Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 990
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна

Някой може ли да се включи с отзиви?
Миналата седмица взех от тази марка, но зелена. Придава обем, но ми се стори трудно и неудобно нанасянето.
Първо пробвах с пръсти, както е описано, после направо на косата. Много са големи дупките и пада доста пудра, естествено навсякъде другаде, но не и на корена. С ръце трудно се слага, защото ти остава по ръцете. Може би ако се измисли начин на слагане ще и дам още един шанс.

# 151
  • София
За трети път си купувам червило от dm и всеки път мирише на граниво. Този път беше на trend it up. Не знам защо продължавам да им давам шанс.
Не си купувайте и база за нокти all in one на SHE. Пълен боклук.

# 152
  • София
С плоска четка се нанася добре такава пудра.
Аз ползвам wet tangle teezer-а за тази цел. Друг е въпросът, че усещането е за трудна проходимост и мат на косата, което не е ефект, който аз търся.

Или с такава

https://i0.wp.com/www.fram.bg/wp-content/uploads/2017/10/imgx1yA … t=600%2C600&ssl=1

# 153
Оо, това нещо направо със "солницата" на главата би било кошмарно... Ползвам пудра за обем от години редовно, с пръсти ми е най-лесно защото мога да я нанеса наистина само в корените и то минималното възможно количество, то повече не е и нужно.
Тази 2 в 1 не знам как е, ще ми е интересно да чуя ако някой я е пробвал, на това вече е различен тип продукт. То за да бори омазняване трябва да има количество, по-лесно и удобно ме звучи сух шампоан който придава и обем отколкото такава опаковка.

# 154
Преди години ползвах зелената пудра на Тафт. Потупвах леко опаковката директно върху корена и после масажирах с пръсти в корените. Ставах като лъв в главата. Много се харесвах, НО:
1. след 5-6 часа леко спадаше и трябваше пак с пръсти да разтъркам корените равномерно на всякъде, иначе щръкваха разни участъци
2. От пудрата, косата става текстурирана, някак лепкава, матирана и като мръсна. Едва успявах да я издържа още 1 ден преди да я измия
Заради точка 2,спрях да я използвам, но за повод, инцидентно, пак бих й дала шанс, защото нищо, никога не ми е правило такъв обем

# 155
Прави си обем и с по-малко количество такава пудра, тръсвам мъничко само на върховете на пръстите и с тях нанасям само съвсем в корените и разтривам. Достатъчно е за да ги повдигне, но е толкова малко количество продукт че не го усещам върху косата. Опаковката от 10 грама ми стига за много месеци, а я ползвам през ден накъде, смятайте по колко слагам. Ако сложа повече, наистина косата става слепена и матирана.

# 156
  • София
Ние явно прекаляваме.
Аз само веднъж- два пъти съм слагала, де. С цел задържане на форма

# 157
Има си пак фиксиране, естествено, то иначе какво да държи обема. Но понеже е само в самите корени, не ме дразни и не ми дава усещане за мръсна и лепкава коса. Което при мен е главната причина да не търпя други стилизиращи продукти, то ми иде да я измия веднага от тях. От друг продукт не успявам толкова локално да нанеса и попада и по дължините, съответно косата си е мръсна...

# 158
Аз се зачудих дали да я купя на синковеца,за да стилизира бретона си основно,а и да оформя косата отгоре.Явно ще свърши работа.Мерси! 😉

# 159
Здравейте момичета, някоя от вас използва ли тази пудра, да сподели мнение?

# 160
Да похваля и аз този лосион с череша. Мирише много хубаво, добре попива и хидратира

# 161
  • Бургас/София
Внимавайте в dm в the mall, днес като се прибрах установих че една боя за коса са ми я маркирали 2 пъти. Не ми е за 9-те лева, просто ми стана гадно че са ме излъгали. Rage

# 162
  • софия
Чак пък излъгали. Нали не мислите, че касиерите си прибират в джоба парите?
Случват се подобни грешки във всеки магазин. Във Фантастико, Било, Лидл най-редовно се случват подобни неща.
Ако пишете и приложите бележката, съм сигурна, че ДМ ще реагират адекватно.

# 163
Стават грешки, там ми се случи да ми объркат рестото, излязох, но се върнах да говоря с касиерката. Има камери, превъртяха записа и ми върнаха парите.

# 164
Не са го направили нарочно, грешки стават, не търсете под вола теле. Вземате касовата бележка и отивате да ви върнат парите.

Внимавайте в dm в the mall, днес като се прибрах установих че една боя за коса са ми я маркирали 2 пъти. Не ми е за 9-те лева, просто ми стана гадно че са ме излъгали. Rage

Общи условия

Активация на акаунт