PANDORA - Тема 9

• 48 692
  • 773
  •   2
Отговори
# 645
  • Някъде там
От днес е налична новата колекция и при нас:
https://silvercourt.bg/products/brand/pandora?sort=newest
А до 9-ти юни по повод РД на сайта има БД за всяка поръчка Simple Smile.

Редактирам, за да се оплача. Висящият талисман "цъфтяща сакура", който подарих на дъщеря си на 1ви юни, се е счупил днес, обади се да ми каже... Поне е намерила частицата... Толкова грижливо си ги сваляше и носеше само навън... Ще го рекламирам, то е ясно, но дали ще ми го заменят или поправят? Може да кажат, че е при неправилна експлоатация, да бе!

Предполагам, че ще уважат гаранцията и ще получите нов или този ще бъде поправен.
Ще очаквам да пишете какво се случва и се надявам всичко да се развие във ваша полза.
Аз се отчетох с една малка поръчка от новата колекция от силвър корт.За съжаление заради здравословното състояние на малката ми дъщеря няма да успея да стигна до Пандора и затова поръчах онлайн. Очаквам това малко сладурче, което може би ще го сложа на семейната ми гривничка.

При първа възможност ще отскоча и до магазина, харесах си този пръстен и бих искала да видя как ще стои на живо.

Скоро ще ходим в София и се чудя дали да си закупя медальонче, което да гравирам или по-добре да си взема една гривна Nomination( знаете, отдавна искам такава). За съжакьление няма да имам възможност да закупя и двете Simple Smile
Това е елемента, който съм си харесала за гравиране.

# 646
  • BG-DE
Слончето е много сладко 😍 като пристигне би ли показала как седи на гривната заедно с други талисмани. Аз лично бих взела гравиран талисман пред номинейшън гривна 😊
Sunflower, дано да сменят счупения талисман но ако имаш опция да го замените за нещо друго може би ще е по-добре, защото в немската Пандора имаше доста оплаквания, че често се случва да се счупи.

# 647
  • Пловдив
Благодаря ви!
Menerva, дъщеря ми скоро беше в Япония и исках да си има спомен от там Pensive
Аз също си харесах този пръстен, Искрица Simple Smile.

# 648
Искрица, и аз бях харесала това слонче когато гледахме само колекцията, даже споделих тук. Днес отново я разглеждах след поста на sunflower и се чудех дали да не го поръчам. Ще чакам отзив и аз, моля. И...за пореден път откривам сходство между нас с теб, харесах това пръстенче също Flowers Hibiscus
Надали бих го купила, защото не харесвам особено пръстите си сега, но определено ме впечатли, обожавам всичко със седеф.

# 649
  • BG-DE
И аз харесвам седеф но от Пандора имам този талисман със седеф и той много бързо пожълтя и доби неприятен вид та това малко ме възпира да взема още нещо седефено от тях, а иначе висулката с роза много ми харесва

# 650
Sunflower много неприятна случка, дано уважат рекламацията ви.
Искрица много сладко слонче. Ще се радвам, когато го получите да покажете как стои на гривна. Аз съм си харесала същия медальон за гравиране, а също и тези два талисмана.

При първа възможност ще си гравирам някое от тях.

# 651
  • Някъде там
Благодаря момичета.
Утре ще споделя снимка на слончето.
Сладкодъвка, при първа възможност ще споделя снимка и на пръстена.
Menerva, ако има как бих закупила и двете. Ще се опитам докато сме в София,  да стигна до един от магазините на Пандора, където гравират талисмани. Знам само, че в близост до квартирата, в която ще отседнем има магазин на номинейшън.
Редактирам поста за да покажа талисманчето.
Слончето е малко и сладурско, но сякаш на фона на останалите талисмани се губи. По-малко е като размер.
Споделям снимка как стои на твърда и на мека гривна.

