Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 70 018
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Нали сменят визиите и опаковките, много техни продукти има така изчезнали безследно.

Здравейте! Някой знае ли какво се случва с този шампоан? Обиколих три магазина и не го откривам.

# 196
Запътила съм се към ДМ. Някой ползвал ли е този сапун за петна, добър ли е ?

# 197
Запътила съм се към ДМ. Някой ползвал ли е този сапун за петна, добър ли е ?

Да,аз съм много доволна,всичко ми е "излизало" с него до момента.

# 198
Какво се случва с дезодорантите Балеа се чудя аз.Няколко пъти обикалям магазините ДМ в Русе и все няма.

# 199
  • София
Сега идвам от Мега Мола, влезнах в ДМ. И аз не видях дезедоранти на Балеа.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 18:29 от Amiamo

# 200
  • Варна
И аз от много време издирвам ето този
Скрит текст:
Купих го преди 2 месеца, не го харесвах в началото ,но после ми стана любим.В момента го издирвам,но безуспешно.

# 201
  • Бургас
Дано ги заредят по празниците!

# 202
Аз чакам един серум за дълга коса на Балеа.  Няма го Sad

# 203
Какво се случва с дезодорантите Балеа се чудя аз.Няколко пъти обикалям магазините ДМ в Русе и все няма.
Каквото се случва със всеки един продукт в България. Ще сменят нещо я дизайн я качество я цена. Не могат да спазват на RAUCH принципа (да държат еднакво качество и адекватни цени с години). Все ги избива и се затриват малко по малко - прърво стоките после и веригата като цяло. Явно и в тази верига са сложили някой учил по родните методи за бизнес.

# 204
Знам, че някой(не помня кой Smiley) упорито търсеше крема на Балеа с  ниацинамид. Вчера го видях във физически магазин във Варна, макар че сега онлайн дава, че никъде го няма. Така че, на който му трябва да се  оглежда в магазините, явно се е завърнал. Simple Smile

# 205
Знам, че някой(не помня кой Smiley) упорито търсеше крема на Балеа с  ниацинамид. Вчера го видях във физически магазин във Варна, макар че сега онлайн дава, че никъде го няма. Така че, на който му трябва да се  оглежда в магазините, явно се е завърнал. Simple Smile
Аз бях дето мрънках за него, много благодаря за информацията.

# 206
Здравейте, търся лосион за тяло с максимално изчистени съставки тъй като кърмя. Бебчо е малък и често ближе където намери и ме е страх да не погърне някоя химия и да стане проблем.

# 207
  • София
Кокосово масло , от био магазините тип Зоя има - подхранва и е безвредно.

# 208
Може би на марките babylove или Maternea (аз ползвах втората), имат продукти за по време на бременност и след това.

# 209
  • 1st floor
Препоръчайте пяна за коса. Дълго ползвах лилавата за обем на ДМ,  но взе нещо да не ми харесва или косата ми стана зле, не знам. Тънка е и се омазнява бързо в корените. Дълга, къдрава. Трябва ми обем в корените.

Общи условия

Активация на акаунт