Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 70 047
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Розовият пилинг на Balea Beauty Expert има ли го във физически магазин, че онлайн не го виждам Rolling Eyes
 https://www.dm.de/balea-peeling-cleanser-beauty-expert-p4066447239010.html
Иначе съм много доволна от крем-сорбето, за суха кожа е идеално измивно средство (него също го няма онлайн в БГ).
https://www.dm.de/balea-reinigungscreme-beauty-expert-cleansing- … 066447411409.html

# 211
  • Бургас
Момичета,моля за помощ!🙏
Имам код -15% за добре дошъл,онлайн поръчка.
Няма да го използвам и искам да го подаря на  момиче, което ми писа преди време за кода.
Обаче идея си нямаме и двете,как точно да стане това.
Може ли някой да напише с няколко думи,как става това?

# 212
Скриншот на клиентската карта и да сканират снимката или да се логне с твоя профил.

Elyon Brown и двата продукта ги няма в България.

Момичета,моля за помощ!🙏
Имам код -15% за добре дошъл,онлайн поръчка.
Няма да го използвам и искам да го подаря на  момиче, което ми писа преди време за кода.
Обаче идея си нямаме и двете,как точно да стане това.
Може ли някой да напише с няколко думи,как става това?

# 213
По спомен този код се начислява автоматично в количката, т.е. трябва да използва твоя профил. Не е баркод на картата, който да се скрийншотне и да се препрати. Нека още някой се включи с мнение, аз отдавна го ползвах моя.

# 214
  • Плевен
Да, за онлайн е само. Трябва да си даде профила за тази поръчка . После ако иска да си смени паролата.

# 215
Не е баркод, трябва да прати скрийншот на QR code на профила. Както правехме с талоните предния месец. Но трябва вече да е активиран. И аз отдавна го ползвах, от първите бях и не помня подробности.

# 216
Препоръчайте пяна за коса. Дълго ползвах лилавата за обем на ДМ,  но взе нещо да не ми харесва или косата ми стана зле, не знам. Тънка е и се омазнява бързо в корените. Дълга, къдрава. Трябва ми обем в корените.
Виж тази

# 217
  • София
Някъде има ли от пяната за лице на Балеа или и тя изчезна? Търся розовата.

# 218
Няма я още.Купих на Алверде, но нещо много ме дразни аромата, да не повярваш, защото аз умирам да ми мирише.

# 219
Показаната пяна за коса не придава обем, а е за оформяне на къдрици. Имам я

# 220
Ако си търсите душ-гел с хубав коледен аромат за настроение през предстоящия месец, взех от ДМ този и е страхотен. Освен този с аромат на ябълка и канела има още един вид с аромат на портокал и какао.

# 221
Обожавам го този, благодаря че сподели! Цялата баня ухае след това.

# 222
  • София
Изсушава ли кожата?
Бих го купила, но се притеснявам да не ми изсуши кожата.

# 223
Всяка кожа си има специфики. Моята не я изсушава, като цяло харесвам и другите видове душ-гелове на марката.

# 224
  • Бургас
Благодаря на всички момичета за споделеният опит!🍀

Общи условия

Активация на акаунт