Съпруга с ниско до никакво либидо, счупвами се психиката

• 24 106
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Странно ми е жена на и над 40 години, да не знае какво иска от живота. Дали деца( повечето отдавна са ги отгледали), дали работа, която й носи удовлетворение и стабилност, дали семейство. Тия неща още около 20- 25 години ги решават хората и повечето са ги постигнали отдавна.
Та аз изобщо не си представям бъдеще с такъв неориентиран човек, а ти си решавай докога ще търпиш тая голяма, бяла, асексуална птица.

# 121
Колега, чудя ти се на акъла.
Отиваш, купуваш един чувал котешка храна, оставяш я в спалнята, взимаш си нещата и никога не поглеждаш назад.
И вземи хапни нещо.
67-68 килограма... ти и бой може да ядеш с това тегло

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 21:07 от Абуто

# 122
Викаш тя и пари за котешка храна няма без него?

# 123
И какво точно да ти кажем тук? Няма да стане тигрица, на 40+ години няма да видиш нормален сексуален живот с нея тепърва. Изхода или раздяла, или се примиряваш и търпиш без секс и деца.

# 124
  • Далечният изток
Нещо доста увредена ми се вижда тази жена. Ти каквото и да правиш, няма как насила да я вкараш в някакви коловози. Всичко зависи от нея. Проблемът е, че тя няма никакво желание за промяна. Не знам мързел ли е или има някакъв психически проблем. Та ти колко време още ще се мъчиш с нея и с нейния начин на живот, който теб не те устройва? Трябва да си дадеш ясна сметка, че ти тази жена не можеш да я промениш. И от тук нататък да решиш дали ще продължиш с нея по начина, по който и сега не те удовлетворява или ще търсиш своя път, без този товар, който носиш на гърба си.

# 125
Много ниско тегло за мъж, освен ако не е висок 155 см.
Тя колко е висока ?
Да не би да не си допадате чисто биологически.
С друга жена е възможно да си хармонирате повече.

# 126
Колега, чудя ти се на акъла.
Отиваш, купуваш един чувал котешка храна, оставяш я в спалнята, взимаш си нещата и никога не поглеждаш назад.
И вземи хапни нещо.
67-68 килограма... ти и бой може да ядеш с това тегло

Oх, това много ми хареса! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Поздравявам те! Така не съм се смяла отдавна! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Авторе, все пак жена ти има и сестра - не се е затворила тъщата много здраво в стаята Wink Или пък нещо с котката ...
Много държиш да ни увериш, че си се сродил с древен род асексуални, размножаващи се чрез пъпкуване. Вярвай си - не разбирам какво те грее секса на тъстовете и бълдъзата, че така щедро ни информираш.
Прокарваш, както партия прокарва партийната си линия тезата, че жените дават секс, докато намерят мъж и ги осигури материално. Цялата ти доказателственост е на някакви измислици - премислици.
Не мога да повярвам, че има толкова много мухльовци на едно място!
Продължавам с усещането за газене в бяло сладко ...
Та какво разбра от всички съвети тук. Какво видя през нашите крехки очи? И какво аджеба ти помогна това в сухия режим?

# 127
  • София
Изникнаха ми всички мемета за слаб мъж и дебела жена в акъла, сори...🤣
А това за асексуалност ми е като оня виц че били безплодни по наследство. 🤣🤣

# 128
Прочетох внимателно последните думи на слабото момче.
И пак не разбрах, какво го държи при тази жена....

# 129

JoyJoyJoy
Т. е. на хляба мекото. А насреща получаваш квоо?

GrinningSunglasses

# 130
Прочетох внимателно последните думи на слабото момче.
И пак не разбрах, какво го държи при тази жена....

Вероятно и на него ще му присъдят да плаща на жена си издръжка, ако се разведат. Тя му е като дете сега, нищо че е на неговите години Simple Smile

# 131
Няма такова нещо.

# 132
Абуто, Прекрасно чувство за хумор.

# 133
Ами човека може да е мазохист и да иска да продължава да страда.
Цялата работа е супер невероятна.Искала разходки,екскурзии..ами и аз искама и даже си ги позволявам,ама работя цял живот и секса си върви.

# 134
Чак толкова загубен мъж няма. Без секс, с някаква мързелана и той се счупва да прави пари и да стои ненатакован. И накрая да се хвали колко не може да си вземе живота в ръце, а уж оправен.

Общи условия

Активация на акаунт