На мен лично ми допада повече на твърдата гривна и най-вероятно ще го сложа там, и ще го позиционирам зад китарката.
Искам да попитам, разтвора за почистване на Пандора хубав ли е?
Като гледам снимките и установявам, че гривните ми и талисманите ми имат нужда от почистване.
На слънце слончето е страхотно.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 18:29 от Искрица

# 652
От днес е налична новата колекция и при нас:
https://silvercourt.bg/products/brand/pandora?sort=newest
А до 9-ти юни по повод РД на сайта има БД за всяка поръчка Simple Smile

Сега отворих да разгледам, харесах си талисмани, но погледнах, че пиша БД над 200лв поръчка.. с някакъв код ли е? ☺️

# 653
  • Пловдив
Не е с код. Има надпис на сменящ се банер за промоцията.
Иначе в обичайни условия над 200 лв. е БД, да.

# 654
Благодаря момичета.
Утре ще споделя снимка на слончето.
Сладкодъвка, при първа възможност ще споделя снимка и на пръстена.
Menerva, ако има как бих закупила и двете. Ще се опитам докато сме в София,  да стигна до един от магазините на Пандора, където гравират талисмани. Знам само, че в близост до квартирата, в която ще отседнем има магазин на номинейшън.
Редактирам поста за да покажа талисманчето.
Слончето е малко и сладурско, но сякаш на фона на останалите талисмани се губи. По-малко е като размер.
Споделям снимка как стои на твърда и на мека гривна.

На мен лично ми допада повече на твърдата гривна и най-вероятно ще го сложа там, и ще го позиционирам зад китарката.
Искам да попитам, разтвора за почистване на Пандора хубав ли е?
Като гледам снимките и установявам, че гривните ми и талисманите ми имат нужда от почистване.
На слънце слончето е страхотно.

Честито ново талисманче 😊
От показаните снимки и на мен повече ми харесва как стои на твърдата гривна.
Аз не съм ползвала разтвора на Pandora, правя си вода с бебешки сапун и се почистват добре.

# 655
Искрица, изпуснала съм редакцията на писта ти, а се чудех защо няма още отзиви от теб.
Е, слончето е много сладко, браво! Ще си взема и аз.
За разтвора на Пандора не мога да дам отзиви, чистя моите гривни и талисмани с онзи препарат, който сме коментирали. Поръчах си го от ЕМАГ, но съм виждала да се продава в Темакс. Лъсва ги идеално. По спомен, момичетата не се изказваха ласкаво за пандорския разтвор.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 02:49 от *Сладкодъвка*

# 656
  • София
Ползвала съм разтвора на Пандора и не мога да кажа, че
прави вълшебства. С една дума - нищо особено и да не си
го купите, няма нужда да съжалявате. Сега, не ми се смейте
много, но аз мия моите гривни, колиета, обеци и пръстени
Пандора с препарат за миене на чинии. Минах през миенето
им с бебешки шампоан, докато един ден се оказа, че е
свършил и реших да пробвам с препарата за чинии. Satisfied
Оказа се, че върши перфектна работа - почиства по-добре от
бебешкия шампоан, без това да се отразява на качеството
на бижутата.

# 657
  • BG-DE
Освен с коментирания в други теми препарат за почистване на сребро, редовно ползвам и най-обикновена паста за зъби. Това за пастата го знам от чичо ми, който беше златар. Имам и разтвора на Пандора но от него не съм особено доволна.

# 658
  • София
Да, паста за зъби съм ползвала и аз като трябва да е
съвсем обикновена, без никакви абразивни и избелващи
частици вътре.

# 659
  • Down south
Най-добре почистваха едни кърпички на Пандора, бяха напоени с някакъв препарат. Вършеха чудеса. Вече не се продават.
Разтворите им за почистване към днешна дата, според мен, не са ефективни.
И аз понякога ползвам паста за зъби, комбинирана с електрическа четка.

И бях забравила, ето този чарм, който някой беше харесал. Някак жълтеникавия  камък изглежда зле?

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 17:59 от Daylily

Общи условия

Активация на акаунт