Коремчето едрее, мама хубавее (тема 5/Януари 2024г.)

• 42 552
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
И аз да си задам въпроса .. има ли някой с болка от вътрешната страна на бедрото, сякаш кокалът ме боли .. много неприятно ..
Днес си правих кръвни и от 30.09 до днес желязото ми се е качило от 15 на 28 и отгоре, малко над нормата, феритина нисичък обаче, не може да натрупа явно, бебешона дърпа. Хемоглобина от 119 на 116 отишъл.
Фолиевата е 40 и малко, Д 37 и малко, Б12 е паднало на около 450 от 550, но аз последните дни май попропускам отделния му прием и взимам само Пре мамата.
Хормоните сякаш биват, ще видим какво ще каже Аг.

А желязо какво приемате ?

# 91
Момичета, интересно ми е да разбера някоя от вас забравя ли понякога, че е бременна? И за да не ме помислите за луда, ще се обосновя Smiley Имам някакви изградени навици като да се навеждам рязко и да клякам, или пък да се хвърлям на леглото, което си носи последствията след това, естествено.. Та ми е любопитно дали съм само аз така хаха
И аз съм така, ама явно вече в последния триместър трябва да се сещам по-често, че съм бременна. Днес вдигнах 2 тежки торби след пазар и от следобед съм се тръшнала с болки. Не са контракции, а много ниско долу, от вътрешната страна на бедрата,супер странни, като изтръпнало ми е, до сега не съм усещала такива, чак се запритесних.

# 92
Лято, желязото е Ферум смарт хит таблетки, 2х1.
Upincloudnine, и моята болка е там, от прегъвката горе на крака от вътрешната страна и надолу малко. Жила ли е, кокал ли боли, като натъртено и изтръпнало, много странна болка. Понякога се и събуждам със схванатост там.

# 93
Лято, желязото е Ферум смарт хит таблетки, 2х1.
Upincloudnine, и моята болка е там, от прегъвката горе на крака от вътрешната страна и надолу малко. Жила ли е, кокал ли боли, като натъртено и изтръпнало, много странна болка. Понякога се и събуждам със схванатост там.
Хм същата работа, помага ли ти нещо? Пих 1 табл. но шпа и нямаше ефект, а не помня по колко можеше да се пие. Точно все едно съм се разтегнала нещо и ми напомня на една болка в първия ден, когато имах цикъл. Бебето е супер активно, а не ми се лежи, не ми се стои права, не ме свърта изобщо..

# 94
Не съм пила нищо обезболяващо. Но-шпа 3 по 1 мисля че може, но тя тази болка там не знам дали ще се облекчи от тях. Да не би да се разширява нещо, хич не съм наясно.

# 95
Не съм пила нищо обезболяващо. Но-шпа 3 по 1 мисля че може, но тя тази болка там не знам дали ще се облекчи от тях. Да не би да се разширява нещо, хич не съм наясно.
Много се надявам да е това причината, че хич не е приятно. Все едно упойка са ми сложили и ми е изтръпнало.

# 96
Ох, и аз от вчера цъфнах с болно гърло, хрема и главата нещо не ми е ок.... Почнах кофлет и мед с лимони ,но се чудя какво още. Вече съм пила веднъж авирон Рапид и не ми се иска пак. Инфлуцид ли можеше,какво друго?

# 97
Ох и аз се присъединявам към цъфналите… боли си ме гърлото сериозно Ill Инфлуцид, тонзилотрен, кофлет, сироп стодал, инхалации с физиологичен р-р или с вода и сол. Нямаме много опции, дано мине бързо при всички! Hands Pray

# 98
Благодаря. Мисълта ми беше къде в сайта на НОИ Simple Smile

https://reps.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/ тук излиза след като е подаден болничния в какъв размер ще е и кога каква сума ще се изплати Simple Smile

# 99
Кога каква сума ще се изплати не изписва в тази таблица, може да се проследява статуса му и сумата, която ще се изплати, след като се обработи. Постоянно трябва да проверявам подаден ли е, обработен ли е..
Преводите са вторник и четвъртък, така че понякога направо парите идват, докато се дебне в сайта им.

# 100
Да се оплача тука два дни само ям. Какво ми стана не знм.
Дано не ме държи така до края:)))

# 101

Съчувствам. До сега не съм имала такъв апетит, какъвто имам от 2дни, нощем ставам до тоалетната... и съм гладна Fearful Е, не се рових в хладилника посред нощ де, но се надявам и моя апетит да поотшуми малко 😀

# 102

Съчувствам. До сега не съм имала такъв апетит, какъвто имам от 2дни, нощем ставам до тоалетната... и съм гладна Fearful Е, не се рових в хладилника посред нощ де, но се надявам и моя апетит да поотшуми малко 😀

A, ето! Същото!
Не съм сама. Снощи си лягам и съм гладна...и аз не ядох, че и зъбите бях измила, ама сега общо взето не съм спряла. От студа ли е, от 7ми месец ли е:))))

# 103
Така за цъфналите и аз съм така...преди два дни почна с парене на носоглътката...започнах веднага Инфлуцид,тонзилотрен,ангин Хил....на следващия ден текнаха сополите и се чувствам страшно измаляла... температура нямам...от снощи заради гадното дразнене започна ужасна давеща кашлица...днес бях при личната...изписа ми greep heel,poumon histamine,coccus cacti,хербитусин бронхо и гърло,мукоплант сироп,mariner spray и euphorbium spray...+ биозин мама което си пия и био баланс + витамин ц прахчета...още след първия прием на сиропа и другите неща поне спрях да се дава от кашляне...носа се отпуши и сополите текат като река...започвайте в зародиш хомеопатия и билкови,че е страшна напаст тия вирус ли е ковид ли е незнам ..личната каза че няма смисъл да ме тестват и ковид да е пак това ще изпише
Yan при мен дори 3 седмици напред разлика има в едното измерване...Мануелян каза всичко е наред и не го мисля ...
И аз съм гладна вечер но с тази кръвна захар бе смея нищо да хапвам посред нощ

# 104
До преди няколко дни не закусвах никога. Нито преди бременността, нито по време на нея. И като се започна онзи ден с домашна баница, вчера с тиганички, днес с домашна бисквитена торта. Кво е тва нещо😄 Кг са сигурно + 15 вече . ГОЛЯМО МРЪН!

Общи условия

Активация на акаунт