Коремчето едрее, мама хубавее (тема 5/Януари 2024г.)

• 42 695
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Да на косара и на мен ми се видяха скъпички , имаше хубави комплекти за изписване . Аз мисля да си поръчам дрешки от Англия от Джордж , поне са им качествени нещата , а за козметика май се спирач на тази френската козметика Uriage , ама не съм сигурна още . Аз кошари не съм гледала но мисля да ползвам от сестра ми , иначе знам че в айко имало избор , но за цени не знам .

# 181
Включвам се с въпрос. Следите ли редовно кръвно и пулс?
Аз съм с ниско, така си и остана, но пък пулса ми се е вдигнал - винаги съм държала 60-65, много спокоен, а сега ми прави впечатление, че съм го вдигнала и варира между 70/80.
Днес забравих да питам на прегледа, сигурно е нормално, но все пак ако някоя знае как трябва да движи...

# 182
Нормално е, даже аз в началото имах и сърцебиене, а съм също с ниско кръвно. Сега от време на време също имам сърцебиене, но поносимо, даже и се задъхвам. Случва ми се даже и като лежа независимо дали на гръб или на една страна. В приложението фея пише, че с нарастването на матката се избутва диафрагмата нагоре и за това. Това ми беше за миналата седмица - 28.

# 183
И аз се задъхвам от елементарни неща, а пулса си го усещам в ушите понякога, пък не е чак толкова фрапантен 😅

# 184
Аз съм имала и 150 пулс, от бременността си е..

# 185
А случва ли ви се все едно ще ви пламне главата отстрани и отзад, едно такова като загряване?

# 186
Кръвното е хубаво да си го следим. На мен на женската консултация винаги ми го мерят. Утре ще се оплача на АГ за пулса, защото от няколко дни имам сърцебиене, не постоянно де. Пулса ми скача до около 110, а попринцип е 70-80

# 187
На мен на един от прегледите АГ сама ме пита имам ли сърцебиене и главоболие, не помня в коя седмица бях, но беше в по-ранните месеци и аз й казах да. Тя ми отговори, че е нормално и затова ме пита.

# 188
Момичета, да ви се оплача 😕 Последните дни ми излезе някакъв жесток обрив по корема от двете страни и гърдите… направо е ужасен, не ме сърби постоянно, но изглежда много неприятно… Днес ходих на дерматолог и ми казаха, че било натравяне на кръвта - я от храна, някой прекаран вирус или лекарства 🙈 За нищо необичайно не се сещам да съм яла или взимала, но явно сега и най-малкото нещо реагира …. Та, да … надявам се при вас да е всичко окей 🙈

# 189
Лелее Didi0526, натряване на кръвта звучи много страшно?! По някакъв начин има ли опасност за бебето, все пак една кръв циркулира Anguished
Моето кръвно в повечето случаи е ниско до нормално за сега. Пулсът е ок. Мъчат ме болки в гърдите, ханша, бедрата мен…

# 190
Пиеш ли витамини? Аз имах кожна реакция над гърдите, бях с леко завишено вит. Д и желязо тогава.
Аз също съм с болки между краката и отзад дупето ми е, като натъртено.
Момичета, да ви се оплача 😕 Последните дни ми излезе някакъв жесток обрив по корема от двете страни и гърдите… направо е ужасен, не ме сърби постоянно, но изглежда много неприятно… Днес ходих на дерматолог и ми казаха, че било натравяне на кръвта - я от храна, някой прекаран вирус или лекарства 🙈 За нищо необичайно не се сещам да съм яла или взимала, но явно сега и най-малкото нещо реагира …. Та, да … надявам се при вас да е всичко окей 🙈

# 191
Лелее Didi0526, натряване на кръвта звучи много страшно?! По някакъв начин има ли опасност за бебето, все пак една кръв циркулира Anguished
Моето кръвно в повечето случаи е ниско до нормално за сега. Пулсът е ок. Мъчат ме болки в гърдите, ханша, бедрата мен…

Не знам и аз… не каза нещо повече, онзи ден пусках изследвания и всичко беше наред… вторник съм на преглед при АГ, ще и ги покажа и на нея, надявам се да няма проблеми… уж каза дерматоложката, че било повърхностно амааа то вече от всичко се притеснявам 😕 При мен дори и желязото и витамин Д ми бяха леко ниски, та ми изписа допълнителни, които така и не съм почнала още… ще изчакам да видим как ще тръгнат нещата с този обрив 😕

# 192
Не, не, всичко е наред с бебенцето.
То направо често си се случва, при бременност кожата да реагира. Звучи страшно, но не е. Точно както бебетата и малкият деца понякога се обриват от темп. или темпуратуропноижаващо. 
Избивайки през кожата един вид тялото се предпазва, изхвърля го по най-лесния и бърз начин навън,излишното, токсичното, ненужното.
Всичко ще е наред, само да не те дразни и дано скоро се маха!

Не следя аз кръвно и пулс, но и не усещам някакво неразположение, иначе бих го мерила. В началото като ми прилошаваше го мерих 1-2 пъти.
Даже ми поспадна апетита, не че не ям, ама не като хала, нормално стана.

# 193
Ох добре, звучи страшно, радвам се, че не е опасно!
И моят апетит сякаш поспадна, че той беше извън пътя, като ламя бях до миналата седмица… Laughing
Също и с болки в гърдите се събудих днес.

# 194
А за дрешките какво, по колко и какъв размер мислите да купите първоначално? Не ми се иска да се затрупвам, колкото и да са сладички..

Общи условия

Активация на акаунт