Времето е с есенни одежди, а ДЕВЕТОКЛАСНИК за ваканция таи надежди

• 34 260
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
От мен,за добро утро,🌊💙

Тони,набора се разболява. Оставих го у дома днес и утре. Има температура и започва да го боли гърлото. Леко е отпаднал. Ще се отдаде на мързел няколко дни.

# 121
Лоша работа, дано се оправи бързо.
Гледката е суууупееер. Искам да е Лятооооо.

Мойта правиха теста по Мат., очаква най - много банан, моли се да няма нар, запазила си е тоя път черновата, а понякога точно от нея може да се качи резултата. Труден и бил тоя раздел. Но пък колкото и да получи все ми е тая, оправдание си има за тоя резултат. Понататък ще оправя, успеха.
По Гео. пък, г - на изпитвал, и вместо устно, писмено изпитване, а в понеделник ще си имат тест при него. Утре по Био., да видим там кви ша ги мъдри мойта, дано не обърка някой орган.

# 122
  • Пловдив
При нас входните приключиха. Химия, мат, бел-5 ,английски 6, философия 4. Еми за това не учене бива. Не мога да се разправям с нея. Не иска и не иска да се напъне.

# 123
И при нас входните минаха. БЕЛ и АЕ - 5 , другото- 6, и аз се чудя на това неучене как ги изкарва.

# 124
По математика са правили днес контролно. Очаква 6. Задачите били по-лесни от тия дето съм му давала. 😂😁По химия, обаче се молим за 4, но иначе казваше, че всичко си спомнял.

# 125
  • Пловдив
И девойката каза, че са имали 20-минутка по математика.
krasi78, радвай се че ти разрешава да му даваш зазачи. У нас война ще стане. Тя всичко си знае, не й оставям пространство, много съм взискателна и контролираща.... абе не млъква докато не ти писне и я разкараш.

# 126
krasi78, радвай се че ти разрешава да му даваш зазачи. У нас война ще стане. Тя всичко си знае, не й оставям пространство, много съм взискателна и контролираща.... абе не млъква докато не ти писне и я разкараш.

О, и той води война да не решава. Идва си събота и неделя. Дала съм му всичко на всичко 4 задачи, но по-труднички. Така и не пожела да го натисна с химията.

# 127

🤣 🤣🤣
Моят големият е същият. Откакто го приех, си живеем по-спокойно. Ми, да се оправя. След две години, като е в университета, няма да съм край него да го ръчкам. Пък като е такъв многознайко, ако ще и да не ходи в университет. Негова си работа.
Хубаво, че поне с набора се разбираме в това отношение. Не че се е разучил особено, но поне за 2-3 неща, които е решил, че ще му трябват занапред, полага усилия.

# 128
Одеве последни резултати от входното, поне те приключиха. По РЕ току - що ми писа, че им казала, най  после резултатите, дала им теста да си го видят, мойта си го е снимала даже. И малка рецензия има даже, допуснала е 3 грешки само, за другата дума, не знам как да я тълкувам, дали грешка или допълнение. Важен е крайният резултат,доволни сме.

# 129
  • в очите на дъщеря ми
Мдамммм, ако продумам за решаване на задачи, прекрасната ще реши, че "Тунгуския метеорит" ме е шибнал по главата....мдаммм....
Иначе, тя всичко си знае.....или "много знае"......не е ясно, но и тя като щерката Ренина, не млъква, докато не кресна "изчезвай"....
Що се отнася до оценките, между "боровинка" и "грах" е, ама тепърва предстоят, химия, физика, география иииии рЕзко ще навлезем в оранжевата зона (дай Боже !)Sweat Smile
Довечера съм на РС......ще видим дали няма да ме изгонят от училището!

# 130
Мамзелче, как в оранжевата, че се и радваш, я си стой в синьо - зелената, от нея по убава нема.

Таз по РЕ пък, чак се учудила на мойто, че има такава оценка, явно е очаквала да има нар, викала, че тези резултати и се виждат нереални, наново щяла да им провери тестовете. Ама смешна работа.

# 131
  • София
При нас за една грешка са с петици по руски. Така било, защото са учили три неща само и ако не знаеш едното...
И за мен май си мислят, че съм имала близка среща с "Тунгуския метеорит", ама не отсега. Свикнали са ми и никой не ми се връзва.

# 132
  • Бургас
Алелуя! И нашата родителска е насрочена за понеделник! Сетиха се! Вече се подготвям психически за нея.

# 133
  • Mars Hotel
Момичета, днес направо в ресторанта ли се чакаме? Ако има някой желаещ да се водим заедно, може да се срещнем към 17:15 на Пилоните пак.

# 134
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз ще дойда от Руски паметник, така че направо там.

Общи условия

Активация на акаунт