Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ДМ са с нов магазин в Княжево, София.
Цар Борис III № 272, някакъв РИТЕЙЛ ПАРК КНЯЖЕВО
От 2 до 4 .11 дават 15% отстъпка.

# 166
Здравейте, не съм чела в темата, така че моля да ме извините, ако е коментирано вече. Исках да питам.. вече и купони ли няма в приложението? Не знам за какво ми е това приложение, ако и купони вече няма там... безумно е.

# 167
В момента няма купони, но и като има са мнооого малко. Стиснати са в България ДМ.

# 168
  • София
svetlozara98
Скрит текст:
link=topic=1595596.msg47151020#msg47151020 date=1698946050]
Здравейте, не съм чела в темата, така че моля да ме извините, ако е коментирано вече. Исках да питам.. вече и купони ли няма в приложението?
Не знам за какво ми е това приложение, ако и купони вече няма там... безумно е.

За да получите 15%  отстъпка рожденик, например.

# 169
  • пустинята Гоби
Чат-пат има купони. Може да почнат да пускат повече, предвид че често ми го искат в магазина.

# 170
  • София
Чат-пат има купони. Може да почнат да пускат повече, предвид че често ми го искат в магазина.
Правят маркетингови проучвания, кой какво, колко, колко често пазарува ...
То затова са и тези мобилни приложения.

# 171
  • София
Нямам купони откакто имаше колело и ползвах 15% отстъпка за определени продукти.

# 172
Преди около два месеца изтеглих приложението и имаше около 4 или 5 талона за отстъпка. От тогава няма нищо, влизам почти всеки ден да гледам дали са пуснали нещо, еми няма и няма. Само талона за добре дошли си стои.

# 173
  • пустинята Гоби
Е преди 2 седмици целият форум въртя колело за отстъпки, не разбра ли, че така се получават талони?

Като дойдат нови талони поне аз бивам известявана на телефона, не ходя да проверявам.

# 174
Е преди 2 седмици целият форум въртя колело за отстъпки, не разбра ли, че така се получават талони?

Като дойдат нови талони поне аз бивам известявана на телефона, не ходя да проверявам.

Вече няма и колело... иначе нямаше да питам. В момента нищо няма... излишно е. Все едно няма намаления изобщо в ДМ.

# 175
Те намаления отдавна спряха да правят по начина, по който са в другите вериги, при тях от години е основно хвалба че не са вдигали цената на даден продукт.
Излагат се нещо наистина. Отначало що-годе имаше талони, после поне като се смени брошурата слагаха там по 2 талона на кръст, а напоследък съвсем нищо. Наистина като че ли точно след тая игра с колелото спрях да виждам други нови. А в същото време в темата чат-пат има коментари че в други държави имат по повече.

# 176
Следя в приложението за нови продукти, проверявам наличности в магазина, правя онлайн поръчки, отивам взимам торбата от магазина и готово. Особено с малки деца като си е страшно удобно. Със сигурност не съм го изнеглила заради отстъпките, то 1г почти нищо нямаше, не съм и очаквала.

Не знам  в чужбина как е, но не се и учудвам, с абсолютно всяка верига  в България е така, не само дм.

# 177

Никакво колело не въртях аз, изхвърляше ме моментално от сайта (явно някакъв бъг) ама като четох тук, че ви се падаха по 5 талона за пасти за зъби и реших, че нищо не съм изпуснала.

# 178
  • пустинята Гоби
Моите талони бяха различни. Само за спирали не ми се падна, ама си купих без талон хвалената тук Мейбълин. Няма да седя грозна, я!

# 179
Е то ако ще ми правят гръмки намаления като в Лили, с които цените да се доближат до стандартните, мерси. Те да държат нормални цени пък нека няма "намаления".

Общи условия

Активация на акаунт