Коремчето едрее, мама хубавее (тема 5/Януари 2024г.)

• 42 671
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
За олекотените завивки аз се чудя,ние сме на парно и вкъщи е доста топло, баткото зимата спеше с дълго ромпърче и леко одеалце,не обичаше и да спи на много топло ,та намалях парното почти на 0 и му беше добре .Сега няма да бързам с олекотена завивка ,всяко дете е различно ,макар че аз самата съм зимно бебе и пак не обичам да спя на много топло и спим само с юрганска торба празна и ни е добре. Та ще преценям на момента ,имам завивки ,ако преценя че трябва олекотена завивка ще взема ,както някой спомена вече всичко ни е на една ръка ,скачам в колата отивам до най-близкия бебешки магазин и вземам каквото ми трябва

# 511
Момичета , да ви питам за желязото , др Иванова ми изписа Феритин 2*1 и флорадикс билкова кръв, тъй като ми е нисичко , тъ дали няма да е много сиропа , и хапчетата . Вие какво приемате ?

# 512
Момичета , да ви питам за желязото , др Иванова ми изписа Феритин 2*1 и флорадикс билкова кръв, тъй като ми е нисичко , тъ дали няма да е много сиропа , и хапчетата . Вие какво приемате ?

Моята АГ ми каза да избера билковата кръв или Сорбифер, не двете заедно. В момента вземам Сорбифер.

# 513

Моята АГ ми каза да избера билковата кръв или Сорбифер, не двете заедно. В момента вземам Сорбифер.

И на мен двете заедно ми се струват много, но аг нищо  не ми каза на прегледа и аз забравих да питам Sad

# 514
Аз също съм на 2х1 ферум от д-р Иванова. Пия ги от август и последния път желязото беше паднало, но не ми го е сменила, видя ми изследванията.
Тези обиколници са толкова непотребни според мен, че не знам дали и 2 дни изкарах с тях.

# 515

Аз пия билковата кръв от 2-3 месеца (по 10мл на ден) и успявам да държа добри стойности. Е, и доста салата от цвекло, спанак и други подобни, но то си е въпрос на вкус Simple Smile

# 516
Момичета не знам да вас аз за пръв път съм бременна. За сега ще раждам нормално , но такава паника и страх ми обзема, че няма да се справя , че няма да издържа , не знам какво ще ми се случи. Някой ако има някакъв съвет, който да ми даде моля споделете ми , защото това нищо не ми излиза от главата ! Не искам са мрънкам обаче притеснението си казва думата 🤯

# 517
Днес купих от Икеа протектор за бебешкия матрак, прибрах се и какво да видя-съставен от 100% полиестер. У нас бельото, протекторите, всичко е от Икеа и е памук,  това как се случи не знам. Сега се чудя да го ползвам ли или да го хвърлям,  страх ме е да не запарва на бебето.

# 518
Днес купих от Икеа протектор за бебешкия матрак, прибрах се и какво да видя-съставен от 100% полиестер. У нас бельото, протекторите, всичко е от Икеа и е памук,  това как се случи не знам. Сега се чудя да го ползвам ли или да го хвърлям,  страх ме е да не запарва на бебето.
И аз взех такъв протектор, след това и един от вис виталис, който пък е памук и полиестер. Обясниха ми, че няма как да е само памук, реално полиестерът предпазва матракът и не пропуска, ако пропусне памперсът. Аз също се чудя дали ще го ползвам, много избягвам изкуствени материи. По-добре бебето да е ок, матракът ще го чистя.. Frowning1
Мина днес при мен вливката и 3-тата ФМ. Всичко е наред, бебето е 1900 гр. След това минахме и взехме количката, която така или иначе не я намалят, но в Рая тойс решиха да и ни направиха доста добра отстъпка, така че доволна съм. Скрин ще ползвам от икеа и ще поръчам отгоре повивалник, на който Надежда Х беше пратила линк. Hug Цели спални комплекти не съм взимала за кошарата, само чаршафи с ластик и планирам в чувалче 1.0 tog, без завивки. Вкъщи е доста топло, най-много някое одеалце да метна, ако не търпи чувалчета.

# 519
Момичета не знам да вас аз за пръв път съм бременна. За сега ще раждам нормално , но такава паника и страх ми обзема, че няма да се справя , че няма да издържа , не знам какво ще ми се случи. Някой ако има някакъв съвет, който да ми даде моля споделете ми , защото това нищо не ми излиза от главата ! Не искам са мрънкам обаче притеснението си казва думата 🤯

Ами и мен понякога ме обзема паника, но се успокоявам, ще все пак телата ни са направени за това, ще сме в сигурни ръце, преди години бабите ни са раждали в къде къде по-лоши условия. И в крайна сметка каквото има да се случва ще се случи

# 520
Днес купих от Икеа протектор за бебешкия матрак, прибрах се и какво да видя-съставен от 100% полиестер. У нас бельото, протекторите, всичко е от Икеа и е памук,  това как се случи не знам. Сега се чудя да го ползвам ли или да го хвърлям,  страх ме е да не запарва на бебето.
И аз взех такъв протектор, след това и един от вис виталис, който пък е памук и полиестер. Обясниха ми, че няма как да е само памук, реално полиестерът предпазва матракът и не пропуска, ако пропусне памперсът. Аз също се чудя дали ще го ползвам, много избягвам изкуствени материи. По-добре бебето да е ок, матракът ще го чистя.. Frowning1
Мина днес при мен вливката и 3-тата ФМ. Всичко е наред, бебето е 1900 гр. След това минахме и взехме количката, която така или иначе не я намалят, но в Рая тойс решиха да и ни направиха доста добра отстъпка, така че доволна съм. Скрин ще ползвам от икеа и ще поръчам отгоре повивалник, на който Надежда Х беше пратила линк. Hug Цели спални комплекти не съм взимала за кошарата, само чаршафи с ластик и планирам в чувалче 1.0 tog, без завивки. Вкъщи е доста топло, най-много някое одеалце да метна, ако не търпи чувалчета.
upincloudnine Съветвам те хубаво да огледаш количката, защото моя Priam ми го дадоха в доста лош вид и сега ще се заменя…. Иначе като отстъпка какъв % правят на място?

# 521
Сега видях, че в Рая тойс и Вис Виталис също ще имат намаления от -25% и -20% от 10.11 до 12.11 Wink
Нападайте ❤🙈

# 522
Nikol_07 от нещата, които си изброила, само направление 7 ми е трябвало с първото раждане. Не са ми искали нотариално заверено от бащата, само с лична карта и подпис, не съм попълвала никакви документи за педиатър, а за егн на детето документите от родилното ги изпратиха директно в общината, ние само отидохме да си вземем акт за раждане. Но може би в различните болници е различно.

Desislavaiva и аз имах такива притеснения първия път, чудех се как ще излезне това бебе от мен, не ми го побираше ума. Но като дойде момента слушах напътствията на акушерката ми и нещата се получиха както трябва, даже сравнително бързо, по нейните думи. Представяй си как милиони жени по целия свят успяват да родят, ти ли няма да можеш?! Simple Smile

Аз олекотена завивка също няма да ползвам, само чувал е достатъчно. Вкъщи сме на 23° и на мен постоянно ми е топло, само ходя да намалявам радиаторите и се карам на мъжа да се облича ако му е студено Simple Smile

# 523
И baby.bg пуснаха черен петък до 27.11 или до изчерпване. 🤗

# 524
Нани, с коя част от Приама имаше проблем? И от магазина ли си го взехте или онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт