Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 342
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не се лъжете за Лили. Може да имат някои попадения, но като цяло цените им са доста по-високи от dm и дори с намалението понякога излизат по-високи. (Специално съм гледала четки за зъби).
Коледният им каталог може да го върнеш в периода 15.01.-15.02. и с това печелиш 15 % на НЕНАМАЛЕНИ продукти. Което на фона на високите им цени е нищо.

# 451
Съгласна съм за Лили. Като имат намаление -20% примерно, цената им е с левче по ниска от редовната на ДМ. Което си е точно нищо. Рядко има попадения там. По скоро продават неща, които не ги има навсякъде във физически магазин. Рядко пазарувам от тях. Последно взех нещо на NYX, едни червила защото можеха да се видях на живо и цената с намаление, беше същата като он-лайн.

# 452
  • София
За Лили знаем как стоят нещата с цени, оферти.... Изключително рядко пазарувам оттам.

# 453
  • София
От Лили пазарувам само гримове, червила и спирали. В dm за жалост качеството не е добро, защото ги отварят. А две червила (запечатани) миришеха на граниво, очевидно стари.
Затова категорично декоративна козметика от dm - НЕ!

# 454
  • София
Вярно е споделеното от ppp за декоративната козметика в ДМ.
Аз си купих червило от коледната серия на Есенс. Не е лошо. Добри отзиви прочетох за него в друга тема. Нова серия е и няма как да мирише на гранясало. Лакове за нокти купувам от ДМ.

# 455
За съжаление е така в ДМ, всичко което може да се отвори, като нищо наистина ще се окаже отваряно...

# 456
Е, това не е до магазин, а до клиентски материал. И по големите вериги от рода на Кауфланд всичко, което може да докопа кунката на Ганьо и Ганка, е отворено, нерядко и кусано. Миналата седмица видях отворен адвент календар за котки с претарашени няколко прозорчета. Котешки адвент календар е това, не тарелка кебапчета.

# 457
То за хората ясно, ама и самият персонал отваря и пипа. Случка от вчера - отивам в обедната почивка с колежка до близкия ДМ, за да си купи спешно ФДТ. Идва консултантка, пита вежливо, дали може да помогне, споделяме й, че трябва спешно да изберем подходящ горе-долу цвят, но от ФДТ на Лореал няма тестери на всичко. Тя най-безцеремонно отвори три бутилки, за да избере колежката цвят. Втрещеният ми поглед, когато пипетките докосваха кожата на дамата не й направиха никакво впечатление. Опитах да обясня, че така срокът на годност на продукта е започнал да тече, че не е редно да се отваря козметика, но тя все така усмихнато ми обясни, че това не е никакъв проблем с безумни доводи.

# 458
Аз гледам да взимам продукти с алармена лепка точно при отварянето, фолирани или поне да не са видимо ползвани.
От друга страна, за да няма тестери на всичко, значи почти сигурно някой си ги е прибрал, този някой не е непременно персоналът.

# 459
  • София
В няколко магазина вече забелязвам продукти облепени с тиксо. Последно дори,една от продавачките ми се извини за това,че са залепени и каза,че иначе всеки пипа и тества.

# 460
Не трябва да се продава козметика без фабрично фолио. Но да има мостри на всичко и при липса, да се подновяват своевременно.
Когато поръчвам онлайн от ДМ съм сигурна, че всичко е неотваряно. Поне такъв е моят опит до момента с всякаква декоративна и бяла козметика. Пристнигат облепени с аларма и тиксо.

# 461
За онлайн поръчките уж само от склада вземат, макар че когато е за вземане от магазин като са малко бройки, те вероятно са всичките на рафта.
Случвало ми се е да проверявам има ли нещо конкретно в близкия ДМ, в приложението пише че имат примерно 4 броя налични. На стелажа действително са толкова, та ако поръчам за вземане на място, някоя от тях ще е. А може и всичките да са отваряни...

# 462
  • София
Много отдавна доста от козметичните продукти са с тиксо.

# 463
Втори ден имам коледни съвети... егати..

# 464
Идея за маникюр, идея за прическа, идея за грим... 🤔

Общи условия

Активация на акаунт