Съпруга с ниско до никакво либидо, счупвами се психиката

• 24 106
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Има хора, които много трудно се решават на развод. Не мисля, че автора е толкова смотан. Може би е малко консерва всъщност.  На мен даже ми се издига в очите, че се опитва да си реши проблемите човека. Дали е грозен или нисък, зависи кои очи гледат.
Моето предположение е, че жена му е спряла да го вижда секси. Ако е прекалено мил и разбиращ, някои жени се дърпат от тоя вид мъже. Той търси съвет от жени и като такава ще кажа, че няма жена, която да не желае мъжа си, ако наистина го вижда като МЪЖ. Т.е ако ти връзват други жени, значи проблема е в нея!

# 151
Има хора, които много трудно се решават на развод. Не мисля, че автора е толкова смотан. Може би е малко консерва всъщност.  На мен даже ми се издига в очите, че се опитва да си реши проблемите човека. Дали е грозен или нисък, зависи кои очи гледат.
Моето предположение е, че жена му е спряла да го вижда секси. Ако е прекалено мил и разбиращ, някои жени се дърпат от тоя вид мъже. Той търси съвет от жени и като такава ще кажа, че няма жена, която да не желае мъжа си, ако наистина го вижда като МЪЖ. Т.е ако ти връзват други жени, значи проблема е в нея!
Monet, здравейте!
Ето това е! Определено съм консервативен. И да, обгрижвам я, прегръщана, милвана. Споделяла ми е, че преди мен не са я държали за ръка по време на разходка. Сега е изслушвана, окуражавана. Също е споделяла, че в предишните връзки е била обиждана за влечението към храна и т.н. За теглото е намерила решение в миналото - цигари, кафе и алкохол. С много търпение и такт, първата ми победа (според мен) беше да я откажа от шофиране след алкохол.
След една глупост, която сама направи, отказа цигарите.
Малко по-късно започна да вдига теглото, хапва си, това е
Аз от десетина години, като хоби ми е, леко фризьор и боядисване, това също го правя за нея.
Определено съм по-мек в държанието спрямо мъжете в предишните и връзки, благ ми е характера по рождение.
Говорих с нея вчера, не е лесно, веднага се сърди, това може по десет пъти на ден да го играе. Каза, че не е била по секса по принцип, малко ме е изкушавала докато потръгне връзката, но после не й било ок да признае, че по природа не е сексуална. Каза, че като ме е виждала такъв мераклия, не й било удобно да обясни ситуацията. След подписвнето на брака, вече се е успокоила и се кротват нещата.
Аз съм систематичен човек, да имам и емоции, но за сериозните неща като семейство например, отделям ресурс. Ако мога да разбера и спася положението. За секса ми каза, ще не й харесва да е дълго. Примврно там 5 минути е ок. Аз пък за 5 минути не мога да свърша, малко ми е. И като има секс, не го прави с желание или поне не личи. Направо ме отказва така, става ми криво, убива стремежа в мен. Имаше коментар,.че станаха много мухльовците. Да, приемам тази теза, напълно възможно е да и това.
Иначе съм контактен човек, дали с дете, набор или някоя баба - леко ми е, върви. Имал съм шансове с други жени, но съм тръгвал като се стигне до леглото, сърце не ми е давало. Мухльо, да.
Още веднъж благодаря за включването ви. Цялата идея на моя пост беше да потърся има ли подобни на моя случаи и дали се е намерило решение. Едва ли ще съм първият мъж на света в такава връзка

# 152
Много неискрено звучат обясненията от нейна страна. Безчувствени някак. Сравнително млада жена, без ревящи деца наоколо, ще легне до мъжа си и просто ще си почива. Невероятно е, била съм там. Всичко това и сам го знаеш, но дори и някой да е бил в ситуацията ти, то решението не е едно, а е различно за всеки. Сигурна съм, че повечето мъже ще си намерят любовница, ще се разведат и най-малък процент ще стоят ей така. Живота тече и не пита, а човешките взаимоотношения са сложни до болка. Дори духовно и енергийно да сме добре във връзката си, когато секса си отиде, всичко приключва и огънат бавно изгасва. Потърпевшия се чувства смачкан. Хем вкъщи няма, хем и навън е нередно. Изключения правят възрастните вече двойки, инцидент или болест, които  възпрепятстват полов живот.
Ако в нея има някакъв блокаж, травма, комплекс или каквото и да било, то е нейна отговорност да намери решение. Или ако не иска, би следвало да не се омъжва. Всеки нормален човек би следвало да си задава елементарни въпроси от рода “ Аз какво давам и правя за тази връзка, този човек защо е с мен и какво получавам от нея”
С всичко това искам да кажа, че не е честно за теб. Грозно е. Решението сам трябва да го вземеш, тя проблеми няма. Успех!

