Коремчето едрее, мама хубавее (тема 5/Януари 2024г.)

• 44 902
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Какво включва този комплект за 260лв?

# 481
Момичета, ако не сте видели, в Хиполенд ще има черен петък на 10 и 11ти - всички стоки ще са на -25% 🎉

# 482
Какво включва този комплект за 260лв?
Чаршафче с ластик , олекотено одеалце , възглавничка , плитка малка , 6 броя възглавнички (обиколници) . Честно казано съжалявам, че дадох толкова пари , този от лорели за 100 не е по различен

# 483
Е сладък е, но е доста парички определено.
Момичета подуват ли ви се вече краката? Моите започнаха леко около глезените.

# 484
Yan25 аз ще раждам в Шейново, за втори път. Ще съм с избор само на акушерка, но още не съм решила коя.
Изследванията ми показват, че развивам анемия. АГто ме праща на хематолог. Да ми препоръчате някой, от който сте доволни?

# 485
Yan25 аз ще раждам в Шейново, за втори път. Ще съм с избор само на акушерка, но още не съм решила коя.
Изследванията ми показват, че развивам анемия. АГто ме праща на хематолог. Да ми препоръчате някой, от който сте доволни?

И аз ще бъда в Шейново. ☺️ Чувала съм добри отзиви от познати за Имир Ибраим.

# 486
Също има ли мами,които ще раждат в Шейново?
И аз ще раждам в Шейново, за втори път. Но няма да съм с избор на акушерски пост, а на екип, при следящия ме лекар.

# 487
МамаБг, кой ти е лекаря?
На мен ми казаха, че имир е много заета напоследък и сигурно претупва нещата. Много добри отзиви има за Жени.

# 488
МамаБг, кой ти е лекаря?
При д-р Велев. Ти при кого си?

# 489
При Ковачев съм.

# 490
Диде ето го термометъра https://www.emag.bg/termometyr-easycare-6-v-1-s-infracherveni-ly … 648/pd/DR3M36BBM/
Иначе за стаята взехме на cangaroo който показва температура и влага...
Yan а при мен главата вървеше с 14 дни напред последния път...а корема беше назад,по бедро си отговаряше...
Спален комплект от 9 части с обиколници ,плик,чаршаф, възглавница, калъфка ,завивка харесах в Никол бейби излиза около 100лв
И при мен в корема ми е екшън от сутрин до вечер...по цял ден подскача..
Пазарувам,защото трябва да купуваме абсолютно всичко  и незнам дали бих насмогнала в последния момент,особено като знам,че ми предстои и преместване и всичко е в кашони и торби и тези неща също трябва да се редят...от sinsay ако изтеглиш приложението и се регистрираш ти дава -15 % ...вчера от там поръчах много хубави неща...

# 491
Може ли по опитните момичета да се включат и да кажат кой неща са най необходими? Все имам чувството че не съм взела достатъчно неща... Като цяло всяко нещо което се сетите че полезно моля ви кажете 😅

# 492
По повод тези термометри ми казаха, че давали отклонения и не знам какъв да взимам честно казано. Даже и тези от 100лв не били надеждни, някой има ли опит с даден модел да сподели?

# 493
  • София
По повод тези термометри ми казаха, че давали отклонения и не знам какъв да взимам честно казано. Даже и тези от 100лв не били надеждни, някой има ли опит с даден модел да сподели?
Да, дават отклонения. Сменяхме какви ли не модели, но изобщо не можех да им вярвам. И аз съм в чуденка какъв да вземем.

# 494
С термометрите аз така - един от едновремешните (спиртен, не е нужно живачен), един какъвто вземете електронен и още един. И ако е много важно да се знае каква е точно темп. меря с 2 или 3.
Електронните сякаш дават много повече грешки. Тези под мишничката са по ок.
Но пак два-три пъти мерене, за да се види къде е реално.
В общия случай на детски болести, точната темп.не е съвсем необходима обаче, като усетя кое как боледува вече мога и с ръка като го пипна и по вида да разбера.

За нужните неща, някой ако има списък може да сподели:)
Аз така правих един случаен списък, от приятелка или от интернет. И го ползваш само за ориентир, махам си някои неща, а други пък се подсещам да си добавя.
Аз обичам да отмятам квадратчета:))))
Защото иначе някоя дреболия все ще забравя.

Общи условия

Активация на акаунт