Времето е с есенни одежди, а ДЕВЕТОКЛАСНИК за ваканция таи надежди

• 34 258
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • в очите на дъщеря ми
И аз направо там! В пицарията нали в 17.30 часа!

# 136
Резервация направена, 17,30, маса за 8, с възможност за допълнително столове. Вътре. Ние, гадните пушачи, ще излизаме за начесване на крастата навън.
Аз ще идвам от майка ми направо, така че ще сляза на 5-те кьошета и даже може и да позакъснея малко.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 22:03 от ra2

# 137
  • София
За мен също е по-удобно направо в пицарията, от гледна точка на транспорта ми.
Но, ако има нужда мога да дойда и на пилоните.

# 138
  • София
Ние ще те представляваме докато дойдеш, не се притеснявай.
Аз също няма да мина през пилоните, а от пл. "Македония"

# 139
  • Mars Hotel
Ясно, ще се търсим там направо.

# 140
И аз мога да дойда днес, направо там в 17.30.

# 141
Девойки, аз няма да дойда на срещата. ММ има много работа и аз трябва да взема малката от училище.

# 142
  • Бургас
Добро утро, момичета!
Като изтрезнеете 😉 ви чакаме на отчет,как е минала срещата,подкрепена със снимков мат'рял 😉!
Сигурна съм,че ви е била много яка срещата!

# 143
А ти от не спиш, то е ясно, че някои от тях, ша съ с голем махмурлук. Остай ги да си поспят, да съ осаферят малко, па довечера ша поразкажат.

Вчера по Хим. им дала въпроси върху които да учат, щяла да ги изпитва всички като им даде един от въпросите, но на всеки различен. Оказва се, че моя милост бърка дните, по Гео. не е в понеделник а във вторник, точно вторник ще е изпитването и по Хим., та да видим как ще са нещата. По Био. вчера на теста каза, че не се е представила добре, имало две схеми за описване, на едната нищо не била писала. Не очаква добра оценка, тъй като смята, че не се е справила добре и на останалите въпроси.
Явно ша оправя поредната оценка,защото и по Мат. в четвъртък каза, че и там се закучило,тредни и били. Тревоги я бяха налегнали, че др. срок ще се прости със стипендията. Ми кот такоа, ко дъ съ прай, до края на срока има време, ще видим какво ще стане.
А туй с резултата по РЕ, дето се учудила на мойта, като се прибра го коментирахме, и сърдитка се сети, че може да е, защото г - жата си мислела, че и спи в часовете, а тя просто съ подпира. Другото интересно е, че същата на две момчета от класа им вика - гларуси. На тях обаче хич не им пука, или поне така го показват.

# 144
Леле, включвам се чак на 10 страница! За срещата - съжалявам, че я пропуснах. Сигурно е било супер! Закъсала съм го с едни прешлени, гадна работа. Боли, ама постоянно.
Училището върви някак. Младежът го мързи, но то явно е нормално за възрастта. Учи с кеф само по история. Тая любов явно ще е трайна!

# 145
Споко, почти нищо интересно не испусна. Само едни майки, дето се вайкат като теб, че децата им мързелуват, на някои де.
Дано се оправиш бързо, гадна работа с тия прешлени. За срещата, мииии,следващия път ша съ включиш, стига да си добре.
ЛюбоФФФФ, тя ша е до гроб, другите ша съ на втора, трета, четвърта позиция.

Миии, чакаме с Карзчето, някой да съ поФали ту'а, ама явно още спят. Тежка среща ще да е била, като тежките сватби. Явно утре ша съ разпишат групичката.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 09:14 от Тони🍀

# 146
  • София
Давам отчет за срещата. Много уютно ми беше, всички усмихнати и сърдечни. Не сме стояли до късно, нито е било напоително, но пък приказката беше на макс. Разбира се основните теми бяха децата, училището и извън него. Много се радвам, че успях да отида и със сигурност се записвам и за следващият път, да сме живи и здрави. Hug
А в това хубаво време всеки е хукнал някъде извън града и няма време да пише. Аз се включвам сега, че детето има онлайн урок по немски и се събудих покрай това.
Together да се оправяш по-бързо.

Тук ухае страхотно на някаква тестяна закусчица, отивам да издирвам пекарната, че вече се нетрае, чак стомахчето ми заскърца. Joy

# 147
Знаех си, че ще сте си прекарали добре. Имсче, дано само не те е яд за първата среща. Един път престрашиш ли се, после не мо'а тъ запрат, ся ти съ услади и нямаш търпение до другата.
Откри ли пекарната, или е била някоя комшийка дет не мисли за теб и е решила да те дразни. Ако си си взела да ти е сладко, ако не си, запрятай ръкави и почвай да правиш.

# 148
  • София
Открих я , Тони. Взех вкусна баница и тутманик. Не сме си вкъщи. Чакаме детето да му свърши урока и отиваме на разходка.

# 149
Браво на теб, топлички, топлички, ще ги хапнете. Ама и ти съ не спря, само хайманосваш. Приятна разходка след урока, да и се насладите максимално и предоволно.

Общи условия

Активация на акаунт