Времето е с есенни одежди, а ДЕВЕТОКЛАСНИК за ваканция таи надежди

• 34 260
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Together1, хубаво е, че детето харесва историята. Насърчавай го. Може пък да стане историк. Аз не я харесвам - цифри, имена, все неща, които не помня. Набора е наследил от мен това качество😁. Утре ще го изпитват по История, погледнах урока и настръхнах. Бърррр, не е моето!

Обаче, любовта ми към химията не е наследил. Молихме се за 4 на контролното, но днес лъсна 3. Добре, че лъснаха и шестици по немски и английски, че да умекотят удара.

При мен неделята е за готвене, че нали му стягам и багаж с храна. ММ е много доволен от днешното меню каза, че никога няма да отслабне😅.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 17:35 от krasi78

# 151
  • Пловдив
Моята харесва историята заради учителя. Много се радвам, че точно такъв учител им преподава - млад, амбициозен и взискателен. Изисква доста, но въпреки това учениците го харесват. Събират се и извън часовете с него, говорят за история, за литература. На моята това ѝ харесва, защото като цяло обича да философства. Записа се на клуб по дебати, който се води от една американка, която им преподава по някакъв проект. Чак и на състезание в Благоевград ще ходят с отбора по дебати, а също и ще изнася самостоятелна реч за 10 минути. Да видим дали няма да се откаже, защото няма време, още нищо не е написала, само желанието да ораторства е голямо. Но то само с желание не става Wink

# 152
Ох, по История учителката е лишена от елементарна емпатия и голяма гаднярка, и няма шанс наборката да заобича предмета, въпреки че баща и' и леля и' са много компетентни по предмета, та тайно се надявах да е прихванала тази любов.
В петък имаше контролното по история и се върна разплакана от съдържанието на контролното и държанието на учителката към целият клас. А моята току-така не реве.

# 153
Еееехххх, таз История, ша им се разгони фамилията по световната карта. Много ми е интересно обаче, едно нещо, не знам дали само аз си въобразявам,или в действителност е така. Но доколкото знам, в чужбината, всяка държава си учат тяхната си история, докато тук, тук е съвсем друга бира. Учат децата за какво ли не, и чуждата и нашата, скачат през ери, векове, години, дати и месеци. И накрая една голяма каша, по някое време идва момент в който почват само нашата, но до кой момент ще я учат, и отново ще подхванат и чуждата. Времената са други, малко са децата на които им е интересно, да разберат коя война, кога е била, от кого се е водила и т. н., останалите са просто от тези,които го учат за момента, колкото да докарат що - годе прилична оценка.

# 154
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За срещата и аз да потвърдя, че беше много приятна. От много приказки забравихме да се снимаме, но другия път ще се поправим.

# 155
  • Бургас
Оммм,на родителска среща съм ...
Да видим дали ще ми е нужно нещо по силно след нея 😉🤔😂

# 156
Нинка, радвам се, че ти е харесало, явно е било много хубаво щом сте се улисали дотолкова, че не сте успели поне една снимка да си направите. Първия път беше за доказателство, внория път може и без.

Карззззз, веднага когато се включиш, да дадеш отчет. Чакам само добри вести да споделиш.

Мойто от утре, ще се пече на бавен огън. Дано се справи.
И да питам, ако се свърже някой по телефона с РУО София, дали вдигат.

# 157
  • София
В нашето софийското вдигат веднага и са много любезни. Нещо повече - при проблем го решават.

# 158
Вампирчеее, много благодаря за отговора. Още утре, ще бъдат обезпокоени, да видим какъв отговор ще дадат.

# 159
  • Пловдив
Не пиша, щото няма с какво да се похваля. Еднообразие и рутина. Девойката не се напъва за нищо. Сега се прибирам от 2 смяна, пералнята върти дрехите от езда, но що да пуснем още нещо с тях. Добре ,че месец ще има почивка, та няма да има езда. Но пък тениса не изостава.  Ми не й се учи-да са живи и здрави, нали тъй се викаше. За сега успех 5.30 ,дано да се засили.

# 160
Рениии, не съ ядосвай, тамън няма да се вмиришат и другите. Нека съ въртят самички, дано не се случва, но я си представи да се развали, тогава точно тези дрехи ще го отнесат.
Успеха, еее мииии,супер е, но ще го вдигне, има време, цели 3 месеца още, еее, почти 3. А и тя ти е умна, оправна, и прилежна. Тъйй чеее, споко. На твойта и трябва още малко да го напъне, а на мойта, хич да не казвам.

# 161
Тази вечер ми направиха инфилтрация под скенер на лекарство в гръбнака. Голяма гадост, не че толкова боли, но е страшно.  Професор Герганов има лека ръка и успя да вкара иглата в 2 милиметров отвор. Абе много съм го закъсала. Арматурата сдава багажа.

# 162
Олеее, Тогедър, дано се оправиш. Дано успеят да ти спасят арматурата и всичко друго. Как се издокара до такова състояние.

# 163
  • Бургас
Лелеее,Тогедър, звучи страшно и сложно! Дано е ефикасно е те облекчи.

Амиии,минА срещата! Конкретно за моя,дума не чух. Учителите си казаха изискванията за учебния мат'рял и оценките. Като цяло не им се учи на всички. На целия випуск. Дисциплината им е по-добре от миналата година.
Всички учители искат децата да пишат в час,планове,домашни и това е. Нищо сложно,но на учениците и това им е много 😔

# 164
Не знам как. Боли ме от доста време, но аз съм говедо и търпях. Но вече не се търпи. Имам тумор /доброкачествен/ в някой си прешлен и стеснение на канала. Нямам идея кога и как са се получили, но очевидно не зависят от мен.

Общи условия

Активация на акаунт