Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2023/2024г.

• 86 226
  • 909
  •   1
Отговори
# 870
  • в сърцето на един мъж...
Много е готино, Пипи!

# 871
Не следя темата,може и да е показвано,но днес ми излезе това,и ми се струва интересно
https://www.facebook.com/share/v/CBrCX6hxWGCoxkGo/

# 872

Едно елфче придобих днес.

# 873
  • Пловдив
Идеално е за elf on the shelf Simple Smile

# 874
# 875
Пипи, къде го откри?

# 876
Вчера бях в един магазин за друго, но видях коледни неща, които ми харесаха. Знаете, че в ТЕДИ, Кик и др нищо не ми хареса все банално ми се виждаше.
Магазинът не зная как се произнася името му, започва с М, О с две точки, М, А. Ето някои неща, не е чудо невиждано, но изглежда ха много симпатично:

играчката чайниче с лимон ми се видя приятна. Но не е стъкло.

# 877
  • Deutschland/HE
Мьомакс? Те са един вид дискаунтера на XXXLutz (Айко).
Миналата седмица XXXL (Германия) имаше много коледни неща.

# 878
Пипи, къде го откри?

Магазин Action в Starnberg. Има и комплекти за селце, като тези, които бях показала по-горе от алиекспрес - пейки, улични фенери, хора и други аксесоари. Вчера случайно минахме оттам, отбихме се и отиде коня в рЯката Laughing

# 879
А, мерси, такъв има и в Дахау Simple Smile

# 880
Страшно ми е рано още да мисля за Коледа и украси, обаче надничайки в Sinsay си харесах някои неща и реших да си поръчам, защото всяка година октомври пускат много яки неща които после се изчерпват и ме е яд. Като калъфките за възглавници например. Ще ми се тази година да имам зелен акцент, та затова предимно в зелено поръчах. После ще си купя и малко зелени играчки и стига толкова.

# 881
Моля за помощ !

Търсех две общества производители на играчки. Едните намерих.
Вторите : общество от мами на болни дечица, които мами правят от вълна Светото семейство, животните, ангели и пр. Нещо като дневен център или подобно. Продават ги по коледните тържества.

Ще съм благодарна, ако ми помогне някой.

# 882
DzhuliB , и аз ще търся зелени играчки . Искам да са във други форми , но може и с топки да се примиря , защото най-трудно намирам в хубаво , наситено , не-тревно зелено .

Deborana ,Бях публикувала по-рано връзка към два сайта , също с кауза , но относно това което търсиш - май не е същото , обаче може да попиташ тук - https://www.facebook.com/groups/369212334446352

# 883
  • под тепетата
Аз преминавам лека -полека на коледна вълна. Идеята е от Пинтерест

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 21:15 от bilqna_69

# 884
Благодаря Оска, но не са тези.

Търсенето продължава.

Да имате топла Коледа !

Общи условия

Активация на акаунт