак не преиначиха класирането и отдадоха заслуженото на Радо.

# 1 657
От това което каза dido2k само не разбирам, как не са доволни от рейтинг като от това, което виждам май това е най-гледаното предаване в момента. Не знам какво са очаквали от nova.

# 1 658
В лайфа снощи Мастагарков каза също, че след излизането си няколко дни е ходил в болницата за вливки, защото го е закъсал със здравето, заради гладуването.

# 1 659
  • София
От това което каза dido2k само не разбирам, как не са доволни от рейтинг като от това, което виждам май това е най-гледаното предаване в момента. Не знам какво са очаквали от nova.
Само че Не е най-гледаното! Ненапразно вече са изместени началните часове в различните дни, а сме още пета-шеста седмица. Други години такова чудо и разместване не е имало никога. Това се прави, когато нещо не върви както се очаква
Тук важат също така и сравнения спрямо предишни години, много сложна е цялата система. За миналата седмица (2-7 Окт) има вече публикувани рейтинги от ГАРБ, и там за пръв път са паднали под нивото под сезон 3. Тепърва рейтингите ще паднат още и още с напредване на играта
Също така мен ми прави впечатление, че тази година има много по-малко евенти по молове и други места, и ако има такива то канят играчи от предишни сезони, а сегашния каст са нещо в трета глуха нещо: сещам че се появиха в едно училище в Сливен и толкоз.
Най-големият им таргет са всъщност малките деца, защото покрай тях и родителите им гледат. И тук се сетих един случай, едно малко дете пита (май на втората битка за влизане от изгубените беше) "Защо тази какичка псува толкова много?" Та тази година се получава, че най-големият отлив и именно във най-малката аудитория (10-15 години)

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 19:24 от dido2k

# 1 660
  • Sunshine state
В лайфа снощи Мастагарков каза също, че след излизането си няколко дни е ходил в болницата за вливки, защото го е закъсал със здравето, заради гладуването.
А после за две чушки и някакви барчета ги правят на нищо..

# 1 661
Рейтингите май не са това, което са очаквали. То е въпрос на време да има отдръпване, защото доскоро мнозина вярваха, че всичко е наред и няма манипулации. Продуцентите съответно съвсем си повярваха и я карат през просото.
Ако се появи друго подобно реалити ще увяхнат, като попикано мушкато.
Но дори без подобна конкуренция е въпрос на време, кратко време да се дръпне публиката, защото чувството за справедливост у зрителя е силно накърнено.

п.п.Майкоооо мила - Анна Мария незабравима гладачка на ризи. Nerd
Извинявайте за лиричното отклонение, не се въздаржах.

# 1 662
dido2k прав си, накара ме да се замисля, че наистина изместиха часовете на излъчване. Но е нормално и да спадне интереса след като хората виждат зверските машинации. Та огромна част от хората харесват Момчил, а идиотите от продукцията го очернят зверски. Същата работа правят като Един за друг. Отблъскват зрителите като бутат "богопомазаните" за победители, а любимците на зрителите са винаги вечно втори или прецакани.

# 1 663
  • София
Във връзка с алергичната реакция на Гатьо на офиц.им страница във  фейса има видео  в което казва,,че цяла нощ се е борил за живота си ...и е успял..Страшни грижи полагат за участниците, ум да ти зайде...Не знам какво трябва да стане, за да им се обърне внимание..

# 1 664
  • София
Във връзка с алергичната реакция на Гатьо на офиц.им страница във  фейса има видео  в което казва,,че цяла нощ се е борил за живота си ...и е успял..Страшни грижи полагат за участниците, ум да ти зайде...Не знам какво трябва да стане, за да им се обърне внимание..
Докато имат по 8-10 хиляди готови да ги правят на маймуни на кастовете всяка година, изобщо няма да им започне да им пука за друго

Общи условия

Активация на акаунт