Невинаги средата е била супер, но не е била и изключително токсична, никойт не ми е натяквал, че сме семейство и т.н. Освен тренингите, които са обикновено в работно време (и се случват относително рядко), нищо друго не е от задължителен характер. Тиймбилдинги с преспиване имаме в най-добрия случай два пъти годишно (дори в повечето случаи е веднъж годишно), обикновено сравнително близо до София - тръгва се следобед (без да си пускаш отпуска, дори и да не ходиш на партито) и се прибираш на следващия ден до обяд. Няма задължителен характер, идва който иска. Екипните събирания в заведения, бири след работа и разни подобни инициативи също не са задължителни, нито са толкова чести - веднъж на 2-3 месеца. Това, което не мога да разбера при нас е защо въпреки всичко изброено по-горе, има хора, които непрекъснато натякват как едва ли не това много ги натоварва, отнема им от времето със семейството и т.н., след като ако искат, може и да не идват. Аз поне не съм забелязала да има различно отноешние към колеги, които предпочитат да не присъстват, а и след пандемията, все по-рядко успяваме да се съберем. Препоръчани теми