Времето е с есенни одежди, а ДЕВЕТОКЛАСНИК за ваканция таи надежди

• 34 593
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честито на имениците - Нинка и всички Николчета, Николчовци и Николаевци! С гордост да си носят имената!
Честито и на банкерите!

# 646
Болничките да се оправят🙏
Малкия ми беше болен, две седмици изкара у дома🤕 Сега наборката се опитва да се разболее...
Нинко, и всички други, от здраве и късмет да не се отървете🥳
Поздрави на Никола 🥳
Почерпете нещо, де... Сладичко за Тони и коктейлче за мен... Ама след 18ч., че е съм шофьор👻

# 647
  • София
Честити да са всички именници! Здрави, щастливи, успешни и късметлии!
Нинче, да си здрава и все така усмихната! Честит да ти е Никола!
Вампирче и твоя!
Който съм пропуснала да площава, но от здраве и късмет да не се отърве.

# 648
Ммм дааа.
Първо Честито на малкото пораснало Мандаринче, да е жива и здрава, много успешна и щастлива.

Честито и на именяците, от здраве и късмет да не се отървете.

Ирче, що не уточни сладичкото да е под формата на рибка, ша съ разберем.

Така, за бележките, аз писах преди време за тях май. Първата бележка от личната ( на сегашното боледуване ) се писах с класната да ми каже от кога е пусната, както се казва - парен каша духа. Та си взех поука. Снощи пак говорих с нея, този път да предупредя и разбера, за тази по семейни причини, кога, как, какво, що.

Ради, бързо да се оправят, скорострелно да оздравяват. Евала на мама, на тези години, е като младо момиченце. Възхищавам и се на духа и, още дълги години да е все така - с младежки дух, и борбена.

На мойта от теста по Гео., със скапаната тъпа скала която имаше на него, вчера светна морков. Казвам здраве да е, пък кот такоа. Дятето нема си го трепа, заради някакви учители,предмети и успехи. Тя си е моята сърдитка, и ще и се радвам. Защо да позволявам, на някакви оценки да ни развалят идилията.

Ако ша пускате сладички неща, нека да са в огромни количества. Мноооого ми се похапва, но реално след време ще го направя факт.

Айдеее,дано всичко болен да съ оправя, че тоз вирус мноу гадно нещо. Надявам се сърдитка, дори и да не оздравее напълно,вторник да си оди на школото, че я чакат тежки дни. А точно първи учебен ден от новата година, ще е тест, освен ако не го отмени. Тез не са у ред, бива ли таквоз нещо, още от вратата за краката. Като за ЧНГ, да се потят.

# 649
  • София
Мандаринка,честита рожденичка,да е здрава и успешна.
Здраве и късмет на имениците.

Моята мома всеки ден се оплаква от учители,от многото материал,от тестове(мрънкалник с две думи).Последно недоволство е за тест по физическо.Права е и аз ще недоволствам за този тест.По физическо се изпитва на бягане,подскачане,набиране и т.н.,а не на теория.

Толкова неефективна съм станала в домакински план, че сама не се трая. Захващам нещо през уикенда, не го довършвам и така си отлежава, а междувременно изниква друго и така...
И аз съм така,особено след изкаран ковид.
Следвам този принцип(в кръга на шегата)
Скрит текст:

Превод:Работа-купчина.Пипнеш едно, цялата тази купчина ще те затрупа с главата.Лежа. Не пипам.

# 650
Честит рожден ден на порасналата Мандаринка - здрава, щастлива, благословена, успешна!
Честит празник и на всички именяци - здрави, щастливи, благословени!
На  болните желая  бързо оздравяване.

