Коремчето едрее, мама хубавее (тема 5/Януари 2024г.)

• 42 596
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък нямам никакъв апетит от началото на бременността и се насилвам да ям по 3 пъти на ден. Радвайте се, че ви се хапва, сега ви е паднало. 😁✌️

# 106
Не ние, бебетата са гладни Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning  А как се радвах, че съм качила само 3кг отначало и викам ехее чудесно може и да не се търкалям като буренце до край 😀

# 107
Може би тук е добър момент да кажа, че съм качила 18 килограма - поне си хапнах тая бременност Joy Нищо чудно да съм единственият кит в тази група Animal Whale

# 108
Ох и на мен ми се хапва ,ама с тоя режим само като си помисля какво ми е позволено да ям и ми се отяжда...всичко вкусно ми е забранено...

# 109
  • София
#MamaBGBG не си сама, аз гоня 15 кг. нагоре, а съм в 25г.с. 😁

# 110
Момичетата толкова кг отгоре не ви ли карат да правите обременяване?Аз във 22 бях +9-10 кг и от тогава започнаха,че ще се прави...сега съм 27 и не съм качила нищо повече,защото съм на режим...а корема ми пак си е много голям...сега съм настинала,но оздравея ли отивам да правя обременяването

# 111
Оф, недейте да пазарувате гладни. Така се улях
Какво е това моето не знам.
Може просто това бебе да е по-ящно 😁

# 112
Аз съм в 24 седмица +9 кг.,но нито една от двете АГ-та,при които се следя не ми е споменавала за обременяване с глюкоза,нито пък са ми казвали,че съм качила много или че трябва да спазвам режим.

# 113
Аз съм с тези качени в 27 г.с. И, да, правих обременяване - лекарят ми се втрещи, като му казах колко съм качила. Резултатите си излязоха супер - както преди глюкозата, така и на 60 мин и на 120 мин. Спомням си, че като ми каза, че може да имам гестационен диабет, се разревах и го попитах: "Защото много ям ли? Навредила ли съм на бебето?" - той, човекът, ме гледа и ми се смее Joy

# 114
  • София
Момичетата толкова кг отгоре не ви ли карат да правите обременяване?Аз във 22 бях +9-10 кг и от тогава започнаха,че ще се прави...сега съм 27 и не съм качила нищо повече,защото съм на режим...а корема ми пак си е много голям...сега съм настинала,но оздравея ли отивам да правя обременяването
Наде, моята АГ си ме знае от миналия път...за 9 месеца бях качила 28 кг 🙄 За сега нищо не е споменавала, но знам ли...на 01.11 съм на преглед и ще видим какво ще каже. Реално качих повече 3-ти и 4-ти месец...5-ти и 6-ти качвам по 2 кг., което не е толкова много.

# 115
Аз съм в 24 седмица +9 кг.,но нито една от двете АГ-та,при които се следя не ми е споменавала за обременяване с глюкоза,нито пък са ми казвали,че съм качила много или че трябва да спазвам режим.
И при мен така - и аз съм при двама, освен, че ми казват, че изглеждам добре аз и бебето, не казват нищо за обременяване.

# 116
  • София
Аз съм в 26 г.с и до момента съм качила около 1.500. Аз обаче тръгнах от много кг, повръщах до 5 месец и сега апетита ми се върна,  но се ограничавам и се тегля всяка сутрин. Не са ми казвали за обременяване с глюкоза. Пусках кръв и урина. Хемоглобина ми е 107, иначе другите неща са ок и урината също. Вчера ходих за болничен, живи и здрави на 31.10 съм на преглед

# 117
Аз съм 27+4г.с качила съм 12кг до сега. На прегледа преди няколко дни АГ ме уплаши че съм качила доста от последния месец(каза че може би и от дрехите) ,аз пък нямам спомен да ме е теглил последния месец и малко се наплаших. Каза да ограничавам сладкото и тестеното(аз пък сладко изобщо не ям) но ще опитам да се огранича малко за всеки случай

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 11:43 от Little Paradise

# 118
Аз също изследвах захарта и правих обременяване , резултатите са окей , качила съм 10-12 кг , но следко си хапвам , като видя и направо не се сдържам , чак май на моменти не се контролирам , чак се дразня на себе си … Да ви питам , как сте с хемороидите , не мен ми излизат още и още , много гадно , чудя се дали да не ида на лекар ?

# 119
Аз също изследвах захарта и правих обременяване , резултатите са окей , качила съм 10-12 кг , но следко си хапвам , като видя и направо не се сдържам , чак май на моменти не се контролирам , чак се дразня на себе си … Да ви питам , как сте с хемороидите , не мен ми излизат още и още , много гадно , чудя се дали да не ида на лекар ?

За кг. В момента съм в 29та седмица и съм +9кг. Видимо се вижда само едно малко томбаче Joy в крака, ръце, лице, дупе, цици,  бедра нямам никаква разлика от преди.

За хемороидите мога да кажа, че за сега нямам такъв проблем, но месец преди забременяването имах един който беше излезнал и го лекувах с крем родопско чудо. Мажех го сутрин обед вечер и задължително преди изхождане. Ефекта беше огромен, за 2-3 дни се прибра, мажех още 3-4 дни и всичко приключи. 6-7лв е в аптеките. Използвам го и за суха кожа, пъпки, рани, колежката даже си маже и краката против гъбички. Наблягай на разхлабителни плодове. Успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт