Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Препоръчайте ми крем за лице /може да не е от дм/, който да е лек, бързо да попива, да хидратира, да не лепне след това на лицето, да не лъщи и да не е скъп Simple Smile

# 136
Аз преди време използвах този и бях доволна. С лека гел текстура е, на мен ми напомня доста на Moisture surge на Clinique. Подходящ за млада кожа според мен.

# 137
Препоръчайте ми крем за лице /може да не е от дм/, който да е лек, бързо да попива, да хидратира, да не лепне след това на лицето, да не лъщи и да не е скъп Simple Smile
На Биотен с дюлята може да пробваш, той даже се води крем-гел или нещо такова.

# 138
mmtomova, показания по - долу гел- крем си го взех лятото. Много лек аква гел. В момента има намаление на Aven, и си го взех отново. Много лек, веднага попива, няма лепкавост. Времето все още е доста топло и позволява леките кремове.
Препоръчвам го с две ръце.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 139
Памперсите са по-добри в пъти от тези на лидл.

# 140
Включвам се с мнение за супер бюджетен серум с вит Ц на Дева (снимка по-долу). Реших да почна с него и останах много доволна. Прекрасен е.

Аз също го бях взела, но го подарих на майка ми, защото много лепнеше след нанасяне и сякаш нищо не попиваше в кожата. На мен не ми допадна. За сравнение серума на Гарниер си попива и не остава лепкащ ефект, но пък и не виждам никакъв ефект от него.

Нанася се на влажна още кожа, тогава не лепне.

# 141
  • Бургас
По препоръки от форума,бях взела този крем. Има дневен и нощен. Много лек и нежен. С мазна кожа съм. Изобщо не стои мазен и лъщящ.
Бях го взимала преди около 2-3 години сигурно,някакви смешни пари беше. Около 3-4 лв мисля.
Отново бих го ползвала.

# 142
karzz ,може ли линк към крема?
Благодаря!

# 143
  • Бургас
Коригирах поста,че забравих да прикача снимката ☺️за което се извинявам

# 144
Коригирах поста,че забравих да прикача снимката ☺️за което се извинявам
И на мен ми се е случвало! ☺️

# 145
По препоръки от форума,бях взела този крем. Има дневен и нощен. Много лек и нежен. С мазна кожа съм. Изобщо не стои мазен и лъщящ.
Бях го взимала преди около 2-3 години сигурно,някакви смешни пари беше. Около 3-4 лв мисля.
Отново бих го ползвала.

Къде го има този крем? Благодаря на всички за препоръките

# 146
В Елитис се предлага тази марка

# 147
Взех си маслото за устни на Есенс и съм доволна. Не лепне неприятно, като повечето.
Междувременно загледах този им продукт. Някой да го е ползвал? Води се с охлаждащ и изтръпващ ефект. Единият вариант е с канела, а другият с чили. Интересно ми стана дали наистина изтръпват устните и стават по-обемни, както се твърди.

# 148

Някой може ли да се включи с отзиви?

# 149
Изтръпват, да. За обем... май има някаква много минимална разлика, но не съм убедена, че е повече от нормален гланц.
 Лепкав е доста, иначе на мен ми харесва - този с чилито съм използвала.
Взех си маслото за устни на Есенс и съм доволна. Не лепне неприятно, като повечето.
Междувременно загледах този им продукт. Някой да го е ползвал? Води се с охлаждащ и изтръпващ ефект. Единият вариант е с канела, а другият с чили. Интересно ми стана дали наистина изтръпват устните и стават по-обемни, както се твърди.

Общи условия

Активация на акаунт