# 651
  • Пловдив
Честито на всички рожденици и именници. Да са живи и здрави. Болните бързо да се оправят.
Днес ми пише частният учител по английски на щерката, който преподава в същата гимназия, но на 11 и 12 клас. Идея нямам по каква причина е говорил с учителката по бел за нея, но госпожата казала, че за двуезично семейство, едва ли живяло много в България се справя доста добре. Припаднах ритуално. Тя винаги е била зле по бел ,но чак да смятат, че някой от нас не е българин е трагедия. Вярно ,че 5 има ,ама тя толкова си може.  На изпита след 7 клас имаше повече по математика, отколкото по бел. Класната пък не я изпитва на английски ,а само на български, въпреки че учат предмета на двата езика, а всички са изпитвани и на двата езика. Преди малко й писах ,че сме чисти българи и детето също. Определено имаме проблем, подозирах го отдавна, но става все по-зле. То езици добре ,ама дзи е на български. Не й се отдава и това е. С голяма мъка хвана 80 точки по бел на изпита след 7 клас. Май от сега ще трябват уроци по бел.

# 652
Ренкооо, ам от не каза по - рано бре моме, Joy, аз пък не знаех, че сте чужденци и двуезичници. Бива ли таквоз нещо, все си мислех, че сте си българи 🤣. Значи тук си имаме агенти под прикритие, ясно.
Наистина е страно туй дето тази учителка си го е помислила. Но пък трябваше да не и казваш, ся може да реши да пише по - ниски оценки. И при вас е забавно, няма да скучаете.

Момичетааа, скучно ми е, откакто сърдитка е вкъщи и забавата ми секна. Дано от вторник да тръгне, че така хич не ми харесва. Ся се чудя, дали като се върне, тестовете ще ги прави наведнъж, или ще и ги редуцират, че сигурно и устно, и писмено ще я препитват. Тогава май хич няма да ми е скучно а трагикомично.

Забравих да честитя годишнината, на коя от вас беше, няма са връщам назад, и без туй ми не дава от тела.
Да сте още дълги години заедно, сплотени, щастливи, в мир и разбирателство.

Нинкаааа, беше на РС но нищо не казваш. Я кажи как беше, и вчерашния празник как го прекарахте?

# 653
  • Пловдив
Разплетох възелчето. Имат дете ,което наистина от 2 години е в Бг ,бащата е англичанин и българичката е объркала децата. А класната каза, че намира начини как да разбере дали знае урока и на английски и досега не е имала издънка.
Иначе успеха пада главоломно-валят четворки на тестове, дори и по предмети, които знам че е учила здраво. Добре че няма да влиза в дипломата този успех.

# 654
Рени, значи не сте агенти под прикритие. Явно класната ви е готина, щом си хвали децата така.

Одеве класната ми пише, че на сърдитка отсъствията нямат иб, звънях на докторката, но тя пък тъкмо си тръгнала, утре като идем ще ги оправим нещата. Може би жената да е решила да изчака, знам ли. А мойта е все тъй - мрънкаща, хленчеща, сръдлива, и се надявам да съгласи да тръгне на училище, иначе ще я вкарат в болницата, а в нашата болница е кошмар в ДО. Не искам и миг да отива там, най - вече пък сама да я оставя.

# 655
  • в очите на дъщеря ми
Мили девойки, през последните няколко седмици, от мислите ми, не излиза едно познато дете, което се бори със страшна болест....ще предоставя линк със зов за помощ, като се надявам това да не противоречи на правилата та форума... и с молба, да споделяте и ако имате възможност да помогнете.......Бог да пази децата ни!.......
https://pavelandreev.bg/campaign/molya-vi-darete-jivot-na-viki

# 656
  • Бургас
Всички болни да оздравяват бързо!

Набора е толкова ларж за училището,чеее... много ме дразни!
Боже! Кога ще завърши 12 клас,кога!?🤔

# 657
Ох, те ще завършат, ама ние ще сме с още съответния брой години по-стари Sad

# 658
  • Майничка
Е, какво са едни 3 години и половина! Нали знаете, на жената й трябва половин век за да стане на 36.😄

# 659
Гаргамела набора като завърши ще съм точно на 36г. 😁😂

Общи условия

Активация на акаунт