💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 988
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 130
Интересни са ми тези задкулисни решения, няма да лъжа.

Момчил беше сготвен още с влизането си в Страейшините. Интересно ми е защо им беше толкова важно да е той там, че й специален пъзел дадоха, който само той решава.

Много искам да го видя този първоначален сценарий и първоначална идея.

# 2 131
  • Дубай
Истината, че и на мен Оряшкова и Дунев  започнаха да падат в моите класации, Оряшкова, няма ли мнение по въпроса с Момчил, мълчи и се съгласява с Мудева, а Дунев се крие като мишок?!

Пускам ви една компилация на Алекс от втори сезон с Катя....Големи образи бяха тия, както и Ники Майонезата.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 10:27 от I.V

# 2 132
Първоначалната идея за силно женско племе е била чудесна, но не са избрали подходящите кандидати според мен. Та те не искаха да минават пи халките и търсеха наказание само и само да не минат. Как ще побеждават, как ще си взимат игрите и ще продължават напред. И за това з станаха най слабото племе.
Все още съм убедена, че Дунев се е съгласил да влезе с някакви условия свързани с дъщеря му. Сега какви са мога само да Гадая. Едното най вероятно е храна. Дали другото е било да играят двамата заедно и той за това да чака не знам.

# 2 133
Оряшкова - познанството ѝ с Мудеви навредило ли е някому дотука? Оттука нататък няма и как да стане.
Конспирацията "Ива и Ситнилска са знаели какво ги чака и затова не са минали арката" - несъстоятелна. Паданията на Оряшкова и Даниел уплашиха не само Ива, тя опита да мине, но не ѝ се получи. Ситнилска и преден път не я мина. Вероятно нещата ѝ отвън ѝ пречеха да се раздава в играта. Но кротичко да са си чакали да ги сготвят, пардон да ги сервират, не е реалистично. Не е реалистично и Ива да знае, че телефонът е открит и да го ползва, само и само за да я сгащят. Чак толкова - не.
Гатьо - забавен е, ама пък такова мрънкало с претенции за мъжки мъжкар, е - не. Че и клюкарка. Малко нещо да не стане на неговото и "няма да играя с тебе". Впрочем, Гатьо колко битки е спечелил? Май колкото Мудев.

# 2 134
  • SF
Оставам с впечатлението, че повечето хора не харесват продукта на продукцията.
Додо казал, че имало втори телефон. Аз казвам, че са 5, а познавам един, който твърди, че са 7, от които 3 при гладиаторите и 2 при изгнаниците. Но няма да ги покажат.

# 2 135
Ако седи в лодката и чака капитаншата да казва кой какво ще е виновен. Момчил. Ще е търтей, мързелив, скатавка.
Човекът прояви креактивност и се стремеше да спечелят играта.
Аз не чух да е забранено да плуват с частите след или до лодката. Аман от кривотия.
Ясно е вече на всички, че с липсата на правила и недомислени моменти, в племената е Хаос и сезона се сгромоляса.

Дяволо,
Не съм против Крум. Не бях и против Цецо. Не ги харесвам, но и за двамата беше нелепо. Несправедливо. С момемталното връщане на Крум, се обърка играта на поне 3 човека. Не трябва да е така.
За Цецо писах не веднъж.

Ало, продукцията! Защо Не Момчил? Защото е умен, умерен, сдържан, възпитан и най-вече подготвен?
Или защото не е арогантен, груб, глупав или прост?
Айде със здраве.
Ще чакам да видя довечера кога точно ще угася пак.
Все си мисля, че Никол ще влезе при татю си. Ами..... Амин.

