💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 696
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 810
  • Другата България
А, забравих Виолета, която също според мен ще се върне при Старейшини. Тогава освен и тя при Гладиатори? Ама няма логика, конфликта с Мартин и Момчил тепърва следва да се развива....
Ралица миналата седмица ни в клин, ни в ръкав попита Михаил какви са му впечатленията от Виолета и как биха се справили с нея, ако дойде в племето на Гладиаторите, значи отива именно там, и продукцията ни спусна тази информация две седмици преди сливането. Те ни оставят easter eggs в сценария и се чудят защо хората мислят, че има сценарий. Sweat Smile
КАжи честно! Как съм го изпуснала това? Няма как да не се съглася с теб, значи противно на предположенията ми Виолета ще я пратят да покаже червен картон вероятно на....Крум. Нали е влязла в роля на силна жена, която отстранява силните мъже, един “Цецко“ вече изгони, остана другия силен Гладиатор. Да, има резон.
Тогава значи вероятността Мишо да е при сините става все по-голяма.

# 3 811
  • Дубай
Милен загуби ли, по вашите коментари съдя, че да?!

# 3 812
Аз не искам Момчил при старейшините, ама хич.
По-добре при слабоумните(извинявам се стократно)заедно с Теди.
На старейшините да им върнат дъщери,внучки,лели и да им дадат Мудева и Оряшкова.
Направо ми се иска "вие напускат племето на изгубените"да се окаже истина.Не за друго ,а да им смръзнат мутрите на тези самозабравилите се.

# 3 813
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 3 814
  • София
КАжи честно! Как съм го изпуснала това? Няма как да не се съглася с теб, значи противно на предположенията ми Виолета ще я пратят да покаже червен картон вероятно на....Крум. Нали е влязла в роля на силна жена, която отстранява силните мъже, един “Цецко“ вече изгони, остана другия силен Гладиатор. Да, има резон.
Тогава значи вероятността Мишо да е при сините става все по-голяма.
Беше преди началото на една битка, не помня коя и ми направи впечатление само защото нямаше никаква логика втората част от въпроса, свързана с тяхното племе. Не само Виолета е от Старейшините, а и Денислава все още е в играта и трябва да отиде при нея, но правилата за пореден път не са това, което бяха. Grinning

# 3 815
Не искам Момчил да отива при Старейшините.

# 3 816
  • Другата България
Мундьо що дири при тези момчета? Единствената причина за мен е нов жокер - капитанка Мудева е станала най-видна Гладиаторка, което прави втората ми теория /Мудева и Момчи заедно при сини/ несъстоятелна.

# 3 817
  • SF
На маймуни ги направиха тези Гладиатори! Нямат два последователни дни в един и същи състав!

Ще ви споделя нещо. Догодина се явявам на кастинг. Ако вляза в Игрите, лесно ще ме разпознаете. Освен, че ще бъда пъзелиста на племето, ще си искам непрекъснато 2-минутното наказание. Даже като правим стратегията и разпределяме постовете, аз ще взимам най-отговорните и най-трудните за преминаване - халки, плуване до Босфора и обратно. Дойде  ли ми редът, взимам си наказанието и никакво бъхтане. Кодът ни с вас ще бъде високо вдигната дясна ръка и с мазно гласче: Димо, може ли наказание?

# 3 818
Това фото на дисидентите ли е? Grinning

# 3 819
Тоооолкова скучна битка отдавна не бях гледала, мога да я сравня с тази на Радосвета и Вики...
Не съм толкова разочарована от самите играчи обаче, колкото от продукцията, за 5 сезона, да не могат да определят правилната битка за тези гиганти, тежки и високи мъже, няма как да подскачат като маймуни... Да я бяха дали на Филип, Вайс, Андрей, Гого...
Голяма грешка, да бяха сложили едно плуване, любимите варели и колони в пясъка... Щеше да има съревнование, влачене, бутане, теглене, за тези двамата..

# 3 820
Момчил бързо се ориентира как да накара Муьова да стане и да се отдалечи - започна да разказва колко е добър и велик. Може да го ползва винаги като потрябва.
Жалко за Гатьо, но шанс да остане много дълго е нямал никога, всъщност идването му в жълтото племе му удължи шанса да е по-дълго в играта, същото важи и за Момчил, от продукцията успяха не много умело да спасят и Крум когато се наложи, въобще има и хора които те гледат да не си тръгнат прекалено лесно, но за Цецо и Ива примерно са нямали желание да ги спират, нито пък Милен, едва ли ще го видим по-натам - бизнеса му винаги ще го иска много повече...

# 3 821
Правилно постъпи Мишо, така или иначе нямаше шанс да се спаси,  поне си каза всичко на Крум в очите на изпроводяк.
Ах, само като си спомня миналата година как страдах с тази скрита от Мани и Фейгин част, бях болна 2 дни, сега поне ми е спестена тази мъка.
Ако това беше най-голямата несправедливост тогава, то  в този сезон при всички неразбории за мен са отпадането на Ива, видяхме гилотиниране без право на помилване, и връщането на Крум при Гладиаторите без дори да го транспортират до острова. В случая Крум няма вина, но негодуванието ми от продукцията малко се насочи към него.
Въпреки, че всички страдахме за Цецо, той поне имаше шанс два пъти да се спаси,  един път ако е победител, и един път ако е втори, тъй като има решаващ глас при равенство.

Снощи не съм гледала, но изчетох всичко и толкова цветущо си го представих, благодаря ви.

# 3 822
На промото Радевата богомола много гордо беше вдигнала глава, вързана като Спаска бай Иванова форевър!?

Сигурно се мисли за капитан на племето. Вярно капитан на потънало племе, но все пак капитан. 😜😂
Снощи някак между другото се сетих за смисъла на Радевите вълнения /не че той имаше същото предвид/ при избора на това кой ще иде да се бие за срама Ситнилски: Капитанът потъва с кораба!
Та капитанинът потъна, значи и кораба/племето /също! Мудева е оцелял корабокрушенец, а те са новина 3 денЯ, освен ако не претопляме манджата за Титаник/но пък туй си беше китайска джонка/!

# 3 823
  • SF
Два поредни дни тази битка ми дойде в повече. Кой гений на сценария измисли в 2 поредни дни да се гледа едно и също???
Милен накрая мина ли два пъти с по една плочка или се направиха, че няма нужда?
Толкова и гледах тази вечер.
И Гладиаторите бяха много смешни: Мммм ще ядем Леки! Аууу, и надениците, и кренвиршите, едните в супата, другите в лещата.... Мммм, Леки! Ще ядем месо от Леки!!! Simple Smile
Миличките! Инструктирани да участват в продуктовото позициониране. Изведнъж им се дояли баш пък кренвирши.

# 3 824
Да си продължа в теориите, че нещо ми дойде музата. Nerd
Скрит текст:
Цитат
Прогнозата ми за териториалната. Амазонките се разпадат, побеждават Сините. Може би и защото Радо играе слабо. При това положение има голям риск и двамата мъже да отидат при Старейшините. Значи:
1. Сините избират Момчил
2. Червените избират жена /за да не избират Мишо/
3. Сините, разбира се, избират Мишо
4. Червените избират жена
5. Сини - жена
Ако съм права, то от следващата седмица нататък ще имаме едно мега силно синьо племе и едно доста посредствено червено племе + Виолета, която да го ерозира. Всичко това води до логичната мисъл, че първото племе ще мачка и няма какво да го спре и ще докара до десятката голям брой свои членове. Оцелелите от червените ще бъдат мега силни, защото ще ходят постоянно на номинации и ще оцеляват.
Казах! Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт