Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 70 002
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
А да не говорим колко са ниски цените на продуктите с тяхна марка. Аз съм доволна от талоните и приложението.

# 181
А да не говорим колко са ниски цените на продуктите с тяхна марка. Аз съм доволна от талоните и приложението.

Аз се чудя къде изчезнаха моите талони обаче.. вие имате ли в момента талони? Аз нямам нито 1..

# 182
Талоните от рулетката бяха с възможност да се ползват до определен срок, мисля 20.10.

# 183
Да, изтече срока на талоните.

# 184
Е то ако ще ми правят гръмки намаления като в Лили, с които цените да се доближат до стандартните, мерси. Те да държат нормални цени пък нека няма "намаления".
Аз имам пресен пример - взех от Лили преди десетина дни тази термозащита "намалена" на 6.30лв май беше от редовна цена, която е далеч по-висока от тази в ДМ...

Нямам талони в момента, но и добре си напазарувах при намалението 15%+15% през септември.

# 185
Ама аз не правя сравнение между Лили и ДМ, а питам защо имаше талони, малко но имаше.. а сега няма нито 1...

# 186
  • Бургас
Аз имам само един талон за добре дошъл.
Но до колкото разбирам,само за онлайн поръчка е. Няма да ми свърши работа.

# 187
  • София
В Лили не влизам от 2 години. Скоро пак сравнявах цени от любопитство... Ами потрес.

# 188
Аз говорех по принцип, защото периодично някой страда, че само в дм няма намаления Simple Smile
Лили и аз го бойкотирам отдавна. Всичко, което бих купила от там, го има на друго място значително по-евтино.

# 189
На Лили цените евентуално стават нормални на което е намалено в брошурата, във всеки друг случай ДМ ги бият като цена.
Не мисля че ставаше дума за "страдане" че не правят намаления, а просто се отбеляза факт.
Тези талони в приложението не мисля че всички са се утрепали да ги ползват наред, но си бяха хубаво нещо по принцип. Особено ако действително в други държави ги има, в същото приложение.

# 190
Аз в Лили влизам само с конкретна цел - когато намалят корейска козметика с 30-40%. Почти всеки месец нещо намалят. Така си взех два крема през изминалите два месеца на доста добри цени и този вече си харесах една емулсия. Друго рядко гледам.
Предполагам, че е въпрос на време от ДМ пак да измислят нещо и да пуснат някакво намаление в приложението.

# 191

Защо? Правиш си поръчка с доставка до магазин, безплатна доставка, без значение от сумата.

# 192
Аз редовно си пазарувам от там за бебето,няма как.
А и тийнката харесва повечето неща от там.

# 193
  • Бургас

Защо? Правиш си поръчка с доставка до магазин, безплатна доставка, без значение от сумата.
Понеже искат плащане с карта,а за мен това не е опция.
Ако на някой би му свършил работа,този талон,ще го подаря.🤔

# 194
Здравейте! Някой знае ли какво се случва с този шампоан? Обиколих три магазина и не го откривам.

Общи условия

Активация на акаунт