# 2 136
Жълтата лодка в този момент е някъде в река амазонка, може би търси там зарядното на Ситнилска:joy:Joy
А коментарът на Димо, точно по това време е: Вижте Момчил сам е решил да пренесе всички части на Амазонките (т.е забележка няма).
Това няма да попречи обаче на класната в един много по-късен етап да си прочете конското.
И още едно нещо за епизода довечера:
Продукцията много долно и грозно си измива ръцете като предлага на изгубените да избират дали вместо съвет да имат битка между трите. МОЛЯ!!! Къде се е чуло и видяло изграч да определя правилата за напускане на негов съперник? Май само по Нова. Joy
Така само ще има допълнителен незаслучен хейт върху Вили и Никол, а продукцията с чисти ръчички.
Леле нима ще вкарат НиколчИ в играта?! Scream
Преди време писах, че са способни на всякакви еквилибристики, но ще са факири, ако успеят но някакъв начин да вкарат Никол. То това беше в един по-начален етап, когато още долу горе се развиваше нормално сезона, сега вече и дядо Коледа да влезе и да решава кой на момента си тръгва и кой остава няма да се учудя.
Но да вкарат най-неможещия и некадърен участник в сезона тия просто са решили тотално да отвратят и отблъснат публиката.
Много зрители вече спряха да ги гледат. Решила съм стоически, каквото и да се случи, да изгледам падението им.
Само назидателните, прокурорски пледоарии на Ралица си спестявам. Rage Те наистина ми идват нанагорно и едва сдържам импулса си да замеря приемника с дистанционното. Imp

# 2 137
А пък Дени участва в някакво друго предаване. Добре, че била умна, та ги измъкнала. От къде ги е измъкнала? Гребаха като луди, държаха я на колците. Водеха през цялото време, а тя ги е измъкнала??? Тета Виолета номер 2.
Абсолютно ! От както я набутаха в племената (съмнението за пъзела си остава), много ме дразни. Умна била, сечало и пипето... Дрън-дрън, добре че срещу Дани дадоха плуване+ пъзела, който тя вече беше правила, а снощи за секунди червените я стигнаха.
Иначе голяма радост, сълзи, викове...от човека с най-малка принос. На нейните килограми всеки минава халките, изобщо не е толкова "силна", камо ли пък "комплексна".

# 2 138
  • София
Първоначалната идея за силно женско племе е била чудесна, но не са избрали подходящите кандидати според мен. Та те не искаха да минават пи халките и търсеха наказание само и само да не минат. Как ще побеждават, как ще си взимат игрите и ще продължават напред. И за това з станаха най слабото племе.
Все още съм убедена, че Дунев се е съгласил да влезе с някакви условия свързани с дъщеря му. Сега какви са мога само да Гадая. Едното най вероятно е храна. Дали другото е било да играят двамата заедно и той за това да чака не знам.
Има много истини тук, но само ще добавя: ако вместо близначката, в племето не беше една Вили (със Дени като резерва), нямаше да има:
1. Силен лидер тип Жени, но на стероиди (не в буквалния смисъл разбира се), която да създаде удържи една силна женска коалиция до края
2. Силни подкрепления от плажа съчетани със размяна на бушони срещу силни мъже
3. А може пък същите тези кандидатки да не са се раздавали толкова много защото са знаели вече какво ги чака

# 2 139
Скрит текст:
Ами то затова е игри на ВОЛЯТА,като глада е част от тази воля.
Знаят къде отиват,знаят за глада..подписали са,отишли са,поели са отговорност.
В същите тези договори Продукцията ясно е казала,че може да преиграва игри,да наглася игри,да използва участниците както си иска. Това също са го прочели и подписали. С какъв акъл се записват е друг въпрос..ама на,желаещи явно има мнооого

Едва ли в договора пише, че продукцията може да наглася игри. Няма как да има такова нещо в договора. Преиграването по различни причини е друго нещо.
Абе и мен ме дразни продукцията, ама това е формат, в който ти като пълнолетен човек влизаш доброволно и подписваш сто страници договор. И не е първи сезон, че да си толкова изненадан. Хайде, холан. Всеки драпа да стане известен, да разкеши малко след формата - спонсорства, рекламни договори и участия, ама не ще да спазва елементарни правила. Няма безплатен обяд, това е. Решиш ли, че ще бъдеш наемник, такъв си.

