Времето е с есенни одежди, а ДЕВЕТОКЛАСНИК за ваканция таи надежди

• 34 592
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Майничка
Аз от 3г. съм на 36 !😏

# 661
Мамзелче, ей сега ми излезе за детенцето във ФБ и веднага преведох една сума, колкото мога да заделя.
Бог да е с него.

Мандаринка, честит рожден ден на твоето момиче!
Виртуално тя ми е едно от любимите наборчета, защото съм съпреживявала част от нещата, които си споделяла-как е било трудно понякога, но заедно сте успели.
Пожелавам й здраве и само успехи!

Наборчето прави една голяма презентация за Рузвелт, а аз даже не съм сигурна по литература ли е, по истирия ли....
Ще имат благотворителна инициатива в училище за даряване на играчки за дечица със слухови проблеми.Подготвих една торбичка със запазени играчки, предимно колички на брат й. Дано зарадваме нечие детско сърце.

# 662
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Благодаря ви момичета за прекрасните пожелания към мен и набора. Да ви се връщат на всички!

Аз нали цяла седмица бях командировка във Варна, та чак сега ви изчетох на път.
За първи път не си бях в къщи на празника и не ядох риба, нали станах веган. Празнувах с приятелка, с която ходихме на биатлон в Чехия, а пък вчера се събирахме с мами на октомврийчета 2005. Говорихме, ядохме и пихме, пихме, пихме....Прибрах се като Пепеляшка в 12:01 😁

# 663
Нинка, добре си си изкарала. Голяма скитосница се оказа ти, скрита лимонка. Хойкаш от купон на купон без да ни кажеш, от нъ не викна, сто про щеше да е още по - забавно.
Със сигурност и домашните са се забавлявали без теб. Следващата година пък ще си бъдете заедно.
Я кажи РС как мина, беше ли забавно?

# 664
  • София
И на нас са ни насрочили родителска среща.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 08:12 от Вампирче

# 665
Вампирче, въоръжи се с много търпение да не се разхилиш. За предложението, съгласна съм, ще изпълня и трите условия. Кажи цената, хем ще платя, хем ще се възползвам да се посмея, пък после който иска нека ме глобява. Обичам панаирите, цирковете, сериалите, и др. подобни.

Аз се надявах в един момент да направят и на нас още една, но уви, нищо, пълно мълчание. Дано е за добро, само да не решат срещу коледа или новагодина, или пък веднага след като почне новата година. Не обичам да ми се разваля вътрешния мир. Тамън съм на една хубава вълна, и си ми харесва доста.

Искам на купоооон.

И малко със закъснение - честит ви вчерашен празник.

# 666
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Вампирче, при вас винаги е много интересно.
Тони, пълна загуба на време беше нашата РС. Страхотен клас, но Б, Р, С и М вдигат много шум и пречат на класа... Мисля, че това ми беше първата и последна РС, на която ходя.
Моля за съдействие, че нещо не го намирам. Близко семейство събира пари за лечение на сина си, който е болен от агресивен рак. Тук във форума нямаше ли такива теми за споделяне на зов за помощ? Не ги намирам, за да отправя и аз. Тук е ясно, че ще го зачистят.

# 667
  • в очите на дъщеря ми
Вампирче, при вас винаги е много интересно.
Тони, пълна загуба на време беше нашата РС. Страхотен клас, но Б, Р, С и М вдигат много шум и пречат на класа... Мисля, че това ми беше първата и последна РС, на която ходя.
Моля за съдействие, че нещо не го намирам. Близко семейство събира пари за лечение на сина си, който е болен от агресивен рак. Тук във форума нямаше ли такива теми за споделяне на зов за помощ? Не ги намирам, за да отправя и аз. Тук е ясно, че ще го зачистят.
Нинка,  на мен ми позволиха и тук да поставя, линк за помощ. Питах и ми позволиха

# 668
Нинко, ма оти шй съ отказваш, ходи с кеф, да съ видиш с Ората там, па и те да тъ видат. Вашият клас е малко като нашият, 4 - 5 калпазана развалят дисциплината. А най - важното е наборчето да бъде хвалено.

# 669
Честити празници лични, Никулден и студентски!
Болните да оздравеят бързо и без последствия!
По диагонал прочетох пропуснатото от мен, та затова ме извинете, ако сте коментирали, но има ли нещо ново, което касае нашите деветокласници? Ще имат ли някакви изпити тази година, матурите в 10 клас в какъв формат ще са?

# 670
Привет от мен и набора. Болните оздравявайте бързо. При нас нищо ново горе долу спокойно. До тук добре но сега ми казва че трябва да прави резюме на трета глава на Евгени Онегин на Пушкин. Виками помагай ами хубаво ама ти сине майчин прочел ли си произведението,, ами несъм ами какво да помагам. Сега него пуснах на тренировка и чете. Но и аз за да помогна и аз трябва да го прочета. Абе утре след училище при нас щее весело ще пише той нищо не прочел и аз ще помагам. Евентуално да си припомня и резюме как се прави. Дали съм правила такова чудо? Не помня. Офф тази година яхнах метлата чак декември. Напредвам. Поздрави хора.

# 671
  • Майничка
Radost, ето за резюмето https://bnt.bg/news/rezyume-294754news.html

# 672
gargamela Благодаря от сърце ще го прегледам. До сега съм чела Евгени Онегин.

# 673
  • Пловдив
Как сте девойки? Никакви болни да няма ,че празници идват.
При нас е весело. Успеха главоломно пада. Към момента 5,01. Просто чудесно. Но девойката е хепи. Изобщо не й пука. Най-странното е, че и на мен. От началото на месеца е пак на езда и не се говори с нея. Днес се прибра особено щастлива-тренирала с още един треньор, който бил впечатлен. Абе все е в конюшнята. Знам, че не си познаваме напълно децата, ама не съм очаквала от нея да е толкова постоянна в нещата ,които харесва. От извънкласни неща и на този успех съм доволна. И аз веднъж да я похваля, че все се оплаквам. Като й погледна графика, пак добре се е справила в училище. Тениса е 2 пъти седмично като е първа смяна, испанския два ,английския един, коня-2-3-4 зависи колко свободно време има треньорката. Добре че конната база е на 5 минути с колелото и като й звъннат извънредно тръгва-независимо от часа. Такава любов не съм очаквала.

# 674
reny, радвам се на деца като твоята дещеря, които имат различни интереси.

Наборката е със сраснат телефон в ръката и между гледането на телефона учи, но и нейният успех спадна. Започнала е да се подгърбва и от известно време я "обработвам" да се запише на йога. Все я подканвам да си намери хоби, но безрезултатно.

Общи условия

Активация на акаунт