# 153
Гордостта не би ми позволила да стоя в такава връзка, в която нито съм желана, нито насрещният го е грижа за моите нужди, но пък иначе доволно усвоява парите ми и пита за още. Joy Аз да не съм златната кокошка или овца за доене? Не знам, мисли трезво. Според мен те използват. И поне да имаше някаква грижа насреща, а то няма. Надявам се, че си правиш майтап с нас, че нещата стоят така или че дори да са такива, ти ги приемаш безропотно и хич не ти идва на акъла за раздяла.
Приятелите ти мъже какъв съвет ти дават? Relaxed

# 154
Тоест тя те е заблудила умишлено за някои неща (особено за секса), ти си придобил грешна представа и си я взел затова, пък сега си вързал и не смята, че е нужно да играе повече театрото? Ако не беше играла, нямаше да си с нея?
Отговори си на тези въпроси.

# 155
Авторе, ти склонен ли си да останеш без деца заради нея? Да, имането на деца е личен избор, но твоят избор какъв е?

# 156
Авторе, искаш да чуеш, бихме ли стояли с партньор, който не се интересува, как се чувстваме във връзката, гледа си собственото благоденствие, без да допринася с нищо, няма секс, пари не носи, деца не планира.
ТВЪРДО НЕ.

# 157
Той докато ходи на работа, а жена му мързелува, може друг майстор да ползва големия тезгях. Relaxed
Естествено, че е фейк. Не може да има такива хора. Макар че има хора, които изхвърлят пари през балконите, значи може... Thinking

# 158
На голям тезгях голям майстор работи Simple Smile
Ама в случая едва ли.
Може и да не е фейк, много мъже се примиряват с безсексие с години

# 159
А с тва милване по интима направо ме разби. Вземи я оправи в дупарата като и кажеш, че щом секс по график за дете това ще е алтернативата. Ако се начумери шута и да я няма.

Ти в ред ли си? На това му се казва ИЗНАСИЛВАНЕ и ти това ли предлагаш?

# 160
Предвид участниците по скоро бих го нарекъл подвиг

# 161
Човече, просто я махни, ако е истина. Ако ви свързват финанси и тн. и/или не си готов да я махнеш все още, си намери някоя друга за секс. Ако си чак толкова мега зле и не можеш да свалиш никоя, плати си на някоя работничка. Като разбере жена ти, може би сама ще те отърве от себе си. Пък ако не, поне ще има секс, брат, щото без секс, как се живее?? Освен ако не сте над 60-70, не знам кога спада либидото, някъде там..

# 162
Също е споделяла, че в предишните връзки е била обиждана за влечението към храна и т.н. За теглото е намерила решение в миналото - цигари, кафе и алкохол. С много търпение и такт, първата ми победа (според мен) беше да я откажа от шофиране след алкохол.
След една глупост, която сама направи, отказа цигарите.
Малко по-късно започна да вдига теглото, хапва си, това е ...
Тая жена вони от всякъде. Няма секс, обаче плюсканицата върви...
Шофирала на пияна глава - само заради това ще и натоваря багажа на влака.
Аз тая кола да не съм я намерил на пътя?
Това е майтап, но хора които карат пияни за мен са абсолютно безотговорни тъпири. Егоисти, на които не им пука за чуждия живот. Пияна дебела жена и кола... Колега ти си с някакво отрицателно самочувствие. Животът ти може да е сто пъти по-лесен и приятен само на чикии. Аз и пушачки не понасям на всичкото отгоре. Всеки си има живот, да си го прахосва както иска. Кофтито е, че е само един и не е чак толкова дълъг, че да го пиллем глупаво.

# 163
Изключително безотговорно е да караш пил. Съгласна с колегата. Това отива на току що взел книжка, квартален бек с мозък колкото орех, но на възрастна жена... Чак пък търпение и такт, за да я откажеш... Това не е нещо за което партньорът трябва да хаби енергия и да троши нерви. То е лична отговорност. Наистина още тогава трябваше да поставиш ултиматум. За пиенето, и за други неща.

# 164
  • София
Абе, въобще тази жена едно положително качество има ли?
Аз ако срещна такъв мъж, просто ще го подмина.

Общи условия

Активация на акаунт