Времето е с есенни одежди, а ДЕВЕТОКЛАСНИК за ваканция таи надежди

• 34 594
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Да ти е честита рожденниката, Мандаринка! Желая ѝ да бъде здрава и щастлива!

boksii много неприятно... Не знам как бих реагирала наистина, но със сигурност много ще се подразня и ядосам. Възможно е да потърся начин да говоря с госпожата или да ѝ пиша в школо. Но е възможно и да оставя детето само да се справи с проблема. Големия син така го бях оставила сам да се бори, като му давах съвети какво може евентуално да каже. В резултат стана успешен и борбен. Просто се кали. Наборката обаче е по-крехка и малко е по-трудно. Имах неприятен казус преди време (в прогимназията) с нея и писах на въпросния учител в школо и нещата станаха по-зле. С друг неин преподавател пък успях да говоря на родителска среща пред всички и както нещата изглеждаха зле (и неподлежащи на оправяне), рязко се оправиха. Така че зависи от конкретната ситуация, учител, дете, ... .

# 631
Vyara  Много благодаря за споделения опит.🙏
И мен ме е страх да не стане по-лошо ако се намесим , според детето няма начин да се разберем с нея. Като заговорихте за учителя по-математика и при нас не върви детето решева задачите на контролните верни са му ,но видите ли на госпожата не и харесвало как ги е написал и си му пише 5-ци ,като на практика няма грешна задача ,на родителската от нея се оплаках е всички родители,но си е все същото. Много е демотивиращо за децата да учат при такива условия.

# 632
Мандаринка, жива и здрава да е госпожичката!

Прибрахме набора с гадене и болки в корема. Много е жълт. По биология той и още едно дете само имат четворки. Много е горд! 😀

# 633
  • Майничка
Честито на малкото Мандаринче и на сребърното Утро! 🌻
Както си кеса момата болна вкъщи и дзън, 3 по биология и 3 по химия. Иначе оценките й са добри, разбира и учи, особено по химия, но кой да учи лексика на френски...

# 634
  • София
Честит рожден ден на наборката Мандаринка, да е много здрава и щастлива! Хубави са стрелците -навремето бяха много модерни зодиите, сега наборката ми се се смее що вярвам в зодии, то всеки 12 човек по света трябвало да е моята зодия и да сме еднакви . А написаното за Гъливер, според мен, й се е получило.
Щерката намери един стар, като родителите й, учебник по биология от 80-те, каза че е добър, на фона на сегашния.
Също пропусна математиката за лекция в кампанията онзи ден за борба с  ХИВ, доста посетена била, ясно защо.

# 635
  • София
Честито, рожденици!
Наборът днес се поти над класно по език. И бере душа по физическо, че ще ги изпитват на теория 😁. Излезе намръщенн с думите "Не мога да повярвам, че похарчих 20 Мин. От живота си да уча по физическо". Ще рече човек, че е консултант от KPMG и всяка секунда му е ценна.

# 636
И моята наборка е болна. Дано да не прихвана вируса, че ще ми е второто боледуване за месеца и третото за последните два месеца..направо съм за рекорд изкарала най-много вируси за най-кратко време...

# 637
И майка ми, на 91г, е с ковид. Повръщала, фебрилна, на шега й бръкнах в носа с клечката- такъв ярко положителен тест не бях виждала- лилава, та лилава тестова зона, интензитет барем 3 пъти по-ярък над този на контролната ивица. В неделя цял ден обикаляхме напред-назад, снимка, двустранна пневмония, кръвни изсл, малко на кислород, малко дексаметазон, малко вливания, консултация в инфекциозна и накрая се подписа, че не ще в болница. Държи сатурация 90+ /беше стигнала до 80/, шава по малко, вече не повръща, пие си хаповете и засега бива. Зарази баткото, сега чакаме ние с наборката. Била съм много по-близо до нея от него, той предимно в колата, аз до нея от-до. И току сваля маската- душала се била. Ние с маски, ама май все тая.
Ние с нея карахме делтата преди 2г, имаме опит вече.
Честито на всички рожденници и празнуващи, само хубави неща да им се случват. Болните да оздравяват вече.
Мамзел Нитуш, остана да се разберем да ти дам ония хапове.

# 638
ra, бързо оздравяване на майка ти и баткото!

# 639
  • София
Да е честито малкото Мандаринче, здраво и успешно да е!
Включих се в последните минути, но на деня.
Ра, бързо да преборвате гадта!

# 640
Честит рожден ден!
И честит имен ден, ако имаме празнуващи.

# 641
  • в очите на дъщеря ми
ra, майка ти да се оправя! Ще ти пиша.
Честит празник на  прзнуващите!
Нинка , да иляди!

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 08:26 от Мамзел Нитуш

# 642
  • Майничка
Ra, дано се възстановят бързо майка ти и синът ти, а на вас с девойката да ви се размине!
Имам неистова нужда от време, за да приведа апартамента в приличен вид. Толкова неефективна съм станала в домакински план, че сама не се трая. Захващам нещо през уикенда, не го довършвам и така си отлежава, а междувременно изниква друго и така...

# 643
  • Mars Hotel
Ra, бързо оздравяване на майка ти и баткото!
Честит имен ден и на всички празнуващи в темата - Нинка, Вампирчето и останалите, които вероятно пропускам.

# 644
  • София
Ра, бързо и леко да минава.
Честито на празнуващите. Бъдете много здрави!

Общи условия

Активация на акаунт