Изобщо не съм изненадан, знам добре за какво става въпрос.И точно затова твърдя, че няма как да има такава клауза в договора, в която пише, че продукцията може да наглася игри.
Ти може да твърдиш, но аз съм го видяла. Пише го.

# 2 140
Додо казал, че имало втори телефон. Аз казвам, че са 5, а познавам един, който твърди, че са 7, от които 3 при гладиаторите и 2 при изгнаниците. Но няма да ги покажат.

Ехааа Astonished Dizzy Face Dizzy Face

# 2 141

Ако това е истина имам два въпроса:

1. Как им хрумна на толкова много хора да внасят телефони?
2. Защо точно Ситнилска и Ива го отнесоха? За да са за урок на другите по-интересни играчи или са сгафили нещо?

Първият е по-скоро риторичен Grinning

# 2 142
Аз се чудя на Дунев, как може да влезе с толкова физически неподготвена за игрите дъщеря. Та тя не може и един път да мине на халки. Той е треньор, трябваше да я подготви.
Ти остави ами тя самата е треньор. Не изпитва ли неудобство да влезе в такава форма във формат, където добрата физическа подготовка е задължителна.
Гласувах, че е най-слабия участник влизал в ИВ и съм напълно убедена в това. Дори Мани-Миглата имаше елементи, на които се справяше прилично за разлика от Никол.  
Това момиче до преди няколко години е била активна спортистка. Никаква координация, елементарна физическа култура. ПОТРЕСАВАЩА! Rage
Затова в спорта сме на този хал. Щом треньорите си вкарват в отборите децата, заради едната заплата, макар чеп за зеле не стават за сметка на можещи деца. Потресена съм!
Дунев се ядосваше, че някой е заел мястото на дъщеря му в племето, а тя на кое талантливо дете е заела мястото в залата?!
Заради връзкарството във всички сфери сме на това дередже!
Въпросът защо изобщо точно в момента решава и тя да влиза в ИВ си остава резонен (предполагам за целите на продукцията - шоуто с двойките)... Но иначе да пробвам да защитя момичето - от представянето ѝ в началото останах с впечатление, че е точно след период на тежък психически и физически срив след загубата на майка ѝ. Тя е изоставила всичко друго и само се е грижила за майка си, разбира се, съответно, не е изобщо във форма. И понеже е още съвсем млада, дори някои базисни умения доста рязко закърняват при такава драстична загуба на форма. Друго е Дунев или Оряшкова, които са толкова солидни дългогодишни спортисти, че независимо от моментната форма никога не губят основата.

# 2 143
Не можах да разбера, защо продукцията, Мудева и Румен, упорито твърдяха, че Румен нямал никаква вина, /даже се намекваше, че едва ли не, всичко се е случило преди неговото идване/, заради която точно той се е пожертвал? Трите племена пратиха по един човек заради ХРАНАТА, а не заради телефона. Храната, която беше на жълтата бъчва беше от резиденцията - а Румен беше в резиденцията, т.е. той е част от измамата и е резонно решението му да отиде на битката. 
Относно обвинението, че Момчил бил лицемер и не се предложил, но поздравил Румен - Момчил, ако беше капитан, щеше да постъпи по същия начин като Румен и да поеме отговорноста, той затова и го поздрави, не се е скатавал. Ако беше пък отишъл Момчил, пак щеше да е лицемер според тях - щял е да иска да изпъкне отново и затова се е предложил.

# 2 144

Ама то, кой на каквото си постеле на това си и ляга. След всичките безумни решения и идиотски нагласи според както ни е кеф, какво да си мислят зрителите !?По- големи глупости сътворени от телевизионери, аз лично не съм виждала в риалити. И да, продукта, който са забъркали тази година е ужасяващ водевил т.е. боклук.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 10